Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Αυτούς κάνατε συμμάχους μας, τους χειρότερους δολοφόνους της υφηλίου; Θαυμάστε πως ο Σιωνισμός διευθύνει την νέα τάξη πραγμάτων, παγκοσμίως! Καμία δύναμη δεν μπορεί να τους σταματήσει!!!

"Είμαστε έτοιμοι για εισβολή στη Γάζα" λέει το Ισράηλ - Τα παιδιά στόχος των βομβαρδισμών.

Δε στοχεύουν στρατιωτικούς στόχους ούτε κτίρια της Χαμάς. Χτυπούν σπίτια και σκοτώνουν παιδιά. Το πιο σκληρό πρόσωπο του πόλεμου, εμφανίζεται ξανά στη Γάζα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ. Την Κυριακή ήταν 11 μέλη της ίδιας οικογένειας. Το Ισραήλ βομβάρδισε το σπίτι τους. Σκοτώθηκαν τέσσερα παιδιά. Κανένα έλεος.

Χιλιάδες παιδιά είναι παγιδευμένα σε σπίτια, στη Γάζα, χωρίς ρεύμα, φαγητό και νερό προειδοποίησε η οργάνωση "Σώστε τα παιδιά". "Τα περισσότερα παιδιά έχουν ήδη ανεμία. Δεν υπάρχει καθαρό νερό οπότε σύντομα τα παιδιά θα αρχίσουν να πίνουν μολυσμένο νερό και η κατάσταση της υγείας τους θα επιδεινωθεί, αλλά οι γονείς τους δε θα μπορούν αν τα πάνε στο νοσοκομείο", δήλωσε ο Οσάμα Ντάμο, μέλος της οργάνωσης.
"Το Ισραήλ είναι έτοιμο για χερσαία εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας αλλά προτιμά τη διπλωματική λύση" δήλωσε στο Reuters ανώτατος αξιωματούχος, κοντά στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου. "Θα προτιμούσαμε μια διπλωματική λύση, που θα μπορούσε να εγγυηθεί την ειρήνη για τους ισραηλινούς στο Νότο. Αν αυτό είναι δυνατό, η χερσαία επιχείρηση δε θα χρειαστεί. Αλλά αν η διπλωματία αποτύχει, ίσως να μην έχουμε άλλη εναλλακτική από το να στείλουμε τις δυνάμεις μας", πρόσθεσε.

Το Ισραήλ προετοιμάζεται από την Παρασκευή. Ήδη 30.000 έφεδροι έχουν λάβει φύλλο πορείας. Συνολικά, η κυβέρνηση ενέκρινε την επιστράτευση 75.000 εφέδρων
Το πρωί της Δευτέρας, οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν ξανά. Αυτή τη φορά τα θύματα ήταν τέσσερα, ανάμεσά τους ένα 5χρονο παιδί, ο Μοχάμεντ Αμπου Ζορ. Μαζί του, έχασε τη ζωή τους και τρεις γυναίκες: η 23χρονη Νιζμα Αμπου Ζορ, η 20χρονη Σαχα Αμπου Ζορ και η 35χρονη Αχιντ αλ Κατάτι.

Σε άλλη επίθεση, τρεις άνδρες από την ίδια οικογένεια σκοτώθηκαν. Την ώρα της επίθεσης στη Ντεΐρ αλ Μπαλαζ, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας επέβαιναν στο αυτοκίνητό τους. Πρόκειται για τους Αμιρ, Ταμαλ και Σαλαχ Μπασίρ.
Δυο αγρότες, κι αυτοί συγγενείς, ο Ιμπραϊμ και ο Ομπάμα αλ Ασταλ σκοτώθηκαν στην Κατάρα. Ένας 50χρονος αγρότης έχασε τη ζωή του στην πόλη Μπέιτ Λαχίγια.
Συνολικά, από τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας, έχουν χάσει τη ζωή τους 13 Παλαιστίνιοι. Συνολικά, στις έξι μέρες των ισραηλινών επιθέσεων έχουν σκοτωθεί 90 άνθρωποι. Τα τελευταία θύματα είναι δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών που σκοτώθηκαν ενώ κυκλοφορούσαν με μοτοσικλέτα ανατολικά του Χαν Γιούνες. Ένα παιδί που βρισκόταν μαζί τους τραυματίσθηκε σοβαρά.
Η Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό του Ισραήλ επανέλαβαν από νωρίς σήμερα το πρωί τους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, μέχρι στιγμής, στις 6 μέρες των συνεχών βομβαρδισμών στη Γάζα, έχουν χάσει τη ζωή τους 87 Παλαιστίνιοι.
Η ισραηλινή αεροπορία κατέστρεψε και ένα κτίριο της αστυνομίας στην πόλη της Γάζας, στη διάρκεια της νύχτας. Τη Λωρίδα της Γάζας βομβάρδισε και το ισραηλινό Πολεμικό Ναυτικό.
Παλαιστίνιος που πετούσε πέτρες σε Ισραηλινούς, συλλαμβάνεται
Παλαιστίνιος που πετούσε πέτρες σε Ισραηλινούς, συλλαμβάνεται
Στο μεταξύ, το Ισραήλ άλλαξε τους αεροδιαδρόμους για τα αεροσκάφη που χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ, εξαιτίας της εκτόξευσης ρουκετών από τη Γάζα, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ισραηλινής Πολιτικής Αεροπορίας Γκιορά Ρομ.

Ο μόνος όρος που θέτουμε για μια εκεχειρία είναι να παύσουν πυρ όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν στη Γάζα, δήλωσε, πριν από τους νέους βομβαρδισμούς, ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Άβιγκντορ Λίμπερμαν.
«Πειρατεία» στην τηλεόραση της Χαμάς Την έκανε ο ισραηλινός στρατός στο επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο της Χαμάς. Ο ισραηλινός στρατός "κάνει παρεμβολές" στη μετάδοση του προγράμματος του Al-Aqsa TV, σύμφωνα με ανακοίνωση του παλαιστινιακού τηλεοπτικού σταθμού, που διευκρινίζει ότι οι εικόνες μεταδίδονται με παράσιτα ή με διακοπές.

"Κάναμε πειρατεία στην τηλεόραση της Χαμάς για να μεταδίδουμε μηνύματα", δήλωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, λέγοντας ότι ο στρατός θα συνεχίσει να ελέγχει το τηλεοπτικό δίκτυο ίσως για αρκετές ώρες.
Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι στη Γάζα δεν παρατήρησαν μετάδοση μηνυμάτων του ισραηλινού στρατού στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού δικτύου.

Την Κυριακή, ο στρατός έκανε ραδιοπειρατεία στο πρόγραμμα του ραδιοφώνου της Χαμάς για αρκετές ώρες, ενώ αεροπορικές επιδρομές εναντίον δύο κέντρων Τύπου στην πόλη της Γάζας προκάλεσαν τον τραυματισμό τουλάχιστον οκτώ δημοσιογράφων.
Σε ανακοίνωσή του ο στρατός ζήτησε "από τους ανταποκριτές του διεθνούς Τύπου να παραμείνουν μακριά από τις βάσεις και τις εγκαταστάσεις της Χαμάς που χρησιμεύουν στις επιχειρήσεις κατά των ισραηλινών πολιτών".



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS
newsit.gr