Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Οι 153 δωσίλογοι του παγκόσμιου τοκογλυφικού συστήματος, "εκτέλεσαν" την Ελλάδα.

 Είναι "προθάλαμος" της ισοπεδωτικής παγκοσμιοποίησης.Χθες οι 153 δωσίλογοι ψήφισαν, και απομένει να παιχτεί η τελευταία πράξη του «δωσιλογισμού» και από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος αν δεν υπογράψει αυτό το αντισυνταγματικό εξάμβλωμα που περνάει σαν οδοστρωτήρας πάνω από την Ελλάδα, βάσει του άρθρου 42 του συντάγματος, τότε θα έπρεπε να επιστραφεί πίσω στην βουλή για επαναψήφιση.
Ποιός ωστόσο περιμένει σθένος από έναν άνθρωπο που ψηφίστηκε για πρόεδρος από τους ίδιους εφιάλτες που τώρα μας παραδίδουν;
Όλοι τους, και οι 153 μαζί με τον πρόεδρο της δημοκρατίας δείχνουν να ανήκουν στην ίδια ομάδα που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο και τώρα προσπαθούν δήθεν και να τη σώσουν μπήγοντας ωστόσο πιο βαθειά στη "σαρκα της" τα νύχια των αρπακτικών..
Στο όνομα μιας Ευρώπης που γνωρίζουν καλά ότι είναι "προθάλαμος" της ισοπεδωτικής παγκοσμιοποίησης, χρησιμοποιούν τον λαό μας σαν το πειραμα της. Για ένα κοινό νόμισμα, το ευρώ, για το οποίο επίσης γνωρίζουν καλά ότι είναι προπέτασμα καπνού μπροστά στο νέο επερχόμενο παγκόσμιο νόμισμα. Μάχονται οι σωτήρες μας για την σωτηρία μας, αλλά δεν είναι τίποτε άλλο από "δούρειους γαϊδάρους", "υπαλληλίσκοι" που παραδίδουν εν γνώσει τους την χώρα βορά στην παγκόσμια αόρατη εξουσία των τραπεζών που έρχεται.....
Γνωρίζουν καλά, πως το ευρώ σε ελάχιστα χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχει, όπως και ξέρουν καλά πως την ίδια μοίρα θα έχει και η Ευρώπη. Και όμως δήθεν μάχονται για αυτήν... αλλά στην πραγματικότητα κάνουν ένα προσωπικό «αγώνα» για την υλοποίηση των σχεδίων που ήδη έχει βάλει μπροστά ο παγκόσμιος σιωνισμός, την αόρατη παγκόσμια δικτατορία των τραπεζών.
"ΘΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΜΕ 153 ΨΗΦΟΥΣ.
EKTΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 6 BOUΛEΥTEΣ και εκτός ΝΔ ένας...
Με μόλις 153 "Ναι", 128 "Όχι", 18 "Παρών", 1 "Απών", πέρασε κατ'αρχήν από την Βουλή το νομοσχέδιο «οδοστρωτήρας» του τρίτου κατά σειρά Μνημονίου με 6 απώλειες από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ (που διαγράφηκαν όλοι) και μία από τη ΝΔ (Κασαπίδης) που ψήφισε "παρών". Και λέμε "κατ'αρχήν" γιατί η απουσία των στενογράφων και της φυσικής καταγραφής της συνεδρίασης δημιουργεί ουσιαστικό θέμα εγκυρότητας της.
Τα μέλη της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ δήλωσαν "παρόντες". Μετά την ψηφοφορία ο Ευ. Βενιζέλος με επιστολή του προς τον προεδρεύοντα της Βουλής Αθ. Νάκο δήλωσε ότι διαγράφονται έξι βουλευτές και συγκεκριμένα τους Κώστα Σκανδαλίδη, Άντζελα Γκερέκου, Μιχάλη Κασσή, Θεόδωρο Παραστατίδη, Μάρκο Μπόλαρη και Γιάννη Κουτσοϋκο. Από την Ν.Δ., ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι διαγράφεται ο βουλευτής κ. Γιάννης Κασαπίδης.

Η ουσία είναι ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί στην συνέχεια με τίποτα, και είναι ζήτημα ελάχιστου χρόνου η ανατροπή της.
ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ... ΣΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...

Ολοκλήρωσαν τις πρωινές ώρες την ψηφοφορία των νέων φονικών μέτρων ενώ γνωρίζουν ότι είναι αντισυνταγματικά, γεγόνος για το οποίο προχθές απεφάνθη η ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Δεν εκπλήσσει κανέναν η δωσίλογη επιμονή τους. Απομένει στον λαό να υπερασπιστεί το Σύνταγμα όπως επιτάσσει το άρθρο 120του Συντάγματος. Χθες ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ολομέλειας του Αρείου Πάγου, που έκρινε ομόφωνα ότι τα όσα περιλαμβάνονται στο μνημόνιο θίγουν σωρεία συνταγματικών διατάξεων και συνεπώς δεν Θα πρέπει να εφαρμοστούν.
Τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο μνημόνιο είναι αντισυνταγματικά, όπως και οι περικοπές στους μισθούς των δικαστικών λειτουργών, που μόλις εφαρμοστούν οι νέες περικοπές στους μισθούς τους σε σύνολο θα αγγίξουν την τελευταία διετία μείωση 60%.
Η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής διατύπωσε την αντισυνταγματικότητα της αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.
Παρ' όλα αυτά, «οι εθνοσωτήρες» κατέθεσαν τα μέτρα με τρόπο δικτατορικό σε ένα μόνο άρθρο που παραβιάζει σωρεία συνταγματικών διατάξεων.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ... ΑΝΤΏΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ;
Ήταν πρώην συγκάτοικοι στα φοιτητικά τους χρόνια οι Παπανδρέου – Σαμαράς, απόγονοι αμφότεροι του γένους βρυκολάκων που πίνουν για 100 και πλέον χρόνια το αίμα του λαού. Αλλά γιατι και τόσο μεγάλη η ευαισθησία Σαμαρά να ξεπληρώσουμε με τόση μεγάλη βιασύνη το ξένο και ντόπιο τραπεζικο κατεστημένο σύστημα που τόσο πολύ πένεται;; Ασφαλώς και δεν θα μας κινούσε καθόλου την περιέργεια αν γνωρίζαμε πως ο κύριος Σαμαράς έχει καθ΄οιονδήποτε τρόπο συγγενείς ευαισθησίες με τους τραπεζίτες.. Έχει;
Εξ όσων γνωρίζουμε όχι, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι η οικογένεια του ήταν η μεγαλύτερη οικογένεια τραπεζιτών στην Αίγυπτο, δεν είναι γνωστή καμία άλλη ύποτπη σχέση. (Πρώτη Τράπεζα στην Αίγυπτο, ήταν αυτή που δημιούργησε η οικογένεια Συναδινού με την επωνυμία «Αγγλο-Αιγυπτιακή Τράπεζα») . Η Μαρία Συναδινού ήταν σύζυγος του Αλέξανδρου Μπενάκη, γιού του Εμμανουήλ Μπενάκη και της Βιργινίας Χωρέμη. Και λίγα ακόμα για την ιστορία Μπενάκη. Ο Εμμανουήλ Μπενάκης ως υπουργός της κυβέρνησης Βενιζέλου είχε φροντίσει να διορίσει έναν εκ των συνεταίρων του, τον Συναδινό, στο σημαντικό ελληνικό προξενείο της Βοστώνης! Από τότε η αξιοκρατία πηγαίνει "σύννεφο".
Και αλήθεια, την ίδια στιγμή που οι δωσίλογοι, κόβουν και ξανακόβουν τις επιδοτήσεις ακόμα και από τους άνεργους, την ίδια στιγμή που συνθλίβουν στο σύνολο της την κοινώνια μας, πόσες είναι άραγε οι επιχορηγήσεις που λαμβάνει εν μέσω κρίσης το Μουσείο Μπενάκη;;; Αλλά τι ρώταμε; Το μουσείο Μπενάκη είχε ως ιδρυτή τον "μέγα ευεργέτη" μας, πρόγονο του σημερινού πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, και που προφανώς θα βοηθήσει στην ανάπτυξη μας!!! Δεκάδες είναι τα εκατομμύρια ευρώ που διατέθηκαν στην "πολιτιστική τρύπα" του μουσείου στα τελευταία 3 χρόνια. Χρήματα που είναι πολλαπλάσια από πολλές επώδυνες περικοπές που επιβάλονται στις πιο ασθενείς ομάδες.
Είπαμε όμως, πως το συγγενολόϊ των Σαμαρά και Γερουλάνου, εκεί έχει να διαθέσει!
  • Ιούνιος 2011. 3.6 εκατ ευρώ έδωσε ο Γερουλάνος στο Μουσείο Μπενάκη που συμπτωματικά πρόεδρος είναι η μητέρα του!
  • Σεπτέμβριος 2012 - Εφημερίδα "το Ποντίκι". Πάλι λεφτά στο μουσείο Μπενάκη;;; Μπορεί να απολύει υπαλλήλους, να μειώνει μισθούς και μέρες λειτουργίας, αλλά… επε­κτείνεται. Το Μουσείο Μπενάκη ετοιμάζεται να χτίσει κι άλλο τριώροφο κτήριο στην Πει­ραιώς, κι ακόμα ένα στο Φάληρο, με χρήματα από το ΕΣΠΑ, εγείροντας πολλά ερωτήματα.
Χθες ο Σαμαράς είπε ακριβώς τα ίδια με αυτά που έλεγε ο Γ. Παπανδρέου ένα χρόνο πριν: «Σήμερα ψηφίζουμε για το αν θα διασφαλίσουμε την παρουσία μας στην Ευρωζώνη. Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στην πιο κρίσιμη απόφαση των τελευταίων 37 ετών και μπορεί ορισμένα μέτρα να είναι άδικα ωστόσο και τα σωστά και τα άδικα είναι συμβατικές υποχρεώσεις που ήδη έχει αναλάβει η χώρα»! Και ποιόν ρωτήσατε νέε "Λουδοβίκε!!!" για να τα κάνετε όλα αυτά; Βγείτε έξω στον λαό να τα πείτε πρόσωπο με πρόσωπο για να καταλάβετε τι θα σας απαντήσει.
Λίγο αργότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας, κυριολεκτικά τον κονιορτοποίησε με τις τοποθετήσεις του και ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην Βουλή.
Είναι πραγματικά λυπηρό ότι ανέλαβε να "ξεπλύνει" τα εγκλήματα του τέως συγκάτοικου Γ. Παπανδρέου, είναι εφιαλτικό οτι το "παίζει" και υπερασπιστής της εθνικής κυριαρχίας, αλλά την ίδια στιγμή έχει για υπουργό των Οικονομικών το golden boy του ΠΑΣΟΚ και των τραπεζιτών, τον Γ. Στουρνάρα ο οποίος δίνει "αγώνα" για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά και την διατήρηση των διοικήσεων τους από τους τραπεζίτες, με τα λεφτά των πολιτών!
Συνεχίζοντας τις ατυχείς δηλώσεις στις οποίες επιδίδεται κατά σύστημα τον τελευταίο καιρό, ο σαλτιπάγκος πρωθυπουργός Α. Σαμαράς (το κωλοτούμπας πια του πέφτει πολυ λίγο) εξερχόμενος από την Βουλή, δήλωσε ότι "Ήταν πολύ σημαντικό το πρώτο βήμα που θα δώσει δουλειά ... στα νέα παιδιά"! Μετά και από αυτή τη δήλωση, το άκρον άωτον του θράσους θα λέγεται Αντώνης Σαμαράς.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...
«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνσρσς, εξερχόμενος από τη Βουλή αμέσως μετά την έγκριση του πολυνομοσχεδίου.

Καμμένος: Δεν μπορεί να πληρωθεί το χρέος που εσείς δημιουργήσατε.

Πρόταση για μονομερή διαγραφή του χρέους ξαναεπανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. «Δεν είναι δυνατό να προχωρήσουμε χωρίς τη διαγραφή του επονείδιστου χρέους. Να κάνουμε "κούρεμα" του χρέους στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και στους τραπεζίτες τοκογλύφους της Ευρώπης, που εκμεταλλεύτηκαν την Ελλάδα και ανέβαζαν το επιτόκιο πέντε και έξι τοις εκατό». Επιπλέον, ο κ. Καμμένος είπε πως το ΠΑΣΟΚ κατήργησε την εθνική και λαϊκή κυριαρχία. Και έθεσε τα ερωτήματα:
- Η Ελλάδα αν πάρει αυτά τα μέτρα θα πτωχεύσει ή όχι;
- Έχετε κάνει συμφωνία παραχωρώντας το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια;

Έντονες αντιδράσεις υπήρξαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες κι την Χρυσή Αυγή που ζήτησαν την παραίτηση του "υπαλλήλου της τρόίκας" όπως τον χαρακτήριζαν. Μάλιστα ο κ. Καμμένος τον αποκάλεσε «διορισμένο υπάλληλο της Γκόλντμαν Σακς» και του ζήτησε να ανακαλέσει όσα είπε εναντίον του κόμματος του και να παραιτηθεί. Την παραίτηση του ζήτησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Λαφαζάνης. Πάντως, οι υπάλληλοι της Βουλής επιμένουν ότι συνεχίζουν την απεργία τους.
hellasontheweb.org