Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ


Αστεία πράγματα συμβαίνουν τον 21ο αιώνα. Μέσα από σφαγές του β’ παγκοσμίου πολέμου σε όλη την Ευρώπη, άδικες προελάσεις και κατοχικές δυνάμεις στον αραβικό κόσμο από τις Η.Π.Α και σφαγές των ισραηλινών κατοχικών στρατευμάτων εναντίον των αμάχων σε Λίβανο και Παλαιστίνη, Ο μοναδικός ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΡΑΝΤΟΒΑΝ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ.
Ο Ράντοβαν Κάρατζιτς εμφανίστηκε σήμερα στην αίθουσα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία όπου διεξάγεται η δίκη του για εγκλήματα πολέμου, διακόπτοντας προσωρινά το μποϋκοτάζ της ακροαματικής διαδικασίας, προκειμένου να ζητήσει να του παρασχεθεί περισσότερος χρόνος για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του εαυτού του.

Ο 64χρονος σήμερα πρώην πολιτικός ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά την υπεράσπισή του, αρνήθηκε να παραστεί στην έναρξη της δίκης του. Οπως δήλωσε χρειάζεται άλλους 10 μήνες προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του έναντι του κατηγορητηρίου που περιλαμβάνει 11 κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου,
Το δικαστήριο προειδοποίησε τον Κάρατζιτς ότι η δίκη του μπορεί να συνεχισθεί χωρίς την παρουσία του και να οριστεί δικηγόρος για την υπεράσπισή του, μία λύση την οποία υποστηρίζει η κατηγορούσα αρχή αλλά απορρίπτει ο ίδιος ο κατηγορούμενος.
www.sigmalive.com