Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ


Μουσουλμάνοι, ορθόδοξοι, καθολικοί, Βόσνιοι, Σέρβοι, Σλοβένοι, Μαυροβούνιοι. Πριν μερικά χρόνια, οι περισσότεροι από εμάς, δεν είχαμε ιδέα για αυτόν τον αχταρμά που συγκατοικούσε στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Ακόμα κι οι ίδιοι οι Γιουγκοσλάβοι έδειχναν να μην ενοχλούνται. Τώρα πια δεν υπάρχουν Γιουγκοσλάβοι. Τώρα ο καθένας μάχεται κάποιον άλλο που έγινε ξάφνικά εχθρός του, και συνεχίζεται αυτός ο περίεργος πόλεμος με τη βοήθεια και διαφόρων ξένων. Αλλοι βοηθούν "εξ αποστάσεως" κι άλλοι "εκ του σύνεγγυς". Αλοι πληρώνονται κι άλλοι το κάνουν από ιδεολογία (ίσως μόνο και μόνο) για αυτο το παιχνίδι του πολέμου).
Το ίδιο ακριβώς μοτίβο σχεδίου προσπαθεί να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα. Σιγά σιγά με την εισροή αλλοδαπών αλώνετε το πολίτευμα μας από τους πολιτικούς μας με επαναριθμήσεις που μειώνουν τα δικαιώματα των Ελλήνων της Ελλάδος.


Πήραμε μια γεύση προ ετών από την κατάργηση του θρησκεύματος από τις αστυνομικές ταυτότητες και συνεχίζουμε με ένα μοναδικό αριθμό ΑΜΚΑ τον οποίο αφορά Έλληνες και αλλοδαπούς μαζί , όπου εκεί ουσιαστικά σε εξισορροπεί μέσα από την όλη δολοπλοκία του σχεδίου. Σε κάνει όμοιο μεταξύ πρόσφατων αλλοδαπών και χάνεις την εντοπιότητα σου σαν Έλληνας Ορθόδοξος.