Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Το υπουργείο Άμυνας έδειξε πώς ελικόπτερα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων χτύπησαν στόχους κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία


Την Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της Ρωσίας ανακοίνωσε μια ειδική επιχείρηση για την προστασία του Ντονμπάς. Σύμφωνα με τον αρχηγό του ρωσικού κράτους, η Μόσχα πραγματοποιεί την αποναζιοποίηση και αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας. 

Την ίδια στιγμή, το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανέφερε ότι δεν υπήρχε απειλή για τους κατοίκους της περιοχής. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε πλάνα από τη χρήση πολεμικών ελικοπτέρων των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στο έδαφος της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης. 

Το βίντεο καταδεικνύει τη μαχητική λειτουργία του εξοπλισμού με τα αποτελέσματα του χτυπήματος στόχων. Επιπλέον, αν κρίνουμε από τα πλάνα, ως αποτέλεσμα της εργασίας του στρατιωτικού προσωπικού, ο εχθρικός στρατιωτικός εξοπλισμός υπέστη σημαντικές ζημιές. Το βίντεο δείχνει επίσης καταγραφές οθόνης του χειριστή όπλων επιθετικού ελικοπτέρου.
https://tvzvezda.ru/