Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Ουκρανός βουλευτής ΔΙΑΛΥΕΙ τη δυτική ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ: «Εξουθενωμένοι οι στρατιώτες μας, υποφέρουν από ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ»


Αν ακούσει κανείς όμως μόνο τα δυτικά ΜΜΕ θα νομίζει ότι οι Ουκρανοί κοντεύουν να...μπουν στη Μόσχα!

Την ωμή και άβολη για αρκετούς αλήθεια αποτυπώνει ένας Ουκρανός πολιτικός.

Ο λόγος για τον αντιπολιτευόμενο του Ζελένσκι, Ilya Kiva, ο οποίος έχει καλέσει αρκετές φορές το νεοναζιστικό καθεστώς να παραιτηθεί για να σταματήσουν οι πολεμικές επιχειρήσεις.

Μιλώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Telegram, ο Ουκρανός βουλευτής θεώρησε πως είναι θέμα χρόνου η ολική κατάρρευση της Ουκρανίας, αναφερόμενος σε τρομακτικές απώλειες από την πλευρά του Κιέβου.

«Το ζήτημα της τελικής κατάρρευσης της Ουκρανίας είναι πλέον μόνο θέμα χρόνου. Τα ουκρανικά στρατεύματα έχουν εξαντληθεί μετά από μάχες 2 εβδομάδων. Υπέστησαν τεράστιες απώλειες και ταυτόχρονα τα πυρομαχικά εξαντλούνται».

Η παραδοχή αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα μεταδίδουν τις τελευταίες ημέρες συλλήβδην όλα τα δυτικά πρακτορεία ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

Η ουκρανική πλευρά, την οποία επικαλούνται σαν “Ευαγγέλιο” τα κανάλια και στη χώρα μας, μιλάει ακόμα και για 10χιλ (!!!) Ρώσους νεκρούς, και ελάχιστες απώλειες για τον ουκρανικό στρατό.

Όποιος τολμήσει να ισχυριστεί τα αντίθετα γίνεται δέκτης σκληρής κριτικής (στην καλύτερη).

Ο Ουκρανός πολιτικός ωστόσο δεν έμεινε εκεί.

Υποστήριξε κάτι ακόμα πιο σοβαρό, το οποίο ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

«Ο Ζελένσκι βρίσκεται στο εξωτερικό εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και συνεχίζει να καταγράφει τις εκκλήσεις του από εκεί».

Προ ημερών είχε συμφωνήσει με τον χαρακτηρισμό Πούτιν για “ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ νεοναζί”, λέγοντας πως ο Ζελένσκι είναι “εθισμένος στα ναρκωτικά”:

«Είναι ναρκομανής! Έχει χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα», είχε πει, καλώντας τον να παραιτηθεί.