Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Το εμβόλιο είναι υπο μελέτη δεν έχει επίσημη έγκριση για κυκλοφορία! Καταπατήθηκαν τα δικαιώματα των πολιτών με βάση την δίκη της Νυρεμβέργης - Ακούστε τι λέει η ίδια για τα εμβόλιαΒΙΝΤΕΟ
Η Αγγελική Τσαντσαρίδου είναι διευθύντρια

θωρακοχειρουργός στο Νοσοκομείο Λάρισας και μπαίνει σε αναστολή επειδή δεν εμβολιάστηκε έως την 1η Σεπτεμβρίου.

«Έχω να σας πω από ιατρικής απόψεως ότι το εμβόλιο δεν έχει πάρει ακόμα επίσημη έγκριση για κυκλοφορία, από δω και εξής θα καταγράφονται όλες οι παρενέργειες του εμβολίου ( θρομβώσεις, πνευμονικές εμβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, εμφράγματα), ούτως ώστε να γίνει μια στατιστική ανάλυση και να τεκμηριωθεί και να κυκλοφορήσει βάσει νόμου ότι είναι εγκεκριμένο το εμβόλιο. Για παράδειγμα το εμβόλιο της γρίπης έχει πάρει έγκριση κυκλοφορίας. Το να υποχρεώσεις κάποιον να εμβολιαστεί είναι καταπάτηση της δημοκρατίας. Το εμβόλιο κυκλοφόρησε επειδή υπήρχε έκτακτη πανδημία και προκειμένου να διασώσουν καταστάσεις και θανάτους είπαν θα το κυκλοφορήσουν. 

Επίσης δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες οι παρενέργειες του εμβολίου, δηλαδή πρέπει όσοι θέλουν να εμβολιαστούν εκ του ασφαλούς να περιμένουν ώστε να πάρει επίσημη έγκριση το εμβόλιο και μετά να το κάνουν. Βέβαια, όσοι ήθελαν καλώς έκαναν το εμβόλιο, για προστασία, αυτή τη στιγμή σας έχουνε πει ότι είναι δύο διασωληνωμένοι εμβολιασμένοι και δύο μη εμβολιασμένοι διασωληνωμένοι. 

Δεν θα ξεχάσω έναν βοηθό θαλάμου που είχαμε στην κλινική ο οποίος είχε καρδιοπάθεια, έκανε το εμβόλιο, μετά τη δεύτερη δόση νοσηλεύτηκε για πνευμονική εμβολή, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ''κυρία Τσαντσαρίδου, δώστε ένα δικαιολογητικό στην κόρη μου από τη Θεσσαλονίκη να έρθει να με δει γιατί νοσηλεύομαι στην πνευμονολογική κλινική'' και την άλλη μέρα τον βρήκανε πεθαμένο στην κλινική. Βγαίνω σε αναστολή εργασίας σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα. 

Σήμερα ήρθα να δουλέψω γιατί αυτό που γίνεται είναι παράνομο, καταπάτηση των δικαιωμάτων. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας δικηγόρος ο οποίος έχει κάνει εξώδικο στον κ. Μητσοτάκη για τις παρανομίες του».
Το βιογραφικό

Η Αγγελική Τσαντσαρίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Ολοκλήρωσε τις Σπουδές της, Πτυχίο Βιοχημείας και Ψυχολογίας, στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης με έδρα το Βinghamton.

Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε με ζήλο σε διάφορα Ιατρεία, Κέντρα Υγείας, Νοσοκομεία της Ελλάδος. Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά συμπόσια, συνέδρια, ημερίδες. Συμμετείχε σαν καθηγήτρια στο ΕΚΑΒ και σε μαθήματα ιατρονοσηλευτικού προσωπικού. Το ερευνητικό της έργο αναφέρεται σε θέματα λοιμώξεων, καρκίνου πνεύμονος, στεφανιαίας νόσου και γενικότερα χωροκατακτητικών εξεργασιών. Εμπνέεται από το περιβάλλον και θεωρεί ότι πολλές επιστημονικές αλήθειες κρύβονται στους νόμους της φύσης.