Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Άλλοι κρατάνε το φανάρι στο Σιωνισμό και άλλοι ανάβουν κερί στο Χριστό!! ΦΩΤΟ

 
Άλλοι κρατάνε το φανάρι στο Σιωνισμό και άλλοι ανάβουν κερί στο Χριστό!! Αυτός είναι ο πνευματικός Ισημερινός της εποχής μας και ως το Τέλος… Ο καθένας με την πίστη του το μεσσιανισμό του και την εσχατολογία του 2 άκρα αντίθετα..

 Στη Συρία συγκρούονται 2 μεσσιανισμοί 2 κοσμοθεωρίες..Είναι θρησκευτικός πόλεμος η διαρκής επίθεση Ισραήλ κατά Συρίας όπως όλοι οι πόλεμοι του Ισραήλ είναι θρησκευτικοί πόλεμοι.

Πως εξηγείται το μένος Ισραήλ κατά Συρίας…..με μια ΦΩΤΟ ..και η εκκωφαντική σιωπή της σιωνιστικής Δύσης σε αυτό το πρωτοφανές ειδεχθές έγκλημα πολέμου και την κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας κι αρχής Διεθνούς Δικαίου που ήταν ο χθεσινοβραδυνός βομβαρδισμός της σεισμόπληκτης Συρίας από το Ισραήλ. ..

To Ισραήλ σε μια πρωτοφανή επίθεση στα παγκόσμια ιστορικά χρονικά επιτέθηκε με σφοδρή αεροπορική επίθεση κατά της σεισμόπληκτης Συρίας την περασμένη νύχτα αποδεικνύοντας ότι ήταν αυτό πίσω από την επιχείρηση ”θάψτε τους ζωντανούς” που εκτέλεσε η Δύση με μη αποστολή διασωστών και ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία στους τελευταίους σεισμούς..

Την ώρα που σύμφωνα με ειδικό απεσταλμένο ΟΗΕ στη Συρία περίπου 8,8 εκατομμύρια άτομα αγγίχθηκαν από συνέπειες σεισμού στη Συρία.

Τώρα ξέρουμε γιατί η Δύση δεν έστειλε διασώστες στη Συρία.. τώρα ξέρουμε γιατί ο Ιατρικός Σύλλογος δεν κατάφερε να στείλει γιατρούς στη Συρία τώρα ξέρουμε γιατί ο Φαρμακευτικός Συνεταιρισμός δεν έστειλε φάρμακα στη Συρία κλπ


Συρία περίχωρα Δαμασκού πρόποδες όρους Καλαμούν Μονή Παναγίας Σαιντανάγια…

dimpenews.com