Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Οι Τούρκοι και ψαρεύουν στο Αιγαίο και θα τα πουλάνε! Εξαγορά ελληνικής εταιρείας από Τούρκους!



Οι Τούρκοι και ψαρεύουν στο Αιγαίο και θα τα πουλάνε! Εξαγορά ελληνικής εταιρείας από Τούρκους!

Η “ελεύθερη αγορά” φαίνεται ότι υπερτερεί κατά πολύ των όποιων συμφερόντων της χώρας. Το θέμα -ειδικά για τη σημερινή κυβέρνηση- είναι να παράγεται χρήμα. Τώρα αν αυτό έχει και κάποιες …επιπτώσεις, τι να κάνουμε!

Έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές ότι η αλιεία στο Αιγαίο, σε περιοχές ελληνικών συμφερόντων έχει περάσει στην Τουρκία που με σύγχρονο αλιευτικό στόλο είναι παντού, εις βάρος των Ελλήνων ψαράδων που διαπιστώνουν κάθε μέρα ότι δεν έχουν καμία απολύτως προστασία από το ελληνικό κράτος. Δεν έχει συγκινηθεί ουδείς από την κυβέρνηση να δώσει ούτε μία εξήγηση.

Τώρα μαθαίνουμε ότι εταιρεία ελληνικών συμφερόντων περνά 100% σε χέρια Τούρκων με διευκόλυνση κουρέματος χρεών μάλιστα. Πολλά συγχαρητήρια…

Η Καλλιμάνης, που ιδρύθηκε το 1956, τα τελευταία χρόνια, από market leader στην ελληνική αγορά των κατεψυγμένων αλιευμάτων με μερίδιο 25% και κύκλο εργασιών άνω των 42 εκατ. ευρώ πριν λίγα χρόνια όπου φιγούραρε στο top 40 των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών και απασχολούσε 150 άτομα προσωπικό.

Στη φωτογραφία ο Ερντογάν σ΄ ένα από τα υπερσύγχρονα αλιευτικά των Τούρκων

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για το θέμα:

Την ώρα που η κυβέρνηση πλειστηριάζει τα σπίτια των Ελλήνων και αρνείται να κουρέψει τα χρέη σε ελληνικές επιχειρήσεις, τούρκικος όμιλος εξαγοράζει την εταιρεία Καλλιμάνης με κούρεμα 90% των χρεών της προς τις τράπεζες!

Δηλαδή οι Τούρκοι θα ψαρεύουν πλέον και επίσημα στο Αιγαίο, θα πωλούν τα δικά μας ψάρια, ενώ οι Έλληνες φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που η κυβέρνηση τους χαρίζει!

Πρόκειται εθνικά επιζήμια εξέλιξη για την οποία θα αποδοθούν ευθύνες στο ακέραιο.

https://www.militaire.gr/oi-toyrkoi-kai-psareyoyn-sto-aigaio-kai-tha-ta-poylane-exagora-ellinikis-etaireias-apo-toyrkoys/