Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ιερός πόλεμος απο τους Τσετσένους εναντίον του Δυτικού Αρμαγεδδώνα

Δέκα χιλιάδες Τσετσένοι θέλουν να πολεμήσουν έξω από τα σύνορα της Ρωσίας
Ο Πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ, μιλώντας στους υπαλλήλους των δυνάμεων ασφαλείας της Τσετσενίας έγραψαν αναφορές και ζητούν άδεια να πολεμήσουν έξω από τα σύνορα της Ρωσίας.
Όπως είπε, "η Αμερική και η Ευρώπη κήρυξαν στη Ρωσία τον οικονομικό πόλεμο, προσπαθούν να προκαλέσουν στη χώρα το χάος, τον πανικό και μαζικές εξεγέρσεις ". Όμως "ο ρωσικός λαός συσπειρώθηκε γύρω από τον ηγέτη του, τον Βλαδίμιρ Πούτιν " και "ο λαός της Τσετσενίας στην συσπείρωση αυτή καταλαμβάνει μία από τις κεντρικές θέσεις ", είπε ο Καντίροφ.
"Εδώ και 15 χρόνια ο Πούτιν βοηθάει το λαό μας. Τώρα κι εμείς μαζί με σας ζητούμε τον εθνικό ηγέτη της Ρωσίας να μας θεωρήσει μια εθελοντική ομάδα του Ανώτατου Στρατάρχη η οποία είναι έτοιμη να προστατέψει τη Ρωσία, την σταθερότητά της, τα σύνορά της και να εκτελέσει υποθέσεις οποιουδήποτε βαθμού δυσκολίας ", δήλωσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας.

Ταυτόχρονα ο Καντίροφ εξήγησε ότι θα λύσει όλα τα προβλήματα του Ντονμπάς με την ασφάλειας, εάν ο Ανώτατος Στρατάρχης θα πάρει μια στρατηγική απόφαση. Ότι στα ανατολικά της Ουκρανίας βρίσκονται οι Τσετσένοι εθελοντές, δεν είναι μυστικό, ο αριθμ΄ςο τους όμως είναι ελάχιστος.

Ο Πρόεδρος της Τσετσενίας και νωρίτερα έχει παραδεχτεί ότι στο Ντονμπάς υπάρχου εκπρόσωποι της Δημοκρατίας, είναι όμως μεμονωμένοι εθελοντές. Τώρα πρόκειται για έναν ολόκληρο στρατό ο οποίος είναι έτοιμος να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ρωσίας σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Στις προηγούμενες του δηλώσεις ο Καντίροφ δήλωσε ότι είναι έτοιμος να παραιτηθεί από τη θέση του και, κατόπιν άδειας του Προέδρου της Ρωσάις, ο ίδιος να πάει στη Νοβορωσία για να ηγηθεί των τσετσένικων ομάδων.

Κατά τη γνώμη των ειδικών, η πρόταση του επικεφαλής της Τσετσενίας μάλλον δε θα βρει επίσημη στήριξη στο Κρεμλίνο, επειδή η Ρωσία τυπικά δεν συμμετέχει στη σύγκρουση. Όμως σε ανεπίσημο επίπεδι η θέση του Προέδρου της Τσετσενίας εκνευρίζει πολύ την τωρινή ηγεσία της Ουκρανίας η οποία απλώς φοβάται και τους Τσετσένους, και τον ίδιο τον Καντίροφ.