Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ειδικές δυνάμεις της Ρωσίας σε διάφορα σενάρια τακτικής σε ένα βίντεο με πραγματικά πυρά

ΒΙΝΤΕΟ
 
 
Οι Spetsnaz, η αφρόκρεμα της αφρόκρεμας όλων των επιμέρους Μονάδων Ειδικών Δυνάμεων της Ρωσίας, έχουν μια τρομακτική φήμη,
που «χτίστηκε» τα τελευταία χρόνια, κατά τη διεξαγωγή αποστολών κατά τζιχαντιστών που διέπραξαν αγριότητες εναντίον ρωσικών στρατευμάτων στην Τσετσενία.
 Όπως ανέφερε η πηγή, οι μονάδες θα εξασφαλίσουν ώστε η Ρωσία να παγιώσει τη θέσης της στη Μέση Ανατολή και όχι μόνο
Η εκπαίδευση και ο τεχνικός εξοπλισμός των Spetsnaz, που σημαίνει «Ειδικές Αποστολές», δεν συγκρίνονται με κανέναν από εκείνους που χρησιμοποιούνται σε αντίστοιχα σώματα της Δύσης. Όταν εμφανίζονται οι τρομακτικοί στρατιώτες, σπέρνουν την καταστροφή μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

 
Σύμφωνα με μια σειρά από αφιερώματα στην εν λόγω μονάδα, η διαδικασία επιλογής είναι φυσικά εξαιρετικά αυστηρή. Οι στρατιώτες περνούν από μια ιδιαίτερα σκληρή εκπαίδευση επιλογής, που μπορεί να οδηγήσει ελάχιστους στην voiska spetsialnogo naznacheniya, τη ρωσική δύναμη ειδικών δυνάμεων που είναι γνωστή σαν Spetsnaz.
 
Μάλιστα, η παρακολούθηση αρχίζει για μερικούς και από την ηλικία των δέκα χρόνων. Αν διαθέτουν την κατάλληλη φυσική κατάσταση, προκρίνονται στα επόμενα στάδια: πολλοί νεαροί είναι υποψήφιοι για την εκπαίδευση αξιωματικών των αερομεταφερόμενων δυνάμεων. Και μερικοί από αυτούς τους υποψήφιους θα επιλεγούν να υπηρετήσουν τελικά σαν Spetsnaz.
strasahd21 strasahd2
Χαρακτηριστικό της αυστηρότητας της διαδικασίας επιλογής, είναι ότι μόνο μια χούφτα άντρες επιλέγονται για εκπαίδευση αξιωματικών αερομεταφερόμενων δυνάμεων. Λέγεται ότι τουλάχιστον 500 το χρόνο επιλέγονται από περισσότερους από 3.000 υποψηφίους. Η πρόοδος των υποψήφιων εξετάζεται από ειδική επιτροπή και η αφρόκρεμα της ομάδας, επιλέγονται για την Spetsnaz.
strasahd3 strasahd6 strasahd7 strasahd8 strasahd9 strasahd10 strasahd11 strasahd12 strasahd13 strasahd14 strasahd15 strasahd16 strasahd17