Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Έλον Μασκ: Με tweet αποκάλυψε ότι σύντομα θα δοθούν αποδείξεις πως η πανδημία της Covid-19 «ήταν απάτη»

 

Με μία μόνο λέξη «άναψε» φωτιές: «Έρχεται»

O Έλον Μασκ «τάραξε» πάλι τα «νερά» με νέα του ανάρτηση με την οποία υπονοεί πως η πανδημία του Covid-19 ήταν μία απάτη και πως η απόδειξη γι’ αυτό «έρχεται»!


Συγκεκριμένα ο ράπερ Zuby έγραψε στο Twitter την φράση: «Πότε θα παραδεχτούν όλοι ότι η πανδημία του Covid-19 ήταν μια απάτη;»


Ο Elon Musk του απάντησε: «Έρχεται»

Προφανώς, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτες του Twitter επειδή διαθέτει τα αρχεία που η προηγούμενη ιδιοκτησία φρόντιζε να μην αναρτώνται εάν ήταν ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης Μπάιντεν και στην… αληθοφάνεια της πανδημίας, έχει στην διάθεσή του τις «κατάλληλες» απαντήσεις τις οποίες προφανώς και θα δημοσιεύσεις σε χρόνο της δικής του επιλογής.


Μάλλον ο χρόνος αυτός πλησιάζει.


 Τα μηνύματα  του Έλον Μασκ γίνονται όλο και πιο περίεργα  το τελευταίο διάστημα και του αρέσει να μιλάει με «γρίφους» καθώς είναι υπέρ της διανοητικής εξάσκησης των μαζών.


Tο χθεσινό χτύπημα του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου είναι ένα meme που δείχνει να εκφράζει συμπάθεια για τους Illuminati, την απόκρυφη οργάνωση που σύμφωνα με κάποιους συνωμοσιολόγους ελέγχει μυστικά τον πλανήτη.

«Ο κόσμος πάντα ρωτάει πού είναι οι Illuminati» γράφει ο Μασκ πάνω από την εικόνα μιας πυραμίδας που θεωρείται σύμβολο της μυστικής οργάνωσης.

Στην επόμενη εικόνα το μάτι της πυραμίδας δακρύζει λυπημένο. «Ποτέ δεν ρωτούν πώς είναι οι Illuminaty» γράφει ο Μασκ χωρίς επεξήγηση φυσικά, κατά την προσφιλή του τακτική.