Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Έφοδος της ασφάλειας Ουκρανίας SBU σε Λαύρα των σπηλαίων του Κιέβου,Πετσέρσκ..Την κατηγορούν για κατασκοπεία!!!

 Είναι το μεγαλύτερο προσκύνημα όλης της Ουκρανίας με δεκάδες άλιωτους Αγίους…Έφοδος της ασφάλειας Ουκρανίας SBU σε Λαύρα των σπηλαίων του Κιέβου,Πετσέρσκ..Την κατηγορούν για κατασκοπεία!!!

Η ασφάλεια Ουκρανίας SBU πραγματοποιεί έρευνες στη Λαύρα των σπηλαίων του Κιέβου, Κιέβου-Πετσέρσκ – μέσα ενημέρωσης…Είναι το μεγαλύτερο προσκύνημα όλης της Ουκρανίας με δεκάδες άλιωτους Αγίους…

Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι εκεί διεξάγονται «δραστηριότητες αντικατασκοπείας». Η περιοχή φυλάσσεται από δυνάμεις ασφαλείας. Ούτε ιερό ούτε όσιο…..

Σκοπός τους φέρεται να είναι «να αντιμετωπίσουν τις ανατρεπτικές δραστηριότητες των ρωσικών ειδικών υπηρεσιών».

Eυρύτερη περιοχή και υπόγεια της Λαύρας πρόκειται να ελεγχθούν για καταφύγιο στο κέντρο του Κιέβου ομάδων δολιοφθοράς της Ρωσίας, αλλοδαπών και για αποθήκευση όπλων.

Την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, η SBU διοργάνωσε παρόμοιες έρευνες σε δύο ακόμη μοναστήρια και στην επισκοπή Sarny του UOC στην περιοχή Rivne.


Νωρίτερα, οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας εξοργίστηκαν από το γεγονός ότι ηΛαύρα ερμήνευσε ένα τραγούδι για τη «δόξα της Ρωσίας». Μετά την εκτέλεσή του, σχηματίστηκε ποινική υπόθεση κατά του Μητροπολίτη Παύλου (Λέμεντ).

dimpenews.com