Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Δραματικές στιγμές στη Γαλλία: πυροσβέστες καταθέτουν τις κάσκες τους καθώς μπαίνουν σε αναστολή!!! ΒΙΝΤΕΟ


Δραματικές στιγμές στη Γαλλία που εκτός από τους μη ανανήψαντες μη δηλωσίες 300.000 υγειονομικούς βγαίνουν σε αναστολή εργασίας από σήμερα και οι πυροσβέστες που αρνήθηκαν να ενδώσουν στον εκβιασμό και δεν γίνονται πειραματόζωα των Big Pharma με αταυτοποίητα σκευάσματα.. 
Μπροστά από τη Νομαρχία του Στρασβούργου περί τους 20 πυροσβέστες σε μια συγκινητική τελετή κατέθεσαν τις κάσκες τους παρουσία κόσμου που τους αποθέωσε. Παρατεταγμένοι υπό μορφή αγήματος έβγαιναν σε ονομαστική αναφορά αφού ακουγόταν από τον ανώτερό τους που τους προσφωνούσε ονομαστικά ο όρος ”ανεσταλμένος”. Στη συνέχεια δέχθηκαν τα παραγγέλματα Προσοχή αφαιρέστε τα κράνη σας καταθέστε τα κράνη σας. Γονάτισαν και τα εναπόθεσαν.

Ο επικεφαλής του σε σύντομο λόγο τόνισε: κ. Πρόεδρε με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που εσείς θέσατε σ’εφαρμογή χωρίς να νοιαστείτε αν κάνατε ερείπια τις οικογένειές μας καταστρέψατε τις καρδιές μας”Οι πυροσβέστες συντεταγμένα αποχωρούν από σώμα με απόλυτη αξιοπρέπεια και συνείδηση ότι επιτέλεσαν το καθήκον τους ως την τελευταία στιγμή υπηρετώντας και τούτη την κρίσιμη ώρα το Σύνταγμα και τους νόμους. Υπηρέτησαν με αυταπάρνηση κι αυτοθυσιαστικό φρόνημα το δημόσιο συμφέρον και σήμερα η Πολιτεία τους προσφέρει κώνειο χολή και όξος!!

Οι πυροσβέστες καταθέτουν τα κράνη τους άλλος με 25 χρόνια προϋπηρεσία άλλος με 15 άλλος 5…

Στις 15 Σεπτέμβρη έληξε η προθεσμία για υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στη Γαλλία για τις επαγγελματικές κατηγορίες: προσωπικό σε νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας, πυροσβέστες, νοσηλευτές και οικιακούς βοηθούς, από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου.

dimpenews.com