Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Σαμποτάζ στα ελληνικά υποβρύχια.

Απίστευτο! Αλλάζουμε μπαταρίες στα υποβρύχια του Περού, αλλά όχι στα δικά μας!Στο Πολεμικό Ναυτικό του Περού, βάζουμε ελληνικές μπαταρίες στα υποβρύχια, αλλά στα ελληνικά υποβρύχια εδώ και οκτώ χρόνια δεν λέμε να το πάρουμε απόφαση. Παραλογισμός.
Σε συνέχεια του ρεπορτάζ του Onalert για τα όσα καταγγέλει σε ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος, έρχεται ένα δελτίο από το οποίο προκύπτει ότι η ελληνική εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤA SUNLIGHT ΑΒΕΕ, υπέγραψε νέα συμφωνία με το Υπουργείο Άμυνας του Περού για την προμήθεια 2 ακόμα μπαταριών υποβρυχίων.
“Πρόκειται για την έκτη κατά σειρά συμφωνία με μια από τις ταχέως αναπτυσσόμενες οικονομίες της Νοτίου Αμερικής, καθώς, από το 2005, η SUNLIGHT προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, έχει επάξια κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πολεμικού ναυτικού του Περού”.
Η λογική απορία που νομίζουμε κάθε λογικός άνθρωπος θα εξέφραζε είναι η εξής: αφού η εν λόγω εταιρεία που είναι και ελληνική ,αλλάζει μπαταρίες σε υποβρύχια άλλων στόλων, γιατί εμείς -οι κυβερνήσεις και οι υπουργοί Άμυνας εννοούμε- τι ακριβώς ψάχνουμε από το 2008 έως σήμερα; Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος απ΄ όλους όσους δεν αποφάσισαν γιατί …δεν αποφάσισαν. Ποιο είναι το πρόβλημα;

onalert.gr