Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Δύο στρατόπεδα υπάρχουν στον πλανήτη...Θάνατος των λαών εάν δεν υποκύψουν στο άρμα της Δύσης


Στυγνός εκβιασμός της Γερμανίας στη Σερβία: Ή την ΕΕ ή την Ρωσία!

Που ήταν η Γερμανία όταν την βομβάρδιζαν οι «σύμμαχοι»;

Τουλάχιστον απαράδεκτη η στάση του Βερολίνου απέναντι στην Σερβία, που έχει να αντιμετωπίσει και την εχθρική πολιτική του Κοσόβου. Η Γερμανία, δυο μόλις μέρες πριν την συζήτηση για την ένταξη χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προχωράει σε στυγνό εκβιασμό προς το Βελιγράδι.


Και ας κατέστρεψαν πριν 20 χρόνια μια ολόκληρη χώρα με τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ… Η Σερβία πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή να συνάψει εταιρική σχέση με τη Ρωσία, ήταν το εκβιαστικό μήνυμα της Γερμανίας!


Η Σερβία μπορεί να επιδιώκει να ενταχθεί στην ΕΕ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μετατραπεί σε χώρα υποτελή των συμμάχων, διακόπτοντας τις ιστορικές της σχέσεις με τη Ρωσία.


Όπως μάλιστα διεμήνυσε στον Βούτσιτς ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης: «Αν αποφάσιζε να οδηγήσει τη χώρα του προς την κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα είχε τη στήριξη της γερμανικής κυβέρνησης. Αν αποφασίσει να πάει στον άλλο δρόμο, αυτό θα έχει αντίστροφες συνέπειες»!


Μιλάμε δηλαδή για ξεκάθαρο και αισχρό εκβιασμό από το Βερολίνο, που συνεχίζει να θεωρεί ότι βρίσκεται ακόμη στην εποχή του Κάιζερ!