Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Απειλές του PJIU για μποϋκοτάζ των ελληνικών προϊόντων!

 H καλύτερη άμυνα η επίθεση! Σε απειλές αλλά και χρησιμοποιώντας προκλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της Ελλάδας προέβη ο πρόεδρος του αποκαλούμενου κόμματος των τσάμηδων PJIU, αναφορικά με τον αποκλεισμό διέλευσης 150 αλβανών πολιτών από τον συνοριακό σταθμό Κακαβιάς, κρίνοντας ως μη αποδεκτούς τους λόγους της πράξης αυτής από την ελληνική κυβέρνηση.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου το κόμματος των Τσάμηδων ( PJIU) ο πρόεδρος του κόμματος δήλωσε ότι
«το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας πρέπει να ζητήσει επίσημα από τις ελληνικές αρχές εξηγήσεις για τα γεγονότα αυτά και να καταστήσει σαφές ότι η Αλβανία δεν θα δεχθεί σε καμία περίπτωση την υπονόμευση των πολιτών της» .
«Αν δεν θα υπάρξει καμία θεσμική λύση το κόμμα PJIU μαζί με την ένωση «Νέοι Πατριώτες» θα μποϊκοτάρουν κάθε ελληνικό προϊόν στην αλβανική αγορά και να είστε είναι σίγουροι ότι θα βρούμε τεράστια υποστήριξη από τους συμπατριώτες μας» συνέχισε ο Muhedini.
«Το περιστατικό αυτό δείχνει βασικά υποκρισία από τους Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι μόλις πριν από λίγο καιρό είχε υποσχεθεί ότι δεν θα υπάρχει αποκλεισμός αλβανών στα σύνορα. Αυτό το είδος της βυζαντινής πολιτικής δεν κάνει ζημία στους αλβανούς, αλλά στην ίδια την Ελλάδα, και στο πρόσωπο της στα μάτια όλου του πολιτισμένου κόσμου», κατέληξε η ανακοίνωση του συγκεκριμένου κόμματος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr