Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Κακοποιοί προσπαθούν να διαταράξουν την κατάσταση στη Λευκορωσία



Αυτό που υπάρχει μέσα στη βαλίτσα είναι ακόμα ένα μυστήριο.

 Όλα τα στοιχεία για την πτήση μυστήριο της Ryanair παραδόθηκαν από πρώτο χέρι από Λουκασένκο στο Πούτιν στη συνάντηση που είχαν στο Σότσι σήμερα. 

Ο Λουκασένκο είπε ότι έφερε μια βαλίτσα εγγράφων σχετικά με το συμβάν με την πτήση της Ryanair στη συνάντηση με τον Πούτιν.

 Αυτό που υπάρχει μέσα στη βαλίτσα είναι ακόμα ένα μυστήριο. Πρόσθεσε ότι «υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να ρίξουν προβλήματα» στη Ρωσία και τη Λευκορωσία. Πάει μακριά η βαλίτσα…….

Αυτό που υπάρχει μέσα στη βαλίτσα είναι ακόμα ένα μυστήριο.

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλέξανδρος Λουκασένκο, σε συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Σότσι, υποσχέθηκε να δείξει στον Ρώσο πρόεδρο έγγραφα σχετικά με την επείγουσα προσγείωση της Ryanair στο Μινσκ στις 23 Μαΐου.Η συνομιλία μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας 24.

Ο Λουκασένκο είπε ότι μετά το επεισόδιο με την πτήση, οι κακοποιοί προσπαθούν να διαταράξουν την κατάσταση στη Λευκορωσία και να την επιφέρουν «στο επίπεδο του Αυγούστου του περασμένου έτους», όταν ξεκίνησαν διαδηλώσεις στη χώρα μετά τις προεδρικές εκλογές. Πρόσθεσε ότι ήρθε στον Ρώσο πρόεδρο με μια βαλίτσα εγγράφων σχετικά με το περιστατικό της Ryanair.

”Πάντα, ξέρετε, υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Ξέρετε για αυτούς, θα σας ενημερώσω. Εκμεταλλευόμενος μια τέτοια εμπιστοσύνη που μου δείχνετε, έφερα ορισμένα έγγραφα. Θα σας τα δείξω για να καταλάβετε τι συμβαίνει και τι είδους άνθρωποι είναι” πρόσθεσε ο Λουκασένκο..

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλέξανδρος Λουκασένκο, σε συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Σότσι, υποσχέθηκε να δείξει στον Ρώσο πρόεδρο έγγραφα σχετικά με την έκτακτη προσγείωση της Ryanair στο Μινσκ στις 23 Μαΐου. Οι συνομιλίες μεταδόθηκαν από το τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας 24.

Σε απάντηση, ο Πούτιν υπενθύμισε το περιστατικό με το αεροπλάνο του Προέδρου της Βολιβίας Evo Morales, το οποίο εξαναγκάστηκε σε προσγείωση στη Βιέννη το 2013 λόγω υποψιών ότι ο πρώην αξιωματικός της CIA Edward Snowden ήταν επί του αεροσκάφους.

Το αεροπλάνο του Προέδρου της Βολιβίας αναγκάστηκε να προσγειωθεί στη Βιέννη λόγω της άρνησης ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών να το περάσουν μέσω του εναέριου χώρου τους. «Ο Πρόεδρος απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο, και τίποτα – σιωπή», είπε ο Πούτιν.

Ο Αλέξανδρος Λουκασένκο συμφώνησε και σημείωσε ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις στον κόσμο όταν τα αεροπλάνα ορισμένων χωρών αναγκάστηκαν να προσγειωθούν χωρίς κανείς να φωνάζει γι ‘αυτό. “Είναι απλώς σαφές τι θέλουν αυτοί οι δυτικοί” φίλοι “από εμάς.

Ο Αλέξανδρος Λουκασένκο κι ο Πούτιν δεσμεύθηκαν να συνεχίσουν με μπάνιο προφανώς σε βαθιά νερά.. Κι αυτό μετά από πρόταση Πούτιν. Σύμφωνα με τον Ρώσο ηγέτη, ο καιρός είναι πολύ κατάλληλος για αυτό.

Εικόνα

Συνήθως άνθρωπος του Προέδρου συνοδεύει τον Πούτιν με βαλιτσάκι που λέγεται ότι περιέχει κωδικούς πυρηνικής επίθεσης.. αυτή τη φορά το βαλιτσάκι το είχε ο Λουκασένκο. Περιέχει όντως στοιχεία φωτιά που μπορούν να τινάξουν στον αέρα καταστάσεις και να πυροδοτήσει εξελίξεις; Ποτέ δεν θα μάθουμε τα στοιχεία θ΄αντιληφθούμε ωστόσο τη δυναμική τους από ενδεχόμενες εξελίξεις…Πάντως πιθανολογείται πως η βαλίτσα περιέχει μεταξύ άλλων και τα στοιχεία των ανακρίσεων του Προτάσεβιτς ποιούς έδωσε τι είπε…

Ο Λουκασένκο είναι το σκληρό πρόσωπο του Ιανού Πούτιν….όποιος δεν κάνει αυτή την ανάγνωση παγιδεύεται….

dimpenews.com