Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Οι Αμερικανοί γύρισαν πλήρως τις πλάτες τους στις αναμνηστικές δόσεις


Οι πολίτες της Δύσης συνειδητοποιούν ότι οι εκστρατείες εμβολιασμού απέναντι σε μια κατασκευασμένη πανδημία που στήθηκε με το άλλοθι μίας προσομοίωσης πανδημίας (ΕVENT 201)
καθώς νοσηροί ζηλωτές του Χίτλερ κατασκεύασαν και εκσφενδόνισαν τον ιό COVID-19 εναντίον της ανθρωπότητας ακούνε πλέον εμβόλια και τρέχουν μακριά αφήνοντας έρημα τα θανάσιμα εμβολιαστικά κέντρα.

Ο αναιμικός ενθουσιασμός για το δισθενές εμβόλιο έχει αποδειχθεί στην καλύτερη περίπτωση άτονος. Περίπου το 89% των Αμερικανών που πληρούν τις προϋποθέσεις για τη λήψη δεν έχουν ακόμη λάβει μία. Η ασθενής πρόσληψη του νέου τρυπήματος απέχει πολύ από την προθυμία με την οποία οι Αμερικανοί εμβολιάστηκαν στις αρχές του 2021.

Αποτέλεσμα ο ανεκδιήγητος Πρόεδρος Biden ο οποίος τοποθετήθηκε στο Λευκό Οίκο ώστε μεταξύ άλλων να επιβάλει τους εμβολιασμούς και τις ψηφιακές ταυτότητες-πορτοφόλια-διαβατήρια-κρυπτονόμισμα με το slogan δεν θα σας ανήκει τίποτε αλλά θα είστε ευτυχισμένοι προσφέρει τώρα στους Αμερικανικούς πολίτες 5, 10, 20 δολαρίων από το φαρμακείο ή το παντοπωλείο τους από τη στιγμή που θα κάνουν το ενισχυτικό εμβόλιο. Για τέτοια αθλιότητα μιλάμε.

-Μερικοί σας διευκολύνουν απλώς να μπείτε και να κάνετε το εμβόλιο σας αμέσως, ακόμη και τις νύχτες και τα Σαββατοκύριακα!

-Είμαστε εδώ με ένα απλό μήνυμα: εμβολιαστείτε. Ενημερώστε το εμβόλιο σας για τον COVID. Είναι απίστευτα αποτελεσματικό, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το καταλαβαίνουν αρκετοί άνθρωποι. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό για να έχουμε όλοι μια ασφαλή και υγιή περίοδο διακοπών», είπε ο τελάλης Πρόεδρος Biden.


Καθώς οι θάνατοι από τις παρενέργειες έχουν γίνει πλέον και ντοκυμαντέρ που μπορείτε να το δείτε εδώ οι εμπνευστές του project ανησυχούν για την επόμενη μέρα καθώς η δουλειά βρώμισε και όλο και πιο πολύς κόσμος αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι ευγονιστές εκεί έξω ελέγχοντας τους ηγέτες της Δύσης μας θέλουν στη στάση τα ραδίκια ανάποδα.


Για να δούμε τι γράφουν οι Cassidy Morrison, Senior Health Reporter For Dailymail.Com και Mansur Shaheen Deputy Health Editor For Dailymail.Com


Ο δελεασμός συμπίπτει με τον υψηλό πληθωρισμό ενόψει της Ημέρας των Ευχαριστιών
Ετσι ο Biden ελπίζει ότι τα κίνητρα θα ενισχύσουν τα θλιβερά ποσοστά των δισθενών αναμνηστικών εμβολιασμών. Ο δελεασμός συμπίπτει με τον υψηλό πληθωρισμό ενόψει της Ημέρας των Ευχαριστιών


Ο Λευκός Οίκος προσφέρει εκπτώσεις σε είδη παντοπωλείου στους Αμερικανούς που λαμβάνουν το νέο δισθενές ενισχυτικό Covid σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ενισχύσει την απορρόφηση του εμβολίου.


Τα άτομα που λαμβάνουν την ειδική βολή για το Omicron στα CVS, Safeway, Winn-Dixie ή Rite Aid θα λάβουν έκπτωση έως και 20$ στις αγορές τους αυτόν τον χειμώνα.

Η προσφορά έρχεται εν μέσω μιας διογκούμενης πληθωριστικής κρίσης που ανέβασε την τιμή των βασικών προϊόντων των νοικοκυριών. Μια πρόσφατη έκθεση του American Farm Bureau διαπίστωσε ότι το δείπνο για την Ημέρα των Ευχαριστιών φέτος θα κοστίσει ένα επιβλητικό 20% τοις εκατό περισσότερο από πέρυσι.

-Πεθάνετε κι εμείς θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα…

είναι η πίσω σκέψη της εκστρατείας καθώς η Αφρική η οποία έχοντας υποστεί στο παρελθόν τον εμβολιαστικό ιμπεριαλισμό των σεσημασμένων φιλανθρώπων απέφυγε τα εμβόλια COVID και εκεί ο ιός εξαφανίστηκε ως διά μαγείας την ίδια στιγμή που στην συμμετέχουσα στη κτηνωδία Κίνα και σε σε ΗΠΑ και Ευρώπη τα εμβόλια προκαλούν έκρηξη COVID, καρκίνων, εμφραγμάτων, εγκεφαλικών και ότι συμβάλει ώστε ο πληθυσμός να αποδημήσει εις Κύριον και να πάει το μάθημά του ώστε να σταματήσει να κάνει παιδιά μια και το παγκόσμιο χρέος είναι 400 τρις και το μαγαζί Κόσμος βάρεσε χρεοκοπία.

Τώρα για να σωθεί η επιχείρηση πρέπει να πεθάνεις.

Τα διαβόητα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) συνιστούν ηλικίες πέντε ετών και άνω να λαμβάνουν το δισθενές αναμνηστικό.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη Δανία και τη Νορβηγία που δεν προσφέρουν πλέον τρυπήματα σε μη ηλικιωμένους, ενώ η Σουηδία έχει πει ότι μόνο όσοι είναι άνω των 18 ετών πρέπει να λαμβάνουν τις βολές.

Η απορρόφηση του δισθενούς ενισχυτή ήταν υποτονική στις ΗΠΑ, με μόλις έναν στους δέκα από αυτούς που πληρούν τις προϋποθέσεις να εμφανίζεται. Όλοι οι άνω των πέντε ετών μπορούν να πάρουν το τρύπημα.

Οι εκπτώσεις στα είδη παντοπωλείου αποκαλύφθηκαν σε ανακοίνωση του Λευκού Οίκου στις 25 Οκτωβρίου.

Η Διοίκηση έχει συνεργαστεί με την Albertson’s – η οποία κατέχει πάνω από 2.000 καταστήματα σε όλη την Αμερική, συμπεριλαμβανομένου του Safeway – καθώς και με τα Acme και Kings Food Markets.

Όσοι πηγαίνουν στο CVS για τη δισθενή βολή τους μπορούν να λάβουν έκπτωση 5 $ για οποιαδήποτε αγορά 20 $ ή περισσότερο, ενώ η Rite Aid θα δώσει την ίδια έκπτωση για αγορές 25 $ ή περισσότερο.

Η Southeastern Grocers, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Fresco y Más, Harveys Supermarket και Winn-Dixie, προσφέρει στους αγοραστές 20 $ σε δωρεάν παντοπωλεία όταν λαμβάνουν το ενημερωμένο εμβόλιο Covid καθώς και ένα εμβόλιο γρίπης

Όμως τα νέα δισθενή εμβόλια Covid δεν είναι πιο αποτελεσματικά από τα αρχικά εμβόλια, σύμφωνα με δύο νέες μελέτες.

Κατασκευασμένα από τη Moderna και την Pfizer, τα ενημερωμένα εμβόλια διαφημίστηκαν ως ικανά να ενισχύσουν την προστασία έναντι των υποπαραλλαγών Omicron που έχουν γίνει παγκοσμίως κυρίαρχες.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξόδεψε 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρήματα των φορολογουμένων για 105 εκατομμύρια δόσεις των εμβόλων για να βοηθήσει στην προστασία από τα ήπια αλλά εξαιρετικά μεταδοτικά στελέχη αυτόν τον χειμώνα. Η Βρετανία έχει αγοράσει τουλάχιστον 26 εκατομμύρια δόσεις έναντι άγνωστης αμοιβής.

Όμως, έρευνα του Χάρβαρντ και του Πανεπιστημίου Κολούμπια βρήκε «ουσιαστικά καμία διαφορά» μεταξύ της ανοσίας που αποκτήθηκε από τις παλιές ή τις νέες λήψεις.

Και στις δύο μελέτες, τα άτομα που είχαν ήδη τριπλό εμβολιαστεί έλαβαν είτε ένα τυπικό εμβόλιο για τον Covid είτε ένα ενημερωμένο δισθενές αναμνηστικό.

Δείγματα αίματος ελήφθησαν τρεις έως πέντε εβδομάδες αργότερα και αναλύθηκαν για αντισώματα και Τ-κύτταρα – μόρια του ανοσοποιητικού που καταπολεμούν τον ιό.

Ο Dr David Ho, μικροβιολόγος στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια που ηγήθηκε μιας από τις μελέτες, είπε: «Δεν βλέπουμε ουσιαστικά καμία διαφορά μεταξύ των βολών.

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι σε λίγους μήνες από τώρα δεν θα υπάρχει διαφορά… αλλά τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κανένα αξιοσημείωτο όφελος».

Η απορρόφηση των δισθενών βολών είναι υποτονική στις ΗΠΑ με λιγότερα από 19,5 εκατομμύρια από τα 225 εκατομμύρια άτομα που είναι επιλέξιμα να έχουν εμφανιστεί.

Στο μεταξύ Ομοσπονδιακός δικαστής αποφάσισε τη Δευτέρα ότι η πρώην γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki πρέπει να συμμορφωθεί με τη κλήτευση που της έχει επιδοθεί και να προσφέρει τη κατάθεσή της  σε μήνυση που υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση Biden συνεννοήθηκε με την Big Tech ώστε να λογοκρίνει την ελευθερία του λόγου όσο αφορά τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 αλλά και την προέλευση του ιού COVID-19.

Ο δικαστής Terry Doughty της Δυτικής Περιφέρειας της Λουιζιάνα απέρριψε τη Δευτέρα μια πρόταση των δικηγόρων της Psaki να εμποδίσουν την κατάθεση που διατάχθηκε από το δικαστήριο και είπε ότι υπάρχει δημόσιο συμφέρον “να καθοριστεί εάν έχουν καταργηθεί τα δικαιώματα του λόγου της Πρώτης Τροποποίησης”.

https://primenews.press/oi-amerikanoi-gyrisan-pliros-tis-plates-tous-stis-anamnistikes-doseis