Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Λαβρόφ από Αττάλεια: Τα βιολογικά όπλα που δημιουργήθηκαν με υποστήριξη των ΗΠΑ στην Ουκρανία ήταν για εθνοκάθαρση!


Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν βιολογικά εργαστήρια για βιολογικά όπλα στην Ουκρανία.
Το κάνουν και στα κινεζικά σύνορα. Υπάρχουν βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία που λειτουργούν κρυφά από τον ουκρανικό λαό και τη διεθνή κοινότητα.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ από το Φόρουμ στην Αττάλεια και μετά τη συνάντηση με ομόλογό του της Ουκρανίας δηλώνει : «Οι ΗΠΑ παράγουν βιολογικά όπλα στην Ουκρανία. Το κάνουν και στα κινεζικά σύνορα. Στο μαιευτήριο της Μαριούπολης υπήρχαν παραστρατιωτικοί. Το αναφέραμε πριν από 3 ημέρες. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αξιοθρήνητες κατακραυγές για τις λεγόμενες φρικαλεότητες της Ρωσίας», είπε ο Λαβρόφ, υποστηρίζοντας ότι το νοσοκομείο χρησιμοποιείται ως βάση από ένα «υπεριζοσπαστικό» ουκρανικό τάγμα.” Είπε ότι η Ρωσία είχε υποβάλει δεδομένα στα Ηνωμένα Έθνη «πριν από μέρες» για να αποδείξει τον ισχυρισμό της και κατηγόρησε τα ξένα μέσα ενημέρωσης για χειραγώγηση πληροφοριών σχετικά με το χτύπημα. Ο Λαβρόφ ισχυρίστηκε ότι κανένας ασθενής ή προσωπικό δεν βρισκόταν στην εγκατάσταση, η οποία επέμεινε ότι «πριν από καιρό έχει γίνει βάση για εξτρεμιστές». Τα δυτικά ΜΜΕ χειραγωγούν» κατέληξε.

«Το μαιευτήριο δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε υποθετικές κραυγές για τις λεγόμενες «θηριωδίες» που «απεργάζονται οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις». Στις 7 ή 6 Μαρτίου, δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα, αλλά σε μια συνάντηση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, παρουσιάστηκαν στοιχεία από την αντιπροσωπεία μας ότι αυτό το μαιευτήριο καταλήφθηκε πριν από πολύ καιρό από το τάγμα του Αζόφ και άλλους ριζοσπάστες, από όπου εκδιώχθηκαν όλες οι λεχώνες γυναίκες όλες οι νοσοκόμες και όλοι οι συνοδοί.Και έγινε βάση του υπεριζοσπαστικού τάγματος <…> Αυτά τα στοιχεία παρουσιάστηκαν πριν από τρεις ημέρες. Επομένως βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για το πώς χειραγωγείται η κοινή γνώμη σε όλο τον κόσμο. Και είδα όλες αυτές τις αναφορές … πολύ συναισθηματικές, αλλά δυστυχώς , η άλλη πλευρά που σας επιτρέπει να κάνετε μια αντικειμενική παρουσίαση, δεν απολαμβάνει ποτέ ιδιαίτερη προσοχή» είπε.

Κατήγγειλε ότι τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία τα χρηματοδοτούν οι ΗΠΑ για παραγωγή βιολογικών όπλων. Υπάρχουν βιολογικά εργαστήρια που λειτουργούν κρυφά από τον ουκρανικό λαό και τη διεθνή κοινότητα..Ισχυρίζεται ότι το Πεντάγωνο χρησιμοποιεί ουκρανικό έδαφος για να παράγει παθογόνα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή βιολογικών όπλων..

«Όσον αφορά το γεγονός ότι οι ΗΠΑ έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τα βιολογικά αυτά όπλα τους, δεν έχω δεδομένα, αλλά δεν υπάρχει πρακτικά καμία αμφιβολία ότι δεν ήταν απολύτως ειρηνικά πειράματα, αλλά πειράματα με στόχο τη δημιουργία βιολογικών όπλων” ανέφερε ο Λαβρόφ για τα βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία. Και τόνισε πως οι ΗΠΑ το αρνούνται απλά και μόνο γιατί είναι απόρρητο.

Λαβρόφ: “Οι αναφορές υποστηρίζουν ότι το Πεντάγωνο δημιούργησε δεκάδες στρατιωτικά βιολογικά εργαστήρια σε ουκρανικό έδαφος. Θέλουμε απαντήσεις για αυτό το θέμα”.

«Απολύτως εξωφρενικά γεγονότα κάνει το Πεντάγωνο σε βιολογικά εργαστήρια που δημιουργήθηκαν με τα χρήματά του, με χρήματα των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας το έδαφος της Ουκρανίας για να πειραματιστούν με παθογόνα που μπορούν αργότερα να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία βιολογικών όπλων.<…> Φυσικά, οι Αμερικανοί έκαναν τις δραστηριότητές τους με άκρα μυστικότητα. Όπως εργάζονται σε άλλα κράτη του μετασοβιετικού χώρου, δημιουργώντας τα στρατιωτικά βιολογικά εργαστήριά τους ακριβώς κατά μήκος της περιμέτρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αλλά και της ΛΔΚ Κίνας.”ria

Λαβρόφ: τα βιολογικά όπλα που δημιουργήθηκαν με την υποστήριξη των ΗΠΑ στην Ουκρανία είχαν εθνοτικό προσανατολισμό.Οι ΗΠΑ πειραματίζονταν με βιολογικά όπλα στην Ουκρανία.»

Tόνισε πως η Δύση έχει προκαλέσει αυτή τη σύγκρουση αναγκάζοντας την Ουκρανία να επιλέξει μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης και είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία. Η άρνηση της Αμερικής για το ζήτημα των βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία δεν μας εκπλήσσει. Ανησυχούμε για τη δημιουργία εργαστηρίων βιολογικών όπλων από το Πεντάγωνο.
Πρόσθεσε ότι τα ΜΜΕ είναι γεμάτα FAKE που επινοούνται για την κοινή γνώμη. Ιδιαίτερα με έμφαση τόνισε ανησυχούμε για τη δημιουργία εργαστηρίων βιολογικών όπλων από το Πεντάγωνο.

dimpenews.com