Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Εργαστήρια βιολογικού πολέμου στην Ουκρανία - έγγραφα από ιδιώτη ερευνητή του Διαδικτύου!!!


Στις 26 Φεβρουαρίου 2022, οι ΗΠΑ διέγραψαν όλα τα έγγραφα ενός Εργαστηρίου Βιοόπλων τους στην Ουκρανία στις 26-02-2022 εν μέσω της συνεχιζόμενης στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας.

• Σύμφωνα με αναφορές, η Ρωσία ασχολείται επί του παρόντος με την ασφάλεια αυτών των εργαστηρίων και τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων.

 

 Πολλά απ΄ αυτά τα έγγραφα διασώθηκαν από ιδιώτη ερευνητή του Διαδικτύου.

 

[ΣτΕ] Για λόγους εξυπηρέτησης βρώμικων συμφερόντων, αποφεύγεται η μόνη έλλογη και χωρίς ανθρώπινο κόστος λύση στην Τραγωδία της Ουκρανίας: Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ (παρακάμπτοντας τους θλιβερούς κομπάρσους της Ευρωπαϊκής Ένωσης).

 

Sean Adl-Tabatabai 

News Punch

26 Φεβρουαρίου 2022

 

https://newspunch.com/us-embassy-quietly-deletes-all-ukraine-bioweapon-lab-documents-online-media-blackout/

 

Επιμέλεια: Κλεάνθης Γρίβας

 

 

Τις τελευταίες 24 ώρες, η πρεσβεία των ΗΠΑ αφαίρεσε από τον ιστότοπό της χωρίς καμία εξήγηση όλα τα σχετικά αρχεία (σε PDF)

(https://ua.usembassy.gov/embassy/kyiv/sections-offices/defense-threat-reduction-office/biological-threat-reduction-program/)

 

Αλλά, πολλά απ’ αυτά τα έγγραφα διασώθηκαν και αρχειοθετήθηκαν από ιδιώτη ερευνητή του Διαδικτύου:

 

 

Αυτά τα εργαστήρια φέρεται ότι συνδιοργανώνονται από τον Dr. Anthony Fauci (επικεφαλής από το… 1984 του «Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων» / NIAID – που είναι τμήμα των Εθνικών Ινστιτούτου Υγείας / NIH) και την ΜΚΟ EcoHealth Alliance του τυχοδιώκτη κτηνίατρου Dr. Peter Daszaπου έπαιξε ένα βρώμικο ρόλο τόσο στην κατασκευή του κορωνοϊού στο Εργαστήριο Ιολογία της Wuhan όσο και στη συγκάλυψή του.

 

Αμφότεροι ενεπλάκησαν με την παροχή χρηματοδότησης σε πολλές επικίνδυνες και παράνομες έρευνες τύπου gain-of-function (GOF). Ο όρος «Gain of Function» (GOF) υποδηλώνει τις επικίνδυνες έρευνες με τις οποίες οι «τεχνο-επιστήμονες» προσπαθούν να τροποποιήσουν σχετικά ακίνδυνους ιούς που εντοπίζονται στη φύση, για να τους καταστήσουν πιο μεταδοτικούς και νοσογόνους, για να μπορούν να αναπαραχθούν σε ανθρώπινα κύτταρα σε ένα εργαστήριο. Πράγμα που διατείνονται ότι θα επιτρέψει να μελετηθεί και να κατανοηθεί καλύτερη πιθανή επίδραση ενός ιού στους ανθρώπους. (!)

 

Σύμφωνα με αναφορές, η Ρωσία ασχολείται επί του παρόντος με την ασφάλεια αυτών των εργαστηρίων και τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων.

 

Σύμφωνα με ένα από τα έγγραφα, τρία από τα εργαστήρια, μελετούσαν ιούς μεταξύ ιοί που μελετούσαν περιλαμβάνονται και οι ιοί της γρίπη των χοίρων, της γρίπη των πτηνών και ο χανταϊός, με σκοπό:

 

• Την εκτίμηση του κινδύνου επιλεγμένων EDP πτηνών που προέρχεται δυνητικά από αποδημητικά πτηνά στην Ουκρανία.

 

• Τον επιπολασμό του ιού του αιμορραγικού πυρετού του Κριμαϊκού Κονγκό και των χανταϊών στην Ουκρανία και την πιθανή απαίτηση για διαφορική διάγνωση ύποπτων ασθενών με λεπτοσπείρωση

 

 Την εξάπλωση του ιού της αφρικανικής πανώλης των χοίρων (ASFV) σε οικόσιτους χοίρους και αγριόχοιρους στην Ουκρανία – Δημιουργία ικανότητας για τη διερεύνηση της μετάδοσης του ASFV μέσω του χαρακτηρισμού των απομονωθέντων ιών από τον προσδιορισμό της αλληλουχίας του γονιδιώματος και τη φυλογενετική ανάλυση.

https://www.zougla.gr/kosmos/article/ergastiria-viologikou-polemou-stin-oukrania