Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Η “δημοκρατική” Γερμανία φτύνει στους τάφους των θυμάτων».

Η ανίερη συμμαχία Τουρκίας - Γερμανίας
Πριν από έναν χρόνο το σημείωμα της «δημοκρατίας» τιτλοφορούνταν «Δηλωμένος εχθρός» και αναφερόταν σε μια δήλωση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, που έλεγε τα εξής:
«Η Γερμανία κατέβαλε από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στο πλαίσιο της Συμφωνίας του 1946 για τη Διασυμμαχική Υπηρεσία Αποζημιώσεων των Παρισίων, αποζημιώσεις και για την Ελλάδα και στήριξε τη χώρα έμπρακτα στην ανοικοδόμησή της.
Εξήντα πέντε χρόνια μετά το τέλος του Πολέμου και έπειτα από δεκαετίες ειρηνικής, γεμάτης εμπιστοσύνη, συνεργασίας της Γερμανίας με την Ελλάδα και στενής σχέσης μας στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε., το ερώτημα των αποζημιώσεων από τη σκοπιά της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης δεν αποτελεί πλέον θέμα».
Η εφημερίδα μας το σχολίασε, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Ακριβώς τη στιγμή της μεγάλης δοκιμασίας ενός λαού και μιας πατρίδας που κατασπάραξαν τα βάρβαρα στίφη των χιτλερικών, η “δημοκρατική” Γερμανία φτύνει στους τάφους των θυμάτων».
Τώρα, οι Γερμανοί, που ουδέποτε ήταν φίλοι μας, έχουν αρχίσει τις συζητήσεις με τους Τούρκους και για την ελληνική Θράκη! Οπως έγραψε η «δημοκρατία», ο κ. Ερντογάν βλέπει «στρατόπεδα τρομοκρατών στην Ελλάδα» και δήλωσε ότι στη συνάντηση που είχε με τη Γερμανίδα καγκελάριο «ζήτησε να μεσολαβήσει για να επιλυθεί το θέμα των μουφτήδων στη Θράκη».
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο μεγαλομανής και επικίνδυνος ισλαμιστής πρωθυπουργός της Τουρκίας επιδιώκει να διορίζει τους ιεροδιδασκάλους του Κορανίου στην Ελλάδα - μέσω Βερολίνου!
Αυτές οι κινήσεις του Ερντογάν δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητες. Δεν σκοπεύουν στον εντυπωσιασμό αλλά στην ουσία. Δηλαδή στην ουσιαστική «συγκυριαρχία» περιοχών της πατρίδας μας, την οποία θα ευνοήσει και θα... ευλογήσει ο παραδοσιακός σύμμαχος των Τούρκων: η Γερμανία, η οποία συμπορεύτηκε με τους σφαγείς μας στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και εκπαίδευσε τις ορδές των βαρβάρων που γενοκτόνησαν τους Ελληνες του Πόντου και της Μικράς Ασίας.
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών απάντησε μεν στην ιταμή πρόκληση του πρωθυπουργού της γείτονος, αλλά οφείλει να ζητήσει... διευκρινίσεις και από τη Γερμανία.
dimokratianews.gr