Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ FYROM

Πάνω από 200.οοο Ελληνόβλαχοι ζητούν την προστασία της Ελλάδας της Ρεπούση!
Πάνω από 100.000 Ελληνορθόδοξοι ξεχασμένοι κι από την Ελληνική Εκκλησία της διαδοχολογίας και της καρέκλας!
ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ από την αδιάφορη Ελλάδα!
ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ από την αδίστακτη FYROM !
Μάχονται να διατηρήσουν τη μνήμη και την ιστορία τους.
Η Ελληνική Κυβέρνηση εκδίδει διεθνιστικά βιβλία αριστερών με σκοπό να διαγράψει τις μνήμες των προγόνων μας.
Μόνο που τα γεγονότα ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ τις συμφωνίες χαμηλής πολιτικής που υπογράφουν οι προσκυνημένοι ηγέτες μας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ.
Μείνετε ενήμεροι για την Ελληνική Μειονότητα της FYROM στο
Πάνω από 200.000 Ελληνόφωνοι κι Ελληνόβλάχοι που η Ελλάδα ΞΕΧΑΣΕ!!!
Κι όχι μόνο ξέχασε αλλά συγχρηματοδοτεί με τον George Soros κάποιες ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΕΣ Εκδόσεις και κάποια Φιλοσκοπιανά Ιδρύματα.Εγκληματική ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ... Διπλωματική Ηλιθιότητα από την κυβέρνηση του Κολωνακίου!
Εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙAΚΗΣ» (30/9/2007)
"Ζητά πίσω το ελληνικό όνομά του"
Η κραυγή αγωνίας ελληνικής καταγωγής κατοίκου της πΓΔΜ, ο οποίος ζητεί την αποκατάσταση του ελληνικού ονόματός του, φέρνει στην επικαιρότητα την ξεχασμένη υπόθεση των ελληνικής συνείδησης δίγλωσσων ή σλαβόφωνων που ζούσαν στην γεωγραφική περιοχή της άλλοτε «Ομοσπονδιακής Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας» της νυν πΓΔΜ.
Ο Μπλάντε Μιχαιλόφσκι, γεννημένος το 1939 στο Κουμάνοβο, με αίτησή του προς τις αρμόδιες αρχές της πΓΔΜ, ζητεί την έκδοση νέου δελτίου ταυτότητας, που να του αποδίδει το ελληνικό οικογενειακό όνομά του και μάλιστα κοινοποιεί την αίτησή του αυτή και στην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.
Υπογράφοντας με το πραγματικό του όνομα, ο Μιχαλάκης – Θεοφάνης Γεωργίου, περιγράφει στην αίτησή του την προσωπική του περιπέτεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί ακόμη κάτοικοι της πΓΔΜ ειδικά από τις περιοχές της Πελαγονίας έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για την επανάκτηση του παλιού ελληνικού ονοματεπώνυμού τους, που αφαιρέθηκε βίαια στο παρελθόν.Η υπόθεση που αποκαλύπτει σήμερα το «ΕτΚ», δημιουργεί ηθική και πολιτική υποχρέωση της κυβέρνησης να κινηθεί άμεσα προς την υποστήριξη των ομογενών που ζουν στη πΓΔΜ και κατά παράβαση κάθε διεθνούς συμφωνίας, στερούνται ακόμη και τους δικαιώματος του … ονόματος τους.