Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η ΕΠΙΒΟΛΗ της «Κάρτας του Πολίτη» σαλπίζει το θάνατο του Ανθρώπου.

Έχουμε υπογραμμίσει και αναλύσει κουραστικά, πολλές φορές, ότι η Νέα Πλανητική Τάξη προωθεί τον αφανισμό εθνών και λαών, ιδεών και πολιτισμών, ακόμα, και την ίδια την «ύπαρξη», αλλά και έννοια, «άνθρωπος».
Ο εφιάλτης αυτός του νεοταξικού ολοκληρωτισμού συμπυκνώνεται, αποτυπώνεται και κωδικοποιείται στην «Κάρτα του Πολίτη» Η «Κάρτα του Πολίτη» δεν είναι απλώς το πιο εφιαλτικό «εργαλείο» ακτινογραφικού και ολοκληρωτικού φακελώματος της ανθρώπινης ύπαρξης, αλλά καθιστά τον άνθρωπο ένα ηλεκτρονικό ψηφίο: Ο εφιάλτης του Όργουελ ωχριά μπροστά σε αυτή τη μακάβρια μοχθηρία της νεοταξικής κακουργίας…. Η ΕΠΙΒΟΛΗ της «Κάρτας του Πολίτη» σαλπίζει το θάνατο του Ανθρώπου, το θάνατο των ιστορικών κοινωνιών και των λαών, συνακόλουθα το θάνατο των Ιδεών, της Πολιτικής και των Επαναστατικών Κινημάτων.
Το γεγονός ότι κανένα κόμμα δεν μιλάει πάνω σε αυτό το ζήτημα ζωής και θανάτου για τις κοινωνίες, τους λαούς και τον Άνθρωπο, αποκαλύπτει περίτρανα ότι ΟΛΑ τα κόμματα είναι γρανάζια του νεοταξικού εφιάλτη.
Ιδιαίτερα η «Κάρτα του Πολίτη» αποκαλύπτει την ενσωμάτωση και την προδοσία της «αριστεράς».

Αυτή η «αριστερά» που κλείνει σε όλες τις πτώσεις τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και πρωτοστατεί για «τα δικαιώματα» μειοψηφιών και των ποικίλων ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ (κοινωνικών, πολιτικών, ψυχολογικών), ΣΙΩΠΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ πάνω στην «Κάρτα του Πολίτη» που εξανεμίζει και εξαφανίζει ΟΛΑ τα κοινωνικά, πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα των λαών, ακόμα και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να υπάρχεις ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ…
Αυτή η «αριστερά» που χαλάει τον κόσμο για μια κάμερα στο δρόμο ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ τη γλώσσα της πάνω στον αποτροπιασμό της «Κάρτας του Πολίτη», μια κάρτα οργουελικού χαφιεδισμού: Μια ρουφιανιά ασύλληπτης, αποτρόπαιης και θηριώδους καπιταλιστικής κακουργίας.
Αυτή η «αριστερά» είναι το αριστερό γρανάζι της νεοταξικής φρίκης… Έτσι, το σταυρό του μαρτυρίου τον σηκώνουν οι πρωτοπόροι αγωνιστές της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Είναι αυτοί που προωθούν αγωνιστικά τον αγώνα εναντίον του οργουελικού εφιάλτη της «Κάρτας».

ΟΙ πρωτοπόροι αγωνιστές, μοναχοί και κληρικοί, κτυπούν ηχηρά τις καμπάνες της αφύπνισης και της κινητοποίησης, κόντρα στο ιερατείο της εκκλησιαστικής γραφειοκρατικής ιεραρχίας.

Αγωνίζονται ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ της νεοατξικής ισοπέδωσης και τρομοκρατίας.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ της κομματοκρατίας και της καθεστωτικής μοχθηρίας.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ των Εκκλησιαστικών και ποικίλων πνευματικών ιερατείων.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ων ΔΙΩΞΕΩΝ: του Πολιτικού και Εκκλησιαστικού κατεστημένου…
ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΛΙΠΟΤΑΞΙΑΣ!!!

Ας κάνουμε πιο συγκεκριμένο αυτό το ζήτημα της «λιποταξίας».
ΣΤΙΣ κρίσιμες καμπές της Ιστορίας παρατηρούνται τα περισσότερα ναυάγια. Η τρομακτική συσσώρευση γεγονότων που η συνείδηση αδυνατεί να τα εξηγήσει επιφέρουν μια παραμορφωτική αλλοίωση πάνω σε αυτή τη συνείδηση. Σε αυτές τις καμπές πληθαίνουν τα κρούσματα, μέσα στις τάξεις των πολύχρωμων διανοουμένων, της συνθηκολόγησης, της φυγής, της λιποταξίας και της «αποδέσμευσης» από τους κοινωνικούς αγώνες.

Σε τέτοιες καμπές, όπου η ιστορία απαιτεί αγώνες, θυσίες και ρίσκα, εμφανίζονται μέσα στις τάξεις και των διανοουμένων εκείνων των φιλικά προσκείμενων στους λαϊκούς αγώνες, ΤΑΣΕΙΣ φυγής, λιποταξίας και αποδέσμευσης από τις ευθύνες και από τους κινδύνους της ιστορίας.

ΟΤΑΝ μπαίνουν στην ημερησία διάταξη και επιτακτικά οι «κίνδυνοι της ιστορίας», δηλαδή ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ, τότε πολλοί διανοούμενοι συνοδοιπόροι λιποταχτούν με ποικίλα προσχήματα…

Αυτό συμβαίνει, σήμερα και στην εκκλησιαστική διανόηση.
Ενώ από τη μια αγωνίζονται, με υψηλό φρόνημα, εναντίον του Οικουμενισμού καιν του παπισμού, τα «διπλώνουν» μπροστά στην «Κάρτα του Πολίτη».

Ο αγώνας εναντίον του Οικουμενισμού και του παπισμού είναι ακόμα σε ακαδημαϊκό στάδιο και δεν ενέχει σοβαρούς κινδύνους. Δεν έχει φτάσει στη ΡΗΞΗ της ΠΡΑΞΗΣ. Μπορεί, λοιπόν, χωρίς μεγάλο κόστος, να συστρατεύει πολλούς ακαδημαϊκούς και διανοούμενους της Ορθοδοξίας…
Ο ΑΓΩΝΑΣ για την «Κάρτα του Πολίτη» θέτει ΑΜΕΣΑ, ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ και ΠΡΑΚΤΙΚΑ τη ΡΗΞΗ με τα κατεστημένα: Εκκλησιαστικά και πολιτικά.

Ο ΑΓΩΝΑΣ αυτός αποτελεί «κίνδυνο της ιστορίας», διότι υπονομεύει τα ποικίλα προνόμια των ελίτ του πνεύματος και της εκκλησιαστικής διανόησης: Ακαδημαϊκά προνόμια, οικονομικά και κοινωνικά προνόμια, το «ψυχολογικό κατεστημένο» της βολής, τα ταξίδια, τα συνέδρια, τις ακαδημαϊκές ομιλίες, την «ηρεμία της ρουτίνας», ΓΕΝΙΚΑ τα προνόμια που απολαμβάνει η ακαδημαϊκή και διανοητική ελίτ.

Ο Αγώνας για την «Κάρτα του Πολίτη» σε βάζει σε μεγάλους κινδύνους και ρίσκα, απειλεί την «ομαλότητά» σου, το «καθεστώς» των ιεραρχικών σου εξαρτήσεων (οικονομικών και κοινωνικών), καθώς και το «καθεστώς» των συναισθηματικών (ψυχολογικών) εξαρτήσεών σου…

Μπροστά σε αυτούς τους κινδύνους αποδόμησης του πλέγματος των οικονομικών και ψυχολογικών ισορροπιών, πολλοί λιποταχτούν από τον ΑΓΩΝΑ. Αυτό γίνεται και με την «Κάρτα του Πολίτη». Πολλοί διανοούμενοι της Εκκλησίας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του «ακαδημαϊκού» αγώνα κατά του Οικουμενισμού και του παπισμού, ΛΙΠΟΤΑΧΤΟΥΝ…

Δεν είναι τυχαίο ότι το «σταυρό του μαρτυρίου» τον σηκώνουν και εδώ οι «ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ» που δεν έχουν να χάσουν ΤΙΠΟΤΑ: Οι κληρικοί και οι μοναχοί «προλετάριοι». Αυτοί που δεν έχουν ούτε οικονομικές, ούτε κοινωνικές, ούτε ψυχολογικές δεσμεύσεις, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, με το καθεστώς.

Η «ηρεμία», όμως, μια τέτοιας «βολής» είναι αυταπάτη.
ΟΤΑΝ οι λαοί αλυσοδεθούν ΤΙΠΟΤΑ δεν μένει όρθιο: Ούτε τα πρόσκαιρα προνόμια των ιερατείων του πνεύματος…
ΟΙ ΛΙΠΟΤΑΞΙΕΣ οδηγούν στην ολοκληρωτική βαρβαρότητα.
Η συστράτευση ΟΛΩΝ στον αγώνα εναντίον της «Κάρτας του Πολίτη» θα επιφέρει μια καταλυτική ήττα στο καθεστώς.
Αν κινητοποιηθεί το σύνολο της Ορθοδοξίας, θα κινητοποιηθεί και ο ελληνικός λαός και η «Κάρτα» δεν θα περάσει…

ΠΗΓΗ