Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ας μην ξεχνάμε οτι επίσημα ποια, Γκρίζοι Λύκοι και ΜΙΤ είναι και εκπαιδευτές των ακραίων ισλαμιστών τζιχαντιστών στα σύνορα με την Συρία!

Μέλη της Επιτροπής Ταλάτ Πασά και των Γκρίζων Λύκων θέλουν να προκαλέσουν με διαμαρτυρία στη Βουλή για τον Νόμο που αφορά την σφαγή Αρμενίων και Ποντίων
Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΥΠ για τον εντοπισμό και την απέλαση Τούρκων παραστρατιωτικών στην Αθήνα
Μία υπόθεση που θυμίζει θρίλερ κατασκοπείας με παραστρατιωτικές οργανώσεις και απόστρατους κομάντο των Τούρκων στην Αθήνα, βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 48 ώρες, με τελευταία εξέλιξη σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του news247
την ...διακριτική περικύκλωση της τουρκικής Πρεσβείας από Έλληνες αξιωματικούς της ΕΥΠ και της Ασφάλειας για τη σύλληψη και την άμεση απέλαση τουλάχιστον τεσσάρων Τούρκων παραστρατιωτικών, που έχουν έρθει στην Αθήνα με σκοπό να προκαλέσουν τόσο το κοινό αίσθημα όσο και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε στο διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» ένα γκρουπ έως και 18 Τούρκων αξιωματούχων και πρώην αξιωματούχων, (στρατιωτικών, πολιτικών κλπ) που αποτελούν μέλη της παραστρατιωτικής οργάνωσης «Επιτροπή Ταλάτ Πασά», ένα παρακλάδι ουσιαστικά των «Γκρίζων Λύκων», οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν διαμαρτυρία έξω από την ελληνική Βουλή για τον νόμο που ψηφίστηκε το καλοκαίρι του 2014, ο οποίος ποινικοποιεί την σκόπιμη άρνηση, μεταξύ άλλων των αναγνωρισμένων γενοκτονιών των Μικρασιατών, των Ποντίων, των Αρμενίων κλπ.
Οι θρασύτατοι Τούρκοι ακροδεξιοί, μέλη των οποίων μάλιστα έχουν κατηγορηθεί για πολλές ύποπτες υποθέσεις δολοφονιών, ήρθαν εδώ για να ... «απαιτήσυν» από το ελληνικό Κράτος να πάρει πίσω αυτόν τον νόμο και ήθελαν να οργανώσουν σχετική διαμαρτυρία σήμερα, έξω από την Βουλή.
Κατόπιν συνεννόησης και με το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, αυτά τα περίπου 18 άτομα χαρακτηρίστηκαν όλοι ως μη επιθυμητά πρόσωπα στην χώρα μας και ως επικίνδυνοι για την διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και της ασφάλειας της χώρας και απελάθηκαν πριν προλάβουν καν να περάσουν τις πύλες εξόδου του αεροδρομίου. Χθες όμως και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΥΠ κατάφεραν να μπουν στην χώρα με διαφορετικές πτήσεις τέσσερα άτομα, τους οποίους έχασαν οι Αρχές και από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη ένα θρίλερ για τον εντοπισμό τους.
Οι τελευταίες πληροφορίες τους θέλουν να έχουν εντοπιστεί και να βρίσκονται εντός της τουρκικής Πρεσβείας, η οποία έχει περικυκλωθεί και όπως είπε στο new247, υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. όταν θα βγουν θα οδηγηθούν άμεσα στο αεροδρόμιο για απέλαση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την υψηλή επίβλεψη των ερευνών έχει το Υπουργείο Εξωτερικών που, σύμφωνα με πληροφορίες, ...πιέζει και ως έναν βαθμό τις Αρχές Ασφαλείας, να προσέξουν τους χειρισμούς τους και ό,τι κάνουν να το κάνουν μόνο κατόπιν συνεννόησης με το Υπ. Εξωτερικών.