Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Οι Παλαιστίνιοι πήραν τον έλεγχο της πόλης Λοντ 15χλμ από Τελ Αβίβ. Έχασε τον έλεγχο της πόλης ομολογεί ο Δήμαρχος. Ο Νετανιάχου στέλνει την Τσαχάλ για καταστολή!!! ΒΙΝΤΕΟ


Λαϊκό κίνημα στην πόλη Λοντ στα κατεχόμενα στην καρδιά του Ισραήλ. 
Οι Παλαιστίνιοι φαίνεται να έχουν πάρει τον έλεγχο της πόλης. Ο δήμαρχος της πόλης Lod επιβεβαίωσε πως έχασε τον έλεγχο της πόλης υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ Εβραίων και Αράβων. Ζητάει την παρέμβαση της Τσαχάλ.
Nετανιάχου και Υπ. Άμυνας συμφώνησαν να μετακινήσουν Μονάδες Συνόρων από τη Δυτική όχθη στην πόλη Λοντ… Το Κανάλι 12 το ισραηλινό αναφέρει πως συνεχίζεται η διαδικασία εκκένωσης οικογενειών εποίκων από την κατεχόμενη πόλη Λοντ, λόγω των επιδεινούμενων συνθηκών…Εκκένωση έχασαν την πόλη….
Εικόνα

Ο Netanyahu ανταποκρίνεται και διατάζει κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης όχι για τον αόρατο εχθρό.. αυτή τη φορά στην πόλη Lod. Στάλθηκαν ενισχύσεις για να επιβάλουν την τάξη.. Οι Άραβες ελέγχουν κάποια σημεία ελέγχου στην πόλη Lod. Οι ενισχύσεις είναι καθ΄οδόν. Η πόλη είναι μόλις 15χλμ από Τελ Αβίβ η εξέγερση ξεκίνησε χθες. Υπέστειλαν την ισραηλινή σημαία και ύψωσαν την παλαιστινιακή. Φάινεται ότι οι Άραβες πήραν τον έλεγχο της πόλης μετά από 70 χρόνια ωστόσο αναμένεται σφοδρή αντιπαράθεση κι ενδεχομένως καταστολή..

Εικόνα

Νεαροί καίνε μια συναγωγή στην πόλη Λοντ έχουν καεί κι αστυνομικά τμήματα…

Εικόνα

ΕΞΕΓΕΡΣΗ στα κατεχόμενα. Παλαιστίνιος Σολωμός Σολωμού αναρριχάται στον ιστό κατεβάζει την σημαία του Ισραήλ κι υψώνει αυτή της Παλαιστίνης στην πόλη Λοντ μόλις στα 15 χλμ από Τελ Αβίβ!!!ΒΙΝΤΕΟ

Έφτασαν οι ενισχύσεις…

Image

dimpenews.com