Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Απο ποιο κέντρο ελέγχου κατευθύνονται τα ΜΜΕ(;), υπερβαίνουν παροτρύνουν ακόμα και τα κυβερνητικά στελέχη! Ο ''ιατρικός αυταρχισμός'' των δημοσιογράφων δεν έχει προηγούμενο!


 
Έξαλλος ο Πρόεδρος της Κροατίας: Δεν εμβολιαζόμαστε άλλο!

Μίλησε για «φρενίτιδα εμβολιασμού» και για τεχνητή καλλιέργεια πανικού!

Ο Πρόεδρος της Κροατίας συγκρούστηκε ευθέως με τα ΜΜΕ που διασπείρουν  «φρενίτιδα του εμβολιασμού». Βγήκε κυριολεκτικά εκτός εαυτού όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε «γιατί το ποσοστό εμβολιασμού στην Κροατία δεν είναι τόσο υψηλό όσο σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ο Κροάτης πρόεδρος Ζόραν Μιλάνοβιτς απάντησε λέγοντας: «Δεν θα εμβολιαστούμε άλλο»!!

Οι Κροάτες έχουν «εμβολιαστεί αρκετά» και θα πρέπει να τους επιτραπεί να αποδεχτούν τους κινδύνους μόλυνσης από τον COVID με τους δικούς τους όρους, σύμφωνα με τον πρόεδρο Ζόραν Μιλάνοβιτς.

Ο Πρόεδρος Μιλάνοβιτς διαφοροποιήθηκε από την πλειοψηφία των συγχρόνων ευρωπαίων ηγετών, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τον «ιατρικό αυταρχισμό» και την «υστερία του COVID» που ωθούνται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τους «παγκοσμιοποιητές».

«Δεν θα εμβολιαστούμε περισσότερο από το 50%, ακόμα και αν μας περιφράξουν με σύρμα», είπε ο Μιλάνοβιτς σε πρόσφατες δηλώσεις του στον Τύπο. «Δεν με νοιάζει. Είμαστε αρκετά εμβολιασμένοι και όλοι το γνωρίζουν ». Το ποσοστό εμβολιασμού της Κροατίας όμως είναι από τα χαμηλότερα της Ευρώπης, καθώς μόλις εχθές υπερέβη το 40% του συνολικού πληθυσμού.

«Πρέπει να γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος αυτής της φρενίτιδας. Εάν ο στόχος είναι η πλήρης εξάλειψη του ιού, τότε θα είχαμε κάποιον στόχο. Δεν έχω ακούσει όμως ότι αυτός είναι ο στόχος. Και αν κάποιος μου πει ότι αυτός είναι στόχος, θα του πω ότι έχει τρελαθεί!».

«Ξεκινάω κάθε μέρα με το CNN και αυτά τα μεγάλα κανάλια και αναρωτιέμαι αν εγώ είμαι φυσιολογικός και αυτοί είναι τρελοί», είπε επιτιθέμενος στα διεθνή ΜΜΕ και συμπλήρωσε ότι αυτά «Διαδίδουν πανικό. Το κάνουν από την αρχή ».

https://www.newsbreak.gr/kosmos/252622/exallos-o-proedros-tis-kroatias-den-emvoliazomaste-allo/