Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Τα ΜΜΕ δεν δείχνουν τίποτα για τα εγκλήματα των Ισραηλινών


Ο Ισραηλινός στρατός άνοιξε πυρ και έριξε χειροβομβίδες σε κλινική που περιέθαλπε Παλαιστίνιους τραυματίες των συγκρούσεων. Περίπου 200 Παλαιστίνιοι τραυματίες! ΒΙΝΤΕΟ

O ισραηλινός στρατός άνοιξε πυρ και έριξε χειροβομβίδες σε μια κλινική μέσα στο συγκρότημα του τζαμιού al-Aqsa, όπου είχαν μεταφερθεί οι Παλαιστίνιοι που τραυματίστηκαν λίγα λεπτά πριν λάβουν ιατρική περίθαλψη!

 Περίπου 200 τραυματίες σύμφωνα με Ερυθρή Ημισέληνο από την απρόκλητη εισβολή επίθεση ισραηλινών δυνάμεων στο τζαμί Αλ Ακσά και στην περίμετρό του κι ενώ οι Άραβες γιόρταζαν στον 3ο υψηλότερο τόπο λατρείας του ισλάμ την τελευταία Παρασκευή του Ραμαζανιού που έχει θεσπιστεί να είναι και Παγκόσμια Ημέρα της Ιερουσαλήμ.. Οι θρησκευτικές ελευθερίες είναι ανέκδοτο στον 21ο αιώνα..όπως και το Διεθνές Δίκαιο επίσης και τ Ανθρώπινα Δικαιώματα και τα Συντάγματα και τα Πολιτεύματα…..


Μεταξύ των τραυματιών ένας νεαρός Παλαιστίνιος που έμεινε τυφλός του έβγαλαν τα μάτια στην κυριολεξία πυρά Ισραηλινών…Περισσότεροι από 180 οι τραυματίες Παλαιστίνιοι και 6 Ισραηλινοί αστυνομικοί από τις συγκρούσεις σύμφωνα με τελευταία επίσημα στοιχεία αναφέρει το bfmtv.Δεκάδες τραυματισμένοι στα πρόσωπα..Επίθεση στα πρόσωπα.. στα πρόσωπα στα πρόσωπα…Αυτά στην Ανατολική Ιερουσαλήμ κατεχόμενο παλαιστινιακό τμήμα της πόλης από το Ισραήλ έπειτα από το 1967 έπειτα προσαρτημένο, αναφέρει το AFP. 200 τραυματίες Παλαιστίνιοι και 17 αστυνομικοί, τραυματίες στο όρος του Ναού /Temple Mount σύμφωνα με https://timesofisrael όπως ονομάζει το Ισραήλ την περιοχή του Αλ Ακσά.

Αλ Ακσά.

Εικόνα
Εικόνα

dimpenews.com

dimpenews.com