Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Θρίλερ με τις νέες πληροφορίες για το ακέφαλο πτώμα που βρέθηκε στον Πειραιά

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με το ακέφαλο πτώμα, που είχε βρεθεί προ ημερών στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Διονυσίου στον Πειραιά
Φρικιαστικές λεπτομέρειες είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης για το ακέφαλο πτώμα που βρέθηκε στον Πειραιά την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου.Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής κ. Μπογιόκας σε site,  ο εκτελεστής του άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 38 ετών, δεν αρκέστηκε μόνο στο να αποκεφαλίσει το θύμα του αλλά του έκοψε τα πόδια και τα γεννητικά όργανα.
«Προσπαθώ να ανασυνθέσω το πτώμα για να το στείλω στην οικογένειά του» δηλώνει ο κ. Μπογιόκας, σύμφωνα με τον οποίο ο άνδρας κατάγεται από τη Λέρο.
Αρχικά είχε βρεθεί ο κορμός του θύματος και στη συνέχεια βρέθηκαν τα πόδια και τα κομμένα γεννητικά όργανα.
Όπως αποκαλύπτει ο κ. Μπογιόκας το θύμα είχε αποκεφαλιστεί αριστερόστροφα με μαχαίρι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν, τέλος, ότι ο άτυχος άνδρας έμενε στον Πειραιά, πραγματοποιούσε συχνά ταξίδια στην Κρήτη και ήταν τοξικομανής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφορήσεις, λίγες ώρες πριν εξαφανιστούν τα ίχνη του είχε επισκεφθεί τον αδελφό του στο κατάστημα που διατηρεί εκείνος στο Πειραιά και είχαν μια ολιγόλεπτη συνάντηση.
Στην συνέχεια τα ίχνη του χάνονται και βρίσκεται την επομένη το πτώμα του να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Διονυσίου από εκεί δηλαδή απ’ όπου αποπλέουν τα καράβια για την Κρήτη.

Μάλιστα το πτώμα είδε Ύπαρχος βαποριού που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Κρήτη και ειδοποίησε αμέσως το Λιμενικό Σώμα. Αρχικά οι Λιμενικοί πίστεψαν πως ίσως έχουν να κάνουν με εγκληματική ενέργεια που διαπράχθηκε σε κάποιο φορτηγό πλοίο που περνούσε ανοιχτά του Πειραιά και το «φουντάρισαν» στην θάλασσα.

thesecretrealtruth.blogspot.com