Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Κανένα γερμανικό προϊόν και υπηρεσία σε Ελληνικό σπίτι…

Φαίνεται ότι μετά από 65 χρόνια οι Γερμανοί δεν έβαλαν μυαλό. Δεν φτάνουν τα όσα δεινά προκάλεσαν στον κόσμο αλλά ιδιαιτέρα στην χώρα μας κατά την διάρκεια της Ναζιστικής Κατοχής με τις εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς από την πείνα τις εκτελέσεις των Ελλήνων πατριωτών, τις καταστροφές στις υποδομές τα παράνομα κατοχικά δάνεια αποζημιώσεις που δεν έχουν αποδοθεί και φθάνουν σε σημερινές τιμές τα 70 δις ευρώ, συνεχίζουν με την στάση τους να προκαλούν εν ετει 2010.
Αντί σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία -για την χώρα μας –μέσα στα πλαίσια της Ε.Ε να στηρίξουν την Ελλάδα μέχρι να βγει από την κρίση, οι Γερμανοί, είτε μέσα από τις πράξεις και ενέργειες της…

πολιτικής ηγεσίας τους είτε μέσα από τον τύπο τους (βλέπε τα πρόσφατα άθλια δημοσιεύματα) ασκούν μια άνευ προηγουμένου επίθεση σε βάρος της Ελλάδος που τελικά καταλήγει να είναι σε βάρος της οικονομικής δραστηριότητας του κάθε Έλληνα πολίτη .

Σ΄ αυτή την άθλια τακτική εμείς οι Έλληνες πολίτες απανταχού της γης –πέρα από ιδεολογήματα και πολιτικές-έχουμε ένα και μοναδικό τρόπο να αντιδράσουμε και που είναι σίγουρο ότι θα το καταλάβουν καλά και η πολιτική τους ηγεσία και οι Γερμανοί πολίτες.

Έχουμε την αγοραστική μας δύναμη.

Παίρνουμε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια μας.

Μέχρι και το Πάσχα –σε πρώτη φάση- κανένας Έλληνας καμία Ελληνίδα δεν αγοράζει Γερμανικό προϊόν,δεν προσφεύγει σε προμήθεια για καμία Γερμανική υπηρεσία, δεν ταξιδεύει στη Γερμανία για τουρισμό.

Θα δούμε τότε, όταν οι πωλήσεις των αλυσίδων τροφίμων και άλλων προϊόντων – γερμανικών συμφερόντων θα πέφτουν κάτω κατά 80% η 90% και τα μηνύματα που θα στέλνονται στο Βερολίνο θα είναι ανησυχητικά – μια και είμαστε οι καλύτεροι πελάτες – τότε θα δούμε αν οι κύριοι ιθύνοντες της Γερμανίας θα αλλάξουν τακτική.

Καθήκον όλων των πολιτών “Διαδώστε αυτό μήνυμα σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα στείλτε το σε κάθε e-mail, blog εντός και εκτός Ελλάδος, άλλωστε παράγουμε πολύ καλυτέρα προϊόντος.

olympia.gr