Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Έξαλλο το Ισραήλ με την Μπέλα Χαντίντ που διαδήλωσε υπέρ των Παλαιστινίων - "Ντροπή σου"-ΒΙΝΤΕΟ- Bella Hadid Seen Marching at #FreePalestine Protest in NYC



Το διάσημο μοντέλο δεν δίστασε να "κατέβει" σε διαδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων στη Νέα Υόρκη - Τι ανέβασε στα social media.
Την Μπέλα Χαντίντ, η οποία διαδήλωσε υπέρ των Παλαιστινίων, «κατακεραυνώνει» με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, το κράτος του Ισραήλ.
Το νεαρό μοντέλο φόρεσε παλαιστινιακό μαντίλι και κατέβηκε στον δρόμο, προκειμένου να ενωθεί με τους διαδηλωτές υπέρ των Παλαιστινίων στη Νέα Υόρκη.
Κάτι που όπως φαίνεται εξόργισε το Ισραήλ, το οποίο θέλησε να απαντήσει, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στην 24χρονη καλλονή, αλλά και σε όλους τους σελέμπριτις που εξέφρασαν ανοιχτά την υποστήριξή τους στον παλαιστινιακό λαό, την ώρα που η Λωρίδα της Γάζας βάφεται για μία ακόμη φορά με αίμα, καθώς μαίνονται οι σφοδρές εχθροπραξίες μεταξύ των δύο πλευρών.
Η Μπέλα Χαντίντ φορούσε το παραδοσιακό μαντίλι «κεφίγιε» και μια μάσκα, ενώ απαθανατίστηκε να ανεμίζει και μια μεγάλη παλαιστινιακή σημαία, ενώνοντας τη φωνή της με χιλιάδες άλλους διαδηλωτές.
Δεν δίστασε επίσης να χαιρετήσει την κάμερα, κάνοντας με το χέρι της το σήμα της ειρήνης.
Λίγες ώρες νωρίτερα, η 24χρονη, η οποία μαζί με την αδελφή της Τζίτζι είναι από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του πλανήτη, μοιράστηκε στο Instagram μια γαμήλια φωτογραφία των παππούδων της, αλλά και μία φωτογραφία του Παλαιστίνιου πατέρα της, Μοχάμεντ, ως παιδί, μαζί με τα επτά αδέλφια και τη μητέρα του.
Στη λεζάντα της ανάρτησης ανέφερε πως οι δικοί της «εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στην Παλαιστίνη το 1948», ενώ μετά έγιναν πρόσφυγες στη Συρία, τον Λίβανο, και την Τυνησία.
«Αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ την κληρονομιά μου, αγαπώ την Παλαιστίνη» γράφει χαρακτηριστικά η Μπέλα, προσθέτοντας ότι θα στηρίξει την ελπίδα του για ένα καλύτερο σπίτι με όλη της την καρδιά. «Ένας καλύτερος κόσμος για τους ανθρώπους μας και όσους βρίσκονται γύρω τους. Δεν θα σβήσουν ποτέ την ιστορία μας. Η ιστορία είναι ιστορία», προσθέτει.
Τις τελευταίες ημέρες η Χαντίντ ανεβάζει συνεχώς stories με τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, εκφράζοντας τη στήριξή της στην πατρίδα του πατέρα της.
Σε ένα από αυτά, δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία την απαθανατίζει με δάκρυα στα μάτια για όσα συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας, όπου δεκάδες πολίτες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, έχουν χάσει τη ζωή τους.
«Οι ζωές των Παλαιστινίων είναι ζωές που θα βοηθήσουν να αλλάξει ο κόσμος. Και τις παίρνουν σε ένα δευτερόλεπτο», γράφει, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με το hashtag #FreePalestine.