Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

To Χάραγμα του θηρίου.

Μετά την επίθεση στον φυσικό Στίβεν Χόκινγκ, για τον οποίο είχε πει ότι λόγω της αναπηρίας του βρίσκετε σε δραματική κατάσταση, και γι' αυτό οι απόψεις του είναι τραγικές, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ξαναχτύπησε.
Αυτή τη φορά με παρέμβασή του στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα", καλεί τον λαό σε ξεσηκωμό και ζητά τη σύσταση εδιικής επιστημονικής επιτροπής από την εκκλησία, η οποία θα εξετάσει το ζήτημα της κάρτας του πολίτη.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Μητροπολίτης,η κάρτα πολίτη θα αποτελέσει προπομπό της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και θα οδηγήσει σε μια τυρρανική διακυβέρνηση.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του κ. Σεραφείμ, στην κάρτα θα αναγράφεται το 666, το νούμερο δηλαδή του θηρίου."Φημολογείται ότι η συγκεκριμένη κάρτα θα φέρει τον δυσώνυμον αριθμόν του θηρίου της οριακής Αποκαλύψεως του Ευαγγελιστού Ιωάννου και ότι στόχος αυτής της διαδικασίας θα είναι να προετοιμασθεί ο κόσμος δια την διαδικασίαν του χαράγματος μέσω της εμφυτεύσεως microchip εις το ανθρώπινο σώμα" προειδοποιεί ο Μητροπολίτης.

Καταλήγοντας, προτείνει στην Ιερά Σύνοδο, να συσταθεί επιτροπή ειδικών ώστε να μελετήσει όλες τις παραμέτρους της πρωτοβουλίας της κυβέρνησης και να παραδώσει το πόρισμά της, ώστε να προστατευθούν οι πιστοί από το σχέδιο ποδηγέτησής τους, το οποίο σύμφωνα με τον κ. Σεραφείμ θα υλοποιηθεί μέσω της κάρτας του πολίτη.

ΠΗΓΗ