Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Σοκ: Ουκρανοί παραστρατιωτικοί δολοφόνησαν εν ψυχρώ αμάχους που κρατούσαν λευκή σημαία! Η Ρωσία θα βάλει τέλος σε αυτό!»


Νέα εγκλήματα από τους Ουκρανούς νεοναζί, καθώς σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονιέτσκ, Ουκρανοί παραστρατιωτικοί άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που κρατούσαν λευκή σημαία και επιχειρήσουν να φύγουν από την περιοχή Βολνοβάκα.

Κατά την ίδια πηγή, υπάρχουν νεκροί, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον αριθμό τους.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Ουκρανοί παραστρατιωτικοί δρουν χωρίς κανένα έλεγχο και δολοφονούν αμάχους ή ακόμη και Ουκρανούς στρατιώτες που δεν επιθυμούν να πολεμήσουν στο πλευρό τους.

Άλλωστε το pronews.gr σας αποκάλυψε προσφάτως το βίντεο-σοκ στο οποίο φαίνονται ουκρανικές παραστρατιωτικές οργανώσεις να σταματούν τα αυτοκίνητα και να δολοφονούν τους πολίτες που προσπαθούν να φύγουν από την πόλη.

Να σημειωθεί ότι στις συγκεκριμένες περιοχές δραστηριοποιείται η «Ταξιαρχία του Αζόφ» μια από τις πλέον διαβόητες και εγκληματικές νεοναζιστικές οργανώσεις της Ουκρανίας.

Στην κυβέρνηση καλό θα είναι να βλέπουν τι πραγματικά γίνεται στην Ουκρανία, προτού καταστρέψουν τις σχέσεις της Ελλάδας με τη Ρωσία.

Η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στέκεται στην δράση της «Ταξιαρχίας του Αζόφ» και στο πώς αυτή τρομοκρατεί τους πολίτες:

«Εδώ και 8 χρόνια μιλάμε για το νεοναζισμό στην Ουκρανία. Η Δύση κάνει τα στραβά μάτια.

Τώρα το ναζιστικό τάγμα Αζόφ, αυτοί οι εκλεκτοί του ΝΑΤΟ, τρομοκρατεί τους κατοίκους της Μαριούπολης, κρύβεται πίσω από τις πλάτες των αμάχων.

Η Ρωσία θα βάλει τέλος σε αυτό!»

 https://www.defencenet.gr/asfaleia/diethnis-asfaleia/916644_sok-oykranoi-parastratiotikoi-dolofonisan-en-psyhro-amahoys-poy