Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Το δόγμα της παγκοσμιοποίησης σε εφαρμογή…κανένας δεν θα φέρει αντίσταση!

Βίντεο σοκ από Ισπανία: Αιμόφυρτος ανήλικος από γκλομπ αστυνομικού

Agressió del Mossos d'Esquadra a un menor a... από stefanelonikitelo
Η εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 13χρονος αιμόφυρτος από γκλοπ αστυνομικού στις διαμαρτυρίες κατά της λιτότητας στην Ισπανία. Δείτε το σχετικό βίντεο με την μανία των αστυνομικών (Vid)


Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο από την Ταραγόνα της Ισπανίας στο οποίο φαίνεται αιμόφυρτος στο κεφάλι ένας 13χρονος από χτύπημα γκλομπ αστυνομικού.
Ο μικρός ήταν ένα από τους 74 συνολικά τραυματίες από τα χτεσινά επεισόδια στην Ισπανία κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά της λιτότητας.
Στο Βίντεο φαίνεται να τον κυνηγούν και ένας αστυνομικός τον χτυπά με το γκλομπ. Από τις αρχές δεν ξεφεύγει ούτε μια κοπέλα που σοκαρισμένη παρακολουθούσε το περιστατικό. Τη χτυπούν κι εκείνη.
Συνολικά 120 διαδηλώσεις ήταν προγραμματισμένες σε όλη την Ισπανία, ενώ 118 άνθρωποι συνελήφθησαν και ακόμη 74 τραυματίστηκαν σε όλη τη χώρα στη διάρκεια επεισοδίων, σύμφωνα με το ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών.
Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στη Λισσαβώνα έξω από το κοινοβούλιο, όταν ορισμένοι διαδηλωτές ανέτρεψαν τα οδοφράγματα της αστυνομίας και πέταξαν πέτρες και σκουπίδια κατά των αστυνομικών, που απάντησαν με κτυπήματα από γκλομπ.
Στην Ιταλία, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο Τορίνο, ενώ πέντε ακόμη τραυματίστηκαν ελαφρά στο Μιλάνο σε επεισόδια που σημειώθηκαν στο περιθώριο των διαδηλώσεων.
news247.gr