Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Αυτό και άλλα παρόμοια δημοσιεύματα κυκλοφορούν με τόσο ευκολία για να σε καθυποτάξουν να σε τρομάξουν σε περίπτωση που είσαι Χριστιανός! Πως λέγεται αυτό; ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ

Νέες φρικτές εκτελέσεις από τζιχαντιστές -Σταυρώνουν, λιθοβολούν, πετούν τα θύματά τους από ταράτσες [εικόνες]
Την ώρα που στην Ευρώπη έχει σημάνει συναγερμός για πιθανές επιθέσεις από τζιχαντιστές, έρχονται στη δημοσιότητα νέες εικόνες από τις φρικτές εκτελέσεις που οργανώνουν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σε Συρία και Ιράκ.

Δύο άνδρες βρήκαν τραγικό θάνατο όταν τους πέταξαν από κτίριο, άλλοι δύο σταυρώθηκαν μπροστά σε πλήθος που διψούσε για αίμα, ενώ μία γυναίκα λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου. Αυτά είναι τα τελευταία κρούσματα των φρικτών εκτελέσεων, με το Ισλαμικό Κράτος να δίνει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες.
Οι δύο άνδρες- τους οποίους έριξαν από ταράτσα στη Συρία- εκτελέστηκαν γιατί ήταν ομοφυλόφιλοι. Ενας μασκοφόρος απήγγειλε τις κατηγορίες σε βάρος τους, πριν τους πετάξουν από την οροφή. Οπως είπε, ήταν ένοχοι γιατί ενεπλάκησαν σε ομοφυλοφιλικές δραστηριότητες και έπρεπε να τιμωρηθούν με θανατική ποινή.
Αλλοι δύο, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για ληστεία, ήταν δεμένοι σε σταυρό, μπροστά σε πλήθος και δύο μασκοφόροι τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ, ενώ τα άψυχα σώματά τους παρέμειναν δεμένα σε σταυρούς, προς τέρψιν του κοινού.  
Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύονται φωτογραφίες με ομοφυλόφιλους τους οποίους γκρεμίζουν από κτίρια, ή από ληστές που τους σταυρώνουν οι τζιχαντιστές. Αλλες φωτογραφίες δείχνουν μία γυναίκα, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν τη λιθοβόλησαν για απιστία.












Πηγή: Νέες φρικτές εκτελέσεις από τζιχαντιστές -Σταυρώνουν, λιθοβολούν, πετούν τα θύματά τους από ταράτσες [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/187272/nees-friktes-ekteleseis-apo-tzihantistes-stayronoyn-lithovoloyn-petoyn-ta-thymata-toys#ixzz3P57FRfVo