Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ο συνεργάτης των Ισλαμιστών τρομοκρατών και αποκεφαλιστών στην Αθήνα


 Καμία μεταμέλεια του Νταβούτογλου για το ολοκαύτωμα των Ποντίων.
Με μια σκληρή ανακοίνωση που βασίζεται σε ιστορικά στοιχεία η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (ΕΠΟΝΑ) «υποδέχεται» τον Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα. «Όσο η Τουρκία δεν μεταμελείται για τα εγκλήματά της έναντι των αυτοχθόνων ιστορικών χριστιανικών λαών, δικαιώνει το γενοκτόνο οθωμανικό και νεοτουρκικό παρελθόν της», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
  Η ΕΠΟΝΑ θυμίζει στον Τούρκο πρωθυπουργό ότι κοινοβούλια και επιστημονικοί οργανισμοί σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν τη Γενοκτονία των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων της Ανατολής.
Του θυμίζει επίσης ότι ο νομοθέτης του ΟΗΕ και δημιουργός του νομικού όρου «Γενοκτονία», καθηγητής Ραφαέλ Λέμκιν, αναφέρει ρητά ότι πρόκειται για το πρώτο ιστορικό παράδειγμα γενοκτονίας βάσει του οποίου δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την καταδίκη του Ολοκαυτώματος.
«Το γεγονός της άρνησης της διάπραξης Γενοκτονίας αποτελεί την πιο αποκρουστική έκφραση ανθρώπινου πολιτισμού, ενώ η άρνηση των Τούρκων κυβερνητικών αξιωματούχων θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ανάλογα από τους εκάστοτε διεθνείς συνομιλητές κάθε πολιτισμένου δημοκρατικού κράτους», σημειώνει η ΕΠΟΝΑ και καταλήγει ότι «το ίδιο πρέπει να ισχύει και για την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού που εμφορείται από τις ίδιες ιδέες, πρεσβεύοντας την ίδια παράδοση πολιτισμού».