Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Έδιωξαν δημοσιογράφο που είπε: «Δειπνούν στο ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ – Σχέδιο του ΣΑΤΑΝΑ η κατάληψη του κόσμου», vidΈκοψαν την συνεργασία τους με την δημοσιογράφο που είπε αυτά τα λόγια…
Το Newsmax διέκοψε την συνεργασία του με τη δημοσιογράφο Λάρα Λόγκαν, αφού η δεύτερη υποστήριξε στην τηλεόραση ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες δειπνούν πάνω στο αίμα παιδιών.

Η Λόγκαν, μία βραβευμένη πρώην πολεμική ρεπόρτερ, έδωσε συνέντευξη στον παρουσιαστή του Newsmax, Έρικ Μπόλινγκ, για το θέμα των παγκόσμιων ελίτ.

Είπε ότι ο διάβολος θέλει να καταλάβει τον κόσμο μέσω όλων εκείνων που είναι υπηρέτες του. «Και νομίζουν ότι θα γίνουν θεοί. Αυτό μας λένε. Όλοι γνωρίζετε τον [ιστορικό Yuval Noah] Harari και όλους τους άλλους από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ», είπε η Logan.

«Ξέρετε, αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν να τρώμε ζωύφια και κατσαρίδες και δειπνούν πάνω στο αίμα παιδιών», συνέχισε η δημοσιογράφος. «Δεν θα κερδίσουν. Δεν θα κερδίσεουν».

Όπως αναφέρει το Newsmax, έχει αποστασιοποιηθεί έντονα από τις δηλώσεις της. «Δεν έχουμε σκοπό να της ζητήσουμε ξανά συνέντευξη», τονίζουν.

Δείτε τι είπε από την δική της οπτική γωνία! Φυσικά και ο Θεός δεν ασχολείται με εθνικά σύνορα:

https://www.el.gr/thriskia/edioxan-dimosiografo-epeidi-eipe-de/