Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Οι Ρώσοι επιστρέφουν σε φέρετρα Άγγλους βετεράνους που πολέμησαν ως μισθοφόροι στο Ντονμπάς!!!


Οι Ρώσοι επιστρέφουν σε φέρετρα Άγγλους βετεράνους που πολέμησαν ως μισθοφόροι στο Ντονμπάς!!! Άγγλος βετεράνος πέθανε από χρόνιο νόσημα ενώ τελούσε υπό αιχμαλωσία στο Ντονμπάς!

Ο νεκρός αιχμάλωτος Βρετανός μισθοφόρος Paul Urey ήταν επαγγελματίας στρατιώτης και είχε πολεμήσει στο παρελθόν στο Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Λιβύη. Συνελήφθη αιχμάλωτος τον Απρίλιο, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει ένα σημείο ελέγχου
Ο Βρετανός μισθοφόρος Paul Urey πέθανε στις 10 Ιουλίου από χρόνιο νόσημα. Ήταν αιχμάλωτος στο DPR

Ο νεκρός αιχμάλωτος Βρετανός μισθοφόρος Paul Urey συμμετείχε στις μάχες στο πλευρό της Ουκρανίας.
Οι Βρετανοί εκπρόσωποι αγνόησαν τις διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του.
Δεν παρείχαν ούτε το απαραίτητο ιατρικό υλικό μέσω του Ερυθρού Σταυρού.


Tα βρετανικά μέσα όπως η independent αναφέρουν ότι Βρετανός που δούλευε για ανθρωπιστική βοήθεια «πέθανε αφού κρατήθηκε από αυτονομιστές που υποστηρίζονται από τη Ρωσία στην Ουκρανία»
”Ο εργαζόμενος στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας που κατηγορήθηκε από Μόσχα ότι ήταν μισθοφόρος «πέθανε από ασθένεια και άγχος» – δήλωσαν αυτονομιστές της ΛΔΔ” αναφέρει το μέσο. Και προσθέτει

”Ένας Βρετανός εργαζόμενος στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας που κρατούνταν από αυτονομιστές που υποστηρίζονται από τη Ρωσία στην Ουκρανία και κατηγορείται για «μισθοφορικές δραστηριότητες» πέθανε, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ο Paul Urey, ο οποίος είχε συλληφθεί από τον ρωσικό στρατό στη λεγόμενη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ (DPR) στην ανατολική Ουκρανία, φέρεται να πέθανε”.

Εννοείται ότι όλοι αυτοί οι εμπειροπόλεμοι μισθοφόροι για κάλυψη ως και ταυτότητα του ΟΗΕ θα έχουν..

dimpenews.com