Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Ρωσική Πρεσβεία: Δεχόμαστε απειλές – Ευχαριστούμε τους φίλους Έλληνες για τα μηνύματα συμπαράστασης


«Την ευθύνη για την ασφάλεια της αποστολής μας έχουν οι ελληνικές Αρχές»

Με μια ανάρτησή της το βράδυ του Σαββάτου η ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα, ανέφερε ότι το προσωπικό της δέχεται απειλές, τις οποίες χαρακτηρίζει «δειλές και απαράδεκτες», ενώ τονίζει ότι την ευθύνη για την ασφάλειά της, έχουν οι ελληνικές Αρχές.

Επίσης, ευχαριστεί τους «πολλούς φίλους Έλληνες που στέλνουν στην Πρεσβεία μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για γρήγορη νίκη κατά των Ουκρανών νεοναζί και απελευθέρωση της χώρας από το εγκληματικό καθεστώς» και ξεκαθαρίζει ότι «ο Ρωσικός στρατός δεν χτυπά αμάχους αλλά μόνο και αποκλειστικά τις στρατιωτικές υποδομές και εθνικιστικά τάγματα δολοφόνων».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Ευχαριστούμε όλους αυτούς τους πολλούς φίλους Έλληνες που στέλνουν στην Πρεσβεία μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για γρήγορη νίκη κατά των Ουκρανών νεοναζί και απελευθέρωση της χώρας από το εγκληματικό καθεστώς. Σεβόμαστε τις απορίες εκείνων που ανησυχούν για θύματα από όλες τις πλευρές. Ο Ρωσικός στρατός δεν χτυπά αμάχους αλλά μόνο και αποκλειστικά τις στρατιωτικές υποδομές και εθνικιστικά τάγματα δολοφόνων. Σε ότι αφορά τις απειλές που δεχόμαστε κατά του προσωπικού της Πρεσβείας, αυτές είναι δειλές και απαράδεκτες, ενώ την ευθύνη για την ασφάλεια της Αποστολής μας έχουν οι Ελληνικές Αρχές με τις οποίες συνεργαζόμαστε.