Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Τα σχέδια των μασόνων, πώς θα τους αντιμετωπίσουμε.

Η οικονομική κρίση έχει καταστεί παγκοσμίως ένας εφιάλτης. Όλοι αναρωτιούνται το τι θα γίνει. Όπως σας είπα κι άλλη φορά τη λύση ο Θεός την έδωσε. Όμως, οι μεγάλες δυνάμεις θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δοκιμασία και να καταντήσουν ομήρους του χρέους τα μικρά κράτη. Μιλάμε για δανεικά. Τους φοβίζουν λοιπόν, όπως πράττει τώρα η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ πως θα είναι δύσκολο για να ρυθμιστεί το ζήτημα του δημοσιονομικού χρέους! Βλέπετε η Ελλάδα δεν έχει νοθεύσει, όπως έπραξαν αυτοί τρόφιμα για να έχει χρήμα στις αποθήκες της! Και από την άλλη οι μεγάλοι επενδυτές των τραπεζών το παίζουν βεντέτες. Η λύση υπάρχει. Σώστε την οικονομία και βγάλτε τον κόσμο από το αδιέξοδο.
 Τι κοινωνία θα κάνουμε όταν μαζεύετε όλους τους ξένους για να έχετε φθηνά χέρια; Καημένε Βιοτέχνη πρόσεχε είναι κόλπο μεγάλο των πλουτοκρατών. Το ελληνικό θέμα θα έρθει στην επιφάνεια γιατί δεν θέλουν να χάσουν την φημισμένη για τον πολιτισμό της χώρα μας.
ΜΕΓ.
Οι ημέρες και οι νύχτες εδώ στον πλανήτη είναι σαν ένα ετοιμόρροπο καράβι που βολοδέρνεται στα κύματα της αβεβαιότητας και βουλιάζει. Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός δεν θα αφήσει όμως, τους αδίστακτους και δαιμονισμένους να βασιλεύουν… Όσες στοές λοιπόν και αν κάνουν οι Μασόνοι δεν μπορούν να χαλάσουν την ουράνια τροφή. Βρίσκουν φτωχούς και δίνουν λεφτά για να τους έχουν δούλους τους... Λογαριάζουν όμως, χωρίς τον ξενοδόχο! Έφθασε η ώρα που θα έρθει το καράβι πάλι στα ύδατα τα ήρεμα και θα πάρουν τα ηνία οι Χριστιανοί της τριαδικής πίστεως. Μην θλίβεστε καλοί μου σύνδουλοι. Ο Κύριος θα ανοίξει το μοχλό της ισορροπίας. Χριστιανοί και φίλοι μου μην φοβάστε! Οι απατεώνες που έφεραν την κρίση θα πάνε να ψαρέψουν για να φάνε… Αλίμονό τους. Ο Ουρανός επιτέλους θα τιμωρήσει αυτά τα φαινόμενα. Είχε καταντήσει η γη Σόδομα και Γόμορρα. Προσεύχεστε μαζί μας προτρέπουν οι άγγελοι και αναγγέλλουν. Τα βάσανά σας ευτυχώς λίγα.

ΔΑΥΪΔ
Το καράβι το κούνησαν οι καρχαρίες της Μασονίας νομίζοντας πως αυτοί μόνο μπορούν να κινούν τα νήματα. Όμως, εδώ πέφτουν έξω και τα αδηφάγα θηρία θα τους φάνε. Η κρίση θα περάσει με λίγη υπομονή. Θα δείτε το μεγαλείο του Κυρίου. Αυτοί που έριξαν την Ελλάδα στο έλεος ας δοκιμάσουν τώρα το πικρό ποτήρι που ήπιε ο Κύριός μας. Το φως έρχεται ο Κύριος μαζί με τους αγγέλους τραγουδούν και ψέλνουν Αλληλούια, Αλληλούια, Αλληλούια. Έρχεται ευημερία.

«Αμήν λέγω υμίν, εγώ το Α, εγώ και το Ω. Στέλνω μήνυμα στον κόσμο που ο πανικός έχει απλώσει τις μαύρες φτερούγες του και νομίζουν οι δύστυχοι πως θα περάσει το Σατανικό σχέδιο που είχαν βάλει στο μυαλό τους. Όμως δεν μπορεί. Τις φτερούγες αυτές ας τις βάλουν οι σοφιστικοί επιστήμονες. Η διαπλανητική επανάσταση του ουρανού είναι πλέον ορατή. Μην κάνετε άλλο κακό στον πλανήτη. Η δέσμη του φωτός που ο ίδιος εκπέμπω θα φωτίσει και θα ζεστάνει την ατμόσφαιρα. Αμήν».

Οι ουρανοί αγάλλονται και οι ειδήσεις επαναφέρουν το χαμόγελο και την αισιοδοξία. Η τρικυμία και η θαλασσοταραχή περνά και έρχεται στην ανθρωπότητα γαλήνη και αισιοδοξία. Ο Πατέρας μας και βασιλιάς του ουρανού έφερε τη δοκιμασία της οικονομικής αυτής δεινής κατάστασης. Και φάνηκε πως αυτοί που κινούν τα νήματα είναι οι Μασόνοι. Η δουλεία τους στον Σατάν τους κρατάει ακόμη στα δίκτυά του… Όμως, ο Κύριός μας τα λύνει και δείχνει στον άνθρωπο και προπαντός στη γυναίκα πως για να έχεις καλό ψωμί χρειάζεται καλό προζύμι. Καλοί μου σύνδουλοι, αδελφοί να προσεύχεστε. Ο ουρανός είναι ανοικτός και δέχεται τις δικές σας ανησυχίες. Ο Παράκλητος κοντά σας.

ΕΣΘΗΡ
Γυναίκες κάντε ζεστό σπιτικό και συμμαζευτείτε στα καθήκοντά σας. Το ψωμί θέλει καλό προζύμι. Ο Χριστός κοντά σας. Η μητέρα Παναγιά και γεννήτρια του Φωτός σας παρακαλεί μην ντροπιάζετε άλλο το θηλυκό γένος. Η οικογένεια θα ξαναβρεί την ήσυχη και θερμή γαλήνη. Τα νειάτα επαναστατούν και δεν έχουν οράματα. Θα μου πεις γιατί; Μα γιατί όλοι βαλθήκατε να χαλάσετε το γάμο σας. Τι θα κάνουν αυτά τα παιδιά; Θα κάνουν κάτι για να σας εκδικηθούν. Μην χαλάτε το γάμο σας, αφού ο Θεός τον ευλόγησε. Δώστε καλοί μου γονείς χαρά στα παιδιά σας, όπως τώρα κάνει ο Πατέρας Θεός.

ΣΟΛΩΝ
Μπήκαμε στον καινούργιο χρόνο και σέρνουμε το βαρύ και αβέβαιο για τον άνθρωπο όχημα. Ε! άνθρωπε μην φοβάσαι. Ο Χριστός θα το αδειάσει στα τρία ρέματα Οι πόρτες του οχήματος άνοιξαν και το περιεχόμενό του θα πέσει στο βαθύ ωκεανό για να βάλει ο Κύριος πάλι την τάξη. Η βρωμιά φεύγει. Θα απορείτε τι θέλω να πω για τα τρία ρέματα. Μα καλέ μου αυτά τα ποταμάκια είναι οι αμαρτίες σας και τα βίτσια σας. Στην πορεία όμως, που ο Κύριος χάραξε δεν μπορεί να οπισθοχωρήσει. Πρέπει να γίνει η γη γόνιμη. Τα καράβια να μην κουβαλούν βρώμικα και βλαβερά τρόφιμα και καύσιμα και ναρκωτικά που γεμίζουν τις τσέπες των μεγιστάνων με χρήμα, ώστε να ελέγχουν ακόμη και κυβερνήτες…Το δηλητήριο των ναρκωτικών που καθιστά ανήμπορούς τους νέους και σκορπά το θάνατο πρέπει να εξαλειφθεί από προσώπου γης. Ο Θεός θέλει να έχετε μέσα σας την Εκκλησία. Να έχετε την αγάπη για τον φτωχό εργάτη…

ΜΠΕΡ.
Το κάθεστε! Βγάλατε τα ηλεκτρονικά για πιο λίγα χέρια. Σταματήστε τα, τώρα για να κάνετε δουλειές, ώστε να έχουν οι οικογενειάρχες ψωμί και σύνταξη. Μην τα ισοπεδώνετε όλα. Τα μικρά παιδιά μακρυά από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια βίας (Ιντερνέτ). Ο Κύριος οργίζεται με τα ηλεκτρονικά σκευάσματα. Μερικά χρειάζονται αλλά τα άλλα αποσκοπούν στο πως θα μπορεί ο νέος να εξασκήσει βία στον συνάνθρωπό του. Σκεφτείτε καλοί μου γονείς τι κακό μπορεί να προκληθεί, όταν το παιδί σας παίζει αυτά τα απρεπή παιχνίδια. Σώστε τη νεολαία.


Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το ελλαδικό κρατίδιο. Κάποτε ήταν μεγάλο. Όμως οι Έλληνες μπόρεσαν και κράτησαν αυτό το μικρό κομμάτι με αυτοθυσία, με λεβεντιά και πάθος και πίστη. Με το λάβαρο της Ορθοδοξίας μπορούν τώρα και κάθονται ήρεμοι. Η Ελλάδα έχει ένα μεγάλο φυλακτό. Αυτό είναι το Άγιο Όρος. Εκεί ο κάθε θνητός που πατά το πόδι του βρίσκει τη θεία προστασία. Ε! οι άνθρωποι και εκεί καμιά φορά, ενώ δείχνουν πως πάνε για να μονάσουν κάνουν μπίζνες. Ε! να ήξεραν τι θα τους περιμένει αυτούς… Το πυρ το εξώτερον.

Τα ανεμομαζώματα των Σκοπίων δεν μπορούν να σηκώσουν σημαία γιατί το κοντάρι τους είναι σάπιο. Δεν μπορούν να γίνουν Χριστιανοί... εκτός μίας μικρής μερίδας που απέμεινε εκεί μπορούν και είναι πραγματικά ήρωες που ανθίστανται! Καλοί μου Χριστιανοί Έλληνες μην φοβάστε! Ο λαός αυτής της μικρής Σκοπιανής γης δεν πρόκειται ποτέ να την κάνει Μακεδονία. Για να γίνεις άλλωστε Έλληνας πρέπει να έχεις λεβεντιά. Να είσαι γεμάτος από καθαρά αισθήματα. Η Μακεδονία είναι και θα είναι ελληνική. Βέβαια έχει μπει στο μάτι αυτών των αλιγάτορων μεγιστάνων που βάλλονται να τη μολύνουν. Αλλά οι καμπάνες συνεχίζουν να χτυπούν το σούρουπο στον ήσυχο αυτό βωμό του τριαδικού Θεού. Χριστιανοί και Έλληνες Μακεδόνες μην αφήσετε ποτέ τα βδελυρά αυτά όντα να σας παρασύρουν. Ο Μ. Αλέξανδρος είναι ήδη στημένος στον Όλυμπο.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Είναι αληθινοί ήρωες τα δεκαπέντε εκατομμύρια των κρυπτοχριστιανών που είναι στης τουρκοκρατίας τα εδάφη... Ο τριαδικός Θεός έχει ήδη απλώσει το πέπλο Του πάνω τους. Προσεύχεσθε γι’ αυτούς καλοί μου μοναχοί, καλοί μου Ιεράρχες όλης της μικρής αυτής χώρας. Αναλογίσου καλέ μου άνθρωπε πως δεν ήταν τυχαίο πως μεγάλοι ασκητές ήρθαν και μόνασαν εδώ, όπως ο Ιωάννης ο Θεολόγος που ήταν ο αγαπημένος εκείνος μαθητής του Κυρίου μας στον οποίο ο Κύριος εμπιστεύθηκε τη Μητέρα Του, τη γλυκειά Παναγιά μας. Οργανωθείτε θεολόγοι και κήρυκες του ευαγγελίου για να βάλετε κι άλλους στο Περιβόλι της Παναγιάς. Τρέξτε και αγωνισθείτε σαν τους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο και τους συνεργάτες τους που επισκέπτονταν άγονους τόπους και μιλούσαν σε απλούς ανθρώπους για τη διδασκαλία του ευαγγελίου και τον πραγματικό Κύριο Ιησού Χριστό. Ήταν φτωχοί τόποι που ο Θεός δεν εγκατέλειψε. Και σήμερα πρέπει οι άνθρωποι του Θεού να πάνε σε τέτοια μέρη για να δουν την φτώχεια αλλά και το μεγαλείο της χριστιανικής πίστης.

ΑΛ.
Η εφημερίδα Στύλος Ορθοδοξίας κυκλοφορεί και σε επιλεγμένα περίπτερα
Συντάκτης: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΥΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010