Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Οι πρώτοι ''αιχμάλωτοι'' Ουκρανοί, καταθέτουν τα όπλα και πηγαίνουν σπίτι τους - Οι Ρώσοι καθαρίζουν τον Ουκρανικό στρατό απο τους ναζί -ΒΙΝΤΕΟ-


Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσιεύει πλάνα από το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που κατέθεσαν τα όπλα.

Στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταθέτουν τα όπλα και παραδίδονται. Μετά από αυτό, στέλνονται στο σπίτι. Το υπουργείο Άμυνας σημειώνει ότι οι στρατιωτικοί και οι συνοριοφύλακες της Ουκρανίας που κατέθεσαν τα όπλα αντιμετωπίζονται με σεβασμό.

Επίσης, το Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι 82 Ουκρανοί στρατιωτικοί παραδόθηκαν οικειοθελώς στην περιοχή του Snake Island. Και στην περιοχή του Νικολάεφσκ, 11 στρατιώτες της 53ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κατέθεσαν τα όπλα.

Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου διέταξε τους διοικητές να συμπεριφέρονται με σεβασμό στους Ουκρανούς στρατιωτικούς. Αναφέρθηκε ότι οι θέσεις των μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που είχαν καταθέσει τα όπλα δεν χτυπούνταν. 

Στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταθέτουν τα όπλα και παραδίδονται. Μετά από αυτό, στέλνονται στο σπίτι. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι οι στρατιωτικοί και οι συνοριοφύλακες της Ουκρανίας που κατέθεσαν τα όπλα αντιμετωπίζονται με σεβασμό.

Θα επιστρέψουν στα σπίτια τους: πώς μοιάζουν οι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που κατέθεσαν τα όπλα

Военнослужащие ВСУ складывают оружие и сдаются. После этого их отпускают домой. В Министерстве обороны России сообщают, что к сложившим оружие военным и пограничникам Украины относятся с уважением. 
© Видео: ТРК "Звезда" © Фото: Минобороны России
Читайте нас на:   

Минобороны России публикует кадры сложивших оружие военнослужащих Вооруженных сил Украины.