Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Χωρίς Ορθόδοξο και Εθνικό φρόνημα τα Ελληνόπουλα...έτσι τα θέλουν. ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

Τα ανθελληνικά σχολικά βιβλία των υπαλλήλων της Νέας Τάξης Πραγμάτων

*
Ο δάσκαλος Δημήτρης Νάτσιος αποκαλύπτει μέσα από τα βιβλία που διδάσκονται οι μαθητές (από την πρώτη κιόλας δημοτικού) την πλύση εγκεφάλου και την προπαγάνδα που γίνεται στις μέρες μας με απώτερο σκοπό την ένταξη της χώρας μας στην πολυπολιτισμικότητα της νέας παγκόσμιας τάξης.
Κι ενώ η χώρα μας συγκρίνεται μόνο με την Ουγκάντα στο βιωτικό επίπεδο του πληθυσμού, εκεί την κατάντησαν οι δωσίλογοι που μας κυβερνούν επί δεκαετίες, η αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας αποτελεί κύριο πυλώνα για την αποδόμηση του έθνους μας..
Ο αφελληνισμός της κοινωνίας μας συνεχίζεται καθημερινά και με εντατικούς ρυθμούς. Αυτό το καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε αν ανοίξει το χαζοκούτι που νυχθημερόν "βομβαρδίζει" την Ελληνική κοινωνία με τούρκικα σήριαλ, γελοία αμερικανόφερτα shows και κάθε άλλου είδους θολοκουλτουριάρικα σκουπίδια ενώ φυσικά δεν γίνεται ποτέ αναφορά στις αξίες, τα ιδεώδη του Ελληνισμού και την ένδοξη ιστορία μας.
Προστατεύστε τα παιδιά και τις οικογένειές σας απ'τα νεοταξικά ανθελληνικά και εβραιοσιωνιστικά σκουπίδια με κάθε τρόπο.
Η προπαγάνδα αρχίζει από την 1η Δημοτικού!