Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Λεγεώνα του ΝΑΤΟ ο Ουκρανικός στρατός

  'λεγεώνα των ξένων'  
O oυκρανικός στρατός είναι  de facto μια λεγεώνα του ΝΑΤΟ που δεν υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα της Ουκρανίας αλλά αναζητάει να περιορίσει τη Ρωσία δήλωσε την  Δευτέρα ο ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν ενώπιον φοιτητών του Δημόσιου Πανεπιστήμιου Μεταλλείων στην Αγία Πετρούπολη.
«Συχνά λέμε:ο ουκρανικός στρατός. Αλλά ποιούς περιλαμβάνει στην πραγματικότητα αυτός ο στρατός ;Yπάρχει ένας κάποιος αριθμός επίσημων στρατιωτικών μονάδων αλλά η πλειοψηφία των μαχητών του αποτελούν τα λεγόμενα τάγματα των εθνικιστών «, διαβεβαίωσε ο Πούτιν.

Σύμφωνα με τον ίδιο «δεν πρόκειται de facto για ένα στρατό αλλά για μια λεγεώνα των ξένων  πρόκειται για μια ξένη λεγεώνα του ΝΑΤΟ η οποία δεν αναζητάει να υπερασπισθεί τα εθνικά συμφέροντα της Ουκρανίας».
«Οι στόχοι του είναι ολοσδιόλου διαφορετικοί » συνέχισε ο ρώσος πρόεδρος.Πρόκειται για γεωπολιτικούς σκοπούς που έγκεινται στο να «περιορίσουν τη Ρωσία  κάτι που δεν έχει τίποτα να κάνει με τα εθνικά συμφέροντα του ουκρανικού λαού  «συμπέρανε ο αρχηγός του κράτους. (RIA Novosti/La Voix de la Russie 26.1.15)
dimpenews.com