Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ


Αξιοπρόσεκτο κείμενο για τη στάση της Ρωσικής Εκκλησίας έναντι στον Οικουμενισμό δημοσίευσε ο οικουμενιστής θεολόγος Π. Ανδριόπουλος. Αν και το κείμενό του στάζει οικουμενιστικό δηλητήριο είναι χρήσιμο από μια άποψη: Καταγράφει την αλήθεια αναφορικά με τη στάση της Ρωσικής Εκκλησίας έναντι του Οικουμενισμού την οποία οι παραδοσιακοί πιστοί δεν μπορούν με κανένα τρόπο να αγνοήσουν. Η Εκκλησία της Ρωσίας ΔΕΝ πρόκειται να γίνει ανάχωμα έναντι του οικουμενισμού, όπως ορισμένοι παραδοσιακοί θεολόγοι πιστεύουν, Η Ρωσική Εκκλησία παίζει τα γεωπολιτικά παιγνίδια του “Πανρωσισμού”..........www.zoiforos.gr
ΚΕΙΜΕΝΟ : A. ΔΗΚΕΝΗΣ
Προς τον οικουμενιστή θεολόγο Π. Ανδριανόπουλο.
Η στάση της Ρωσικής εκκλησίας στο θέμα του οικουμενισμού είναι ξεκάθαρη και μη αναστρέψιμη, αρνείται τον διάλογο με τους καθολικούς με οποιουσδήποτε όρους. Το προπαγανδιστικό παιχνίδι από κληρικούς και θεολόγους αθεολόγητους του φαναρίου το γνωρίζουμε πολύ καλά, εδώ και χρόνια. Καμία αξιολόγηση οικουμενιστικών πρακτόρων δεν πρόκειται να κάμψει το ηθικό των Ελλήνων και την συμπάθεια απέναντι στην ρωσική ορθόδοξη αυτοκρατορία.
Τα παραπλανητικά δημοσιεύματα εμφανίζονται μονό και μόνο για την αρνητική και σταθερή θέση που κρατά ο πατριάρχης Κύριλλος με το επιτελείο του απεναντι στην παναίρεση του παπισμού, μόνο έτσι μέσω τον ΜΜΕ πολεμείται αυτό το μεγαλείο της ορθοδοξίας.
Ας μην ξεχάσουμε ότι αυτή η αποκοπή της ενημέρωσης, Ελλάδος, με το ρωσικό γένος πραγματοποιείται μεθοδευμένα εδώ και πολλά έτη ,προτείνοντας τα δυτικά πρότυπα σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.
Η Ρωσία δεν παίζει κανένα παιχνίδι του ‘πανρωσισμού’, είναι από μόνη της ένας ακλόνητος βράχος καθαρής πίστης, η οποία στηρίζεται στα ποιό βαθιά πρότυπα της ορθόδοξης παραδόσεως.
Να υπενθυμίσουμε κάτι σημαντικό που αποκρύπτουν θεολόγοι ,κληρικοί και σιωνιστικά ΜΜΕ, ότι η εκκλησία της Ρωσίας ‘ακολουθεί ‘ το πάτριο ημερολόγιο, με τις ποιο αυστηρές προδιαγραφές ομολογίας πίστεως, κάτι που η ελλαδική εκκλησία έχει απορρίψει επίσημα από 1924.