Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Πάλεψε και νίκησε! Σε κάποιους δεν δόθηκε αυτή η ευκαιρία, τους αφαίρεσαν τα όργανα σε μόλις μερικά 24ωρα!

Ξύπνησε από το κώμα 11 μήνες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της     
Η 20χρονη Κιάρα Ινσιντιόζο Μόντα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της σε μία έκρηξη ζήλειας
  Ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της, ο οποίος τη ζήλευε παράφορα, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα που διήρκησε 11 μήνες.Ο λόγος για την 20χρονη Κιάρα Ινσιντιόζο Μόντα από την Ρώμη, η οποία έπεσε θύμα του επιθετικού φίλου της, Μαουρίτζιο Φαλτσόνι, ο οποίος την κακοποίησε κλωτσώντας και γρονθοκοπώντας την στο κεφάλι, αλλά και χτυπώντας την στον τοίχο.
Η 20χρονη Κιάρα πάλεψε για τη ζωή της και έπειτα από 11 μήνες κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα, ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σαν Καμίλο Φορλανίνι της ιταλικής πρωτεύουσας.
Η νεαρή πρόκειται να υποβληθεί εκ νέου σε χειρουργικές επεμβάσεις στο κρανίο και στον εγκέφαλο, μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της.

Ωστόσο, η οικογένειά της πλέει σε πελάγη ευτυχίας που η Κιάρα μπορεί έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο να ανοιγοκλείνει τα μάτια της, ακόμα και να χαμογελάει όταν αναγνωρίζει τα πρόσωπα των δικών της.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο 35χρονος Φαλτσόνι στο παρελθόν είχε επιτεθεί άγρια στην νεαρή, ενώ εναντίον του είχε κινηθεί νομικά ο πατέρας της Κιάρα.

Παρ’όλα αυτά, οι προσπάθειες του πατέρα της δεν απέδωσαν καρπούς, καθώς λίγες ημέρες μετά την καταγγελία του στην αστυνομία, συνέβη το άγριο περιστατικό που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Τώρα, όπως αναφέρει ο διευθυντής της νευροχειρουργικής, Αλμπέρτο Ντελιτάλα, του νοσοκομείου «η οικογένεια μπορεί να ελπίζει». Στο μεταξύ, ο 35χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κακοποίηση.