Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Το τζαμί αλ Ακσά καταρρέει.. Το Ισραήλ κάνει ανασκαφές γύρω και κάτω από το τζαμί για να ξεθάψει το Ναό του Σολομώντα!! Παγκοσμιοποίηση, η σιωνιστική ολοκλήρωση. (ΙΙ)



 Το τζαμί αλ Ακσά καταρρέει.. Το Ισραήλ κάνει ανασκαφές γύρω και κάτω από το τζαμί για να ξεθάψει το Ναό του Σολομώντα!! Παγκοσμιοποίηση, η σιωνιστική ολοκλήρωση.

Το τζαμί αλ Ακσά καταρρέει.. Το Ισραήλ κάνει ανασκαφές γύρω και κάτω από το τζαμί για να ξεθάψει το Ναό του Σολομώντα. Aναζητούν τα ερείπια του Β΄Ναού για να αναστηλώσουν τον Τρίτο. Η στέψη του Αντίχριστου θα γίνει στον Τρίτο Ναό σύμφωνα με χριστιανισμό.

Ο φιλόσοφος Alexander Dugin λέει τι είναι ο Σιωνισμός ως κρατική ιδεολογία του Ισραήλ. Γιατί οι Εβραίοι πιστεύουν ότι είναι ο εκλεκτός λαός. Ποιο είναι το νόημα της διασποράς των Εβραίων ως εβραϊκή παράδοση; Γιατί ο Σιωνισμός από τη μια είναι η συνέχεια του Ιουδαϊσμού, από την άλλη – η άρνησή του:

”Ο Ιουδαϊσμός συνδέεται με την αντίληψη ότι οι Εβραίοι είναι ο εκλεκτός λαός (κυρίως με τη θρησκευτική έννοια). Στόχος τους είναι να περιμένουν τον Μεσσία, ο οποίος θα είναι ο Βασιλιάς του Ισραήλ. Έτσι, η θρησκεία τους συνδέεται με την προσδοκία του Μεσσία

Σύμφωνα με τον Ιουδαϊσμό, στις αρχές της πρώτης χιλιετίας, οι Εβραίοι πήγαν στη διασπορά. Ο Δεύτερος Ναός καταστράφηκε και ξεκίνησε μια ιστορία δύο χιλιάδων ετών της διασποράς τους. Αυτή η εποχή είναι μέρος της εβραϊκής παράδοσης. Το θέμα είναι να εξιλεωθεί για τις αμαρτίες του Ισραήλ που συσσωρεύτηκαν σε προηγούμενα ιστορικά στάδια. Εάν αυτή η λύτρωση είναι έγκυρη και βαθιά μετάνοια, τότε, σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, θα εμφανιστεί ο Μεσσίας, που σημαίνει την ευλογία του εκλεκτού λαού του Θεού. Στην περίπτωση αυτή, η επιστροφή των Εβραίων στο Ισραήλ, η ίδρυση ανεξάρτητου κράτους και η δημιουργία του Τρίτου Ναού

Αυτή είναι η δομή του εβραϊκού πολιτισμού της Eπαγγελίας-προσδοκίας. Οι πιο συνεπείς εκπρόσωποι αυτής της προσέγγισης είναι οι φονταμενταλιστές από το κίνημα Neturei Karta….Αυτό εξηγεί την ιδιαιτερότητα του σύγχρονου Σιωνιστικού κράτους, το οποίο βασίζεται όχι μόνο στο Ισραήλ, αλλά και σε κοσμικούς Εβραίους, φιλελεύθερους Εβραίους, Εβραίους κομμουνιστές, Εβραίους καπιταλιστές, Εβραίους Χριστιανούς, Εβραίους Μουσουλμάνους, Ινδουιστές Εβραίους κ.λπ. Φρανκισμός – καθένας από αυτούς μπορεί να κάνει αθόρυβα ιερή προδοσία, να οικοδομήσει ένα κράτος, να διεκδικήσει παγκόσμια κυριαρχία, να απαγορεύσει την κριτική του Σιωνισμού (σε ορισμένα αμερικανικά κράτη, η κριτική του κράτους του Ισραήλ ισοδυναμεί με αντισημιτισμό).


Τους μένει μόνο ένα βήμα αποδόμηση τεμένους Al-Aqsa και να προχωρήσουν στην κατασκευή του Τρίτου Ναού. Παρεμπιπτόντως, η Κνεσέτ έχει ήδη διαθέσει πόρους για την έρευνα στο Όρος του Ναού – όλα κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση”


Όλη η παγκοσμιοποίηση οι στημένες αλληλοδιαδοχικές κρίσεις η επιβολή μιας μεταξιακής κουλτούρας η νεονομική βαρβαρότητα το Πανοπτικό ο κοινωνικός έλεγχος ο ψηφιακός ολοκληρωτισμός οι πανδημίες-βιολογικά όπλα ο πόλεμος και η σκλήρυνση των καθεστώτων η απόλυτη εξαχρείωση η παγκόσμια ανασφάλεια στοχεύουν στη σιωνιστική ολοκλήρωση. Η παγκοσμιοποίηση η Νέα Τάξη και η ψευδεπίγραφη ευρωπαϊκή ολοκλήρωση οι πόλεμοι η πείνα οι πανδημίες o μετάνθρωπος επιταχύνουν την έλευση του Αντι-Μεσσία ως Μεσσία……Όσο θα εντείνεται η ”Παλαιστινιοποίηση” της παγκόσμιας κοινότητας θα εντείνονται οι απροκάλυπτοι τυφλοί διωγμοί και οι ενορχηστρωμένες στερήσεις κατά πληθυσμών η στοχοποίηση όσων κρατών και λαών ή ατόμων που διαφοροποιούνται τόσο θα πλησιάζουμε στην έλευσή του..


Το Τμήμα Ισλαμικών Κληροδοτημάτων στην πόλη της Ιερουσαλήμ αποκάλυψε ότι πέτρες συνέχισαν να πέφτουν από τους στύλους του τζαμιού Al-Aqsa, συγκεκριμένα κάτω από την στεγασμένη αίθουσα προσευχής Qibli, χωρίς να γνωρίζει μέχρι στιγμής τους λόγους.


Το Τμήμα εξακολουθεί να καλεί την ισραηλινή αστυνομία κατοχής να στείλει μια εξειδικευμένη τεχνική ομάδα για να εξετάσει τις ανασκαφές που πραγματοποιούνται στην τοποθεσία κοντά στο νότιο τείχος του τζαμιού Al-Aqsa, αλλά η ισραηλινή αστυνομία είναι απρόθυμη να το επιτρέψει.



Το Συμβούλιο Κληροδοτημάτων, Ισλαμικών Υποθέσεων και Ιερών , το οποίο είναι η εποπτεύουσα αρχή του Τμήματος Κληροδοτημάτων στην πόλη της Ιερουσαλήμ, επιβεβαίωσε ότι παρακολουθεί με μεγάλη σοβαρότητα τις ανασκαφές που πραγματοποιεί το Ισραήλ στην περιοχή του τζαμιού Al-Aqsa.


Η Ισραηλινή Αρχή Αρχαιοτήτων και η Settlement Justice Society διεξήγαγαν ανασκαφές, που χαρακτηρίζονται ως ύποπτες και μυστηριώδεις, στην περιοχή του τζαμιού, ειδικά από τη νότια και τη δυτική πλευρά δίπλα στο εξωτερικό θεμέλιο του τζαμιού στις περιοχές του Al- Το Τείχος του Μπουράκ και τα ανάκτορα των Ομαγιάδων.


Ο αριθμός των ανασκαφών γύρω και κάτω από το Al-Aqsa έχει ξεπεράσει τις 100 από τότε που το Ισραήλ κατέλαβε το ανατολικό τμήμα της πόλης το 1967. Αυτές οι ανασκαφές προκάλεσαν ρωγμές και κατεδάφιση στους τοίχους, τα δάπεδα και τα κτίρια του Al-Aqsa και της Παλαιάς Ιερουσαλήμ, επιπλέον στη συστηματική καταστροφή πολλών αρχαιοτήτων.



Τέσσερις ημέρες μετά την κατάληψη της Ιερουσαλήμ, ισραηλινές μπουλντόζες άρχισαν να κατεδαφίζουν κτίρια στη μουσουλμανική συνοικία και στην πλατεία του τοίχου Al-Buraq και στη συνοικία Al-Mughrabi, προκειμένου να ξεκινήσουν ανασκαφές γύρω και κάτω από το τζαμί Al-Aqsa.


Στα τέλη του 1967, η κατάληψη άρχισε τις ανασκαφές κατά μήκος εβδομήντα μέτρων κάτω από τον νότιο τοίχο του τζαμιού Αλ Άκσα, δηλαδή πίσω από το Τζαμί Αλ Άκσα, το Ισλαμικό Μουσείο και τον τιμητικό μιναρέ.


Το βάθος αυτών των ανασκαφών έφτασε τα 14 μέτρα, γεγονός που οδήγησε στο ράγισμα του νότιου τοίχου και στην οικοδόμηση του τζαμιού Al-Aqsa δίπλα σε αυτό.


Το 1969 έγιναν ανασκαφές μήκους 80 μέτρων. Ξεκίνησαν από εκεί που είχαν τελειώσει οι πρώτες νότιες ανασκαφές και επεκτάθηκαν μέχρι την Πύλη Mughrabi και πέρασαν τα 14 ισλαμικά κτίρια που ανήκαν στο Honorary Zawiya.


Μεταξύ 1973 και 1974, οι ανασκαφές διείσδυσαν στο νότιο τείχος του Όρους του Ναού και εισήλθαν στους κάτω διαδρόμους του τζαμιού Al-Aqsa σε τέσσερις τοποθεσίες. Τα βάθη αυτών των ανασκαφών έφτασαν τα 13 μέτρα, γεγονός που εξέθετε τον νότιο τοίχο σε κίνδυνο ρωγμών και κατάρρευσης.


dimpenews.com