Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Έχουν ξεφύγει οι συνδικαλιστές της εκπαίδευσης: "στο ελληνικό δημόσιο σχολείο το οποίο έχει ως στόχο να αναδεικνύει ...την πολυπολιτισμικότητα"

Όχι δεν σας κάνουμε πλάκα. Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ακριβώς αυτό το πράγμα. Ότι δηλαδή σκοπός του ελληνικού δημόσιου σχολείου είναι να προωθεί την πολυπολιτισμικότητα. Από πότε;
Άλλα γνωρίζουμε εμείς ότι γράφονται στο Σύνταγμα. Εκτός και αν οι αριστεριστές αυτοί κύριοι, πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα ανάλογα με τις δικές τους ιδεολογικές ροπές να βγάζουν διατάγματα. Η ανακοίνωση αυτή εκδόθηκε με αιτία την διενέργεια ΕΔΕ εις βάρος νηπιαγωγού, που στην ... γιορτή της 28ης Οκτωβρίου είχε στολίσει με αλβανικές σημαίες την αίθουσα του νηπιαγωγείου.
Και η οποία για την διάρκεια της ΕΔΕ, μετακινήθηκε σε κοντινό σχολείο. Η ΔΟΕ όμως απαιτεί να ... παύσει κάθε έρευνα. Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα.
Μήπως θα έπρεπε να διαταχθεί και ΕΔΕ γι' αυτούς που θεωρούν ότι σκοπός του ελληνικού σχολείου είναι το να προωθεί την πολυπολιτισμικότητα; Από πού στα κομμάτια το συμπεραίνουν αυτό, αυτοί οι κύριοι που πληρώνονται με τα λεφτά μας; Ακόμη και αυτών που δεν συμφωνούν με την πολυπολιτισμικότητα και δεν θέλουν τέτοια ανατροφή για τα παιδιά τους; Αν είναι να είναι έτσι τα δημόσια σχολεία, καλύτερα να τα καταργήσουμε να τελειώνουμε!
 elkosmos.gr