Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Τα επιθετικά ελικόπτερα της Ρωσίας ''καθάρισαν'' στην Ουκρανία


"Κολοσσιαία συγκέντρωση": ο πιλότος μίλησε για το έργο των ελικοπτέρων των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων σε ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία

Τα Mi-8AMTSh και τα επιθετικά Mi-24 πολλαπλών χρήσεων περιπολούν στα κρατικά σύνορα, συνοδεύουν στρατό και ανθρωπιστικές συνοδείες και παρέχουν πυροσβεστική υποστήριξη.

Η αεροπορική κάλυψη των ρωσικών χερσαίων δυνάμεων που συμμετέχουν στην ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία παρέχεται από ελικόπτερα VKS. Τα πληρώματα εμπλέκονται σε ό,τι συμβαίνει στην ακραία δραστηριότητα, πραγματοποιώντας δεκάδες εξόδους καθημερινά.

Τα Mi-8AMTSh και τα επιθετικά Mi-24 πολλαπλών χρήσεων περιπολούν στα κρατικά σύνορα, συνοδεύουν στρατό και ανθρωπιστικές συνοδείες και παρέχουν επίσης πυροσβεστική υποστήριξη. Η μοίρα βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα μάχης.

Η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι τα ελικόπτερα πετούν συνεχώς σε εξαιρετικά χαμηλό ύψος, κάτι που απαιτεί τρομερή συγκέντρωση.

Ελικόπτερα των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων επιχειρούν από επιχειρησιακά αεροδρόμια στη Ρωσία. Εκατοντάδες στρατιωτικά οχήματα συμμετείχαν στην ειδική επιχείρηση για την προστασία των DPR και LPR.

https://tvzvezda.ru/