Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ανεξέλεγκτος εμβολιασμός δημιουργεί μεταλλάξεις - Δημήτρης Κούβελας: «Οι εμβολιασμένοι θα έπρεπε να επιδιώκουν να μην είναι πολλοί»


Ο Δημήτρης Κούβελας μιλάει για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον ιό και την υποχρεωτικότητα του εμβολίου κάνοντας σκληρή κριτική.

Ο Δημήτρης Κούβελας που έλαβε επιστολή να σταματήσει να λέει τις απόψεις του για τα εμβόλια, έκανε άλλη μία δημόσια τοποθέτηση.Το γεγονός έκανε γνωστό ο Ευάγγελος Αντώναρος που δημοσίευσε την επιστολή και σχολίασε πως για «επιστολή-ντροπή που περιέχει αδιανόητες εκβιαστικές απειλές».

Γενικότερα δέχεται πιέσεις για τις απόψεις του, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει καθώς ο κόσμος έχει ανάγκη να ακούει όλες τις πλευρές και να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

Σε νέα συνέντευξη που έδωσε σε κανάλι στο youtube, ο κ. Κούβελας ρίχνει τις δικές του… βολές στις πρακτικές και κάνει λόγο για κάτι «ανήκουστο, που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά, αποτελεί μία διαστροφή της ιατρικής σκέψης».

«Οι εμβολιασμένοι θα έπρεπε να επιδιώκουν μικροί σε αριθμό, να μην εμβολιαστούν όλοι. Γιατί αν κολλήσουν μία μετάλλαξη κινδυνεύουν οι ίδιοι», λέει χαρακτηριστικά.

«Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταδίδουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο τον ιό. Είναι κάτι λογικό. Άρα ποιος κινδυνεύει να κολλήσει από τον άλλον; Ο ανεμβολίαστος. Άρα ο επικίνδυνος είναι ο εμβολιασμένος. Άρα αυτό το δημιούργημα που συμβαίνει εμβολιαστείτε όλοι, δεν ξέρω για ποιον λόγο υπάρχει», προσθέτει.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως: «Έχουν καλύτερο τείχος ανοσίας αυτοί που περνάνε με φυσικό τρόπο τον ιό, καθώς αναγνωρίζουν πολύ πιο εύκολα τις μεταλλάξεις».

Παράλληλα, ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τους εμβολιασμούς σε εγκύους και παιδιά: «Υπάρχει μία συνταγματική αλήθεια στην κλινική φαρμακολογία που λέει πως δεν δίνω καινούργια φάρμακα σε εγκύους και παιδιά. Ποτέ. Αν δεν απειλείται άμεσα η ζωή τους. Δεν γίνεται να κάνω το εμβόλιο σε μία κοπέλα που δεν έχει παιδιά, ή έγκυο, ώστε να προστατευτούν οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι. Και αν δεν λειτουργήσει η ανοσία του θα φταίει το εμβόλιο. Δεν στήνω τείχος ανοσίας έτσι. Γιατί αν εμβολιάσω το κορίτσι, πάλι αυτό θα μεταφέρει τον ιό, δεν κερδίζω τίποτα. Θα την επιβαρύνω με μία πειραματική ουσία που δεν ξέρω αύριο – μεθαύριο τι θα βγάλει. Αυτό είναι και ανήθικο, αντιδεοντολογικό και παράνομο με βάση την παγκόσμια νομοθεσία περί ιατρικών πράξεων».