Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Η Πανδημία ως επίθεση κατά του λαού του Ισραήλ. Κάποιες ομοιότητες με τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο


Δεν είμαι Χίτλερ, δεν έβαψα τα χέρια μου με αίμα, δηλώνει τώρα ο Fauci
Μία Εξέχουσα Εβραία Ραβίνος στην Ολλανδία συγκρίνει τις Εντολές Εμβολίου της Ολλανδικής Κυβέρνησης με την εποχή που οι Ναζί κήρυξαν τους Εβραίους κινδύνο για τη «δημόσια υγεία»

Σύμφωνα με τους The Times of Israel η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ, έκανε τη σύγκριση στη διάρκεια ομιλίας της στη βόρεια ολλανδική πόλη Leeuwarden.


«Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο προφανώς επέτρεψαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να οδηγηθούν σε ολοκληρωτική σκέψη», είπε για την πανδημία της COVID-19, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019. Ό,τι δεν ταιριάζει με την προοπτική τους πρέπει να αποσιωπηθεί».


Όσοι εμπλέκονται στην επιβολή μέτρων δημόσιας υγείας για τον COVID-19 «έχουν τις καλύτερες προθέσεις», πρόσθεσε η Benima. «Αλλά ως Εβραία έχω να πω πως αυτό που συνέβη στη ναζιστική Γερμανία είναι μια προειδοποίηση για μένα. Όσοι ήταν στην εξουσία είχαν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Όπως όταν κήρυξαν τους Εβραίους κινδύνο για τη «δημόσια υγεία». Επίσης όταν κήρυξαν πόλεμο ενάντια στον «ιό» εκείνης της εποχής. Επομένως, μην παίζετε με τη φωτιά παραμερίζοντας τους ανθρώπους στην κοινωνία μας ως «κίνδυνο για τη δημόσια υγεία», όπως κάνει τακτικά ο υπουργός Υγείας Hugo De Jonge»

(Σημ. > Οι ομοιότητες είναι πολλές, αλλά δεν είναι της στιγμής…)



Τα γεγονότα μιλάνε. To άρθρο που διαβάζετε δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στις 22 Ιουνίου του 2021. Τώρα που οι Ισραηλινοί πολίτες είναι έτοιμοι να σταθούν για 4η φορά στις ουρές των εμβολιαστικών κέντρων της πατρίδας τους σε μία ακόμη απέλπιδα προσπάθεια να αντιμετωπίσουν έναν εργαστηριακό ιό αποφασίσαμε να φρεσκάρουμε τη μνήμη των αναγνωστών μας>

Σήμερα Tρίτη 22 Ιουνίου 2021 στα διεθνή ΜΜΕ προβάλλεται η είδηση ότι ο διαβόητος Peter Daszak δεν είναι πλέον μέλος της επιτροπής του ΠΟΥ που διερευνά την προέλευση του ιού της Covid-19. Πρόκειται για τον Εργολάβο των πειραμάτων gain og function του Εργαστηρίου της Wuhan τα οποία χρηματοδοτούσε ο Fauci χωρίς έλεγχο εποπτείας από τις Αμερικανικές Αρχές.


Ο Peter Daszak ένα χρόνο τώρα επιχειρούσε να συγκαλύψει την εργαστηριακή προέλευση του ιού δημοσιεύοντας “μελέτες” σε ειδικούς επιστημονικούς ιστότοπους τους οποίους στη συνέχεια αναπαρήγαγαν φιλικά ΜΜΕ ενώ μεγάλες πλατφόρμες είχαν αποκλείσει την εμφάνιση της εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Ανάμεσα στους επιστήμονες που έσπευσαν τον Ιανουάριο του 2020 (!) να δημοσιεύσουν αυθόρμητα μελέτη υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιού ήταν ο μυστηριώδης κ. Τσιόδρας, ο φιλόδοξος και με μηντιακή φιλαρέσκεια νεαρός κ. Μαγιορκίνης και λοιποί συνάδελφοί τους. Και να που ένα χρόνο μετά τόσο ο Biden όσο και ο διαβόητος ΠΟΥ θα αναγκάζονταν να δώσουν οδηγία να διερευνηθεί λεπτομερώς η προέλευση του ιού. Μόλις χθες ο κ. Fauci δήλωσε στους NYT ότι δεν είναι Χίτλερ και δεν έβαψε τα χέρια του με αίμα! Kι αυτό μετά την δημοσιοποίηση της αλληλογραφίας του η οποία εμφάνιζε τον Peter Daszak να τον ευχαριστεί επειδή συνέβαλε (ο Fauci) στην εξαφάνιση της εργαστηριακής προέλευσης του ιού.

Η αναφορά του Fauci στον Xίτλερ (η οποία ξεπήδησε σαν χείμαρρος από το υποσυνείδητό του) δεν ήταν η πρώτη αφορμή για να κάνει η παγκόσμια κοινότητα κάποιες συγκρίσεις με την πανδημία, την προέλευση και τις συνέπειές της με τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Πάμε να δούμε το γιατί. Η σημασία της προέλευσης του ιού στην οποία μήνες τώρα εμμένει το Κουρδιστό Πορτοκάλι είναι τεράστια, απόλυτη και κρίσιμη για την ιστορική συνέχεια της ανθρωπότητας. Ακόμη και εάν πρόκειται για διαρροή από το Εργαστήριο της Wuhan η πανδημία θα μετατραπεί σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας-κάτι που συμβαίνει ήδη στη συνείδηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Πάνω από 50% του Αμερικανικού λαού πιστεύουν ότι ο ιός είναι εργαστηριακής προέλευσης. Ταυτόχρονα με εντολή Biden οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Ασφαλείας ερευνούν την προέλευση του ιού.

Βρισκόμαστε στην Άνοιξη του 2020. Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ισραηλινός ομόλογός του Benjamin Netanyahu θα είναι από τους ελάχιστους ηγέτες που θα σπεύσουν σε γρήγορο (και αποτελεσματικό σε εκείνη τη περίοδο) lockdown.

Εκείνη τη περίοδο στο Ισραήλ ο Netanyahu βρισκόταν σε δικαστική πίεση για μάλλον ανύπαρκτα σκάνδαλα διαπλοκής με Ισραηλινούς μηντιάρχες. Στην Ελλάδα αυτές οι σχέσεις είναι αυτονόητες-χα,χα. Καθημερινά σχεδόν διαδηλωτές διαμαρτύρονταν έξω από τη πρωθυπουργική κατοικία. Την ίδια στιγμή και παρότι το Ισραήλ παρέμεινε ερμητικά κλειστό για ξένους τουρίστες οι κάτοικοι του Ισραήλ είχαν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και την αξιοποίησαν. Καθώς επέστρεφαν στη χώρα τους το υπ. Υγείας διαπίστωνε έκρηξη των κρουσμάτων Covid-19 τα οποία θα ακολουθούσαν πάνω από 6.000 θάνατοι.



April 18, 2021. Photo by Yonatan Sindel/Flash90> Aπρίλιος 2021. Οι Ισραηλινοί πολίτες πίστεψαν ότι απέκτησαν την Ελευθερία τους και άρχισαν να σκίζουν τις μάσκες. Τώρα θα στηθούν για 4η φορά στην ουρά των εμβολιαστικών κέντρων (κάθε φορά 1 με 1,5 εκατ. λιγότεροι πολίτες προσέρχονται στις επαναληπτικές καθώς συνειδητοποιούν ότι κάτι πάει στραβά εδώ. Και αυτό το κάτι είναι η Εργαστηριακή προέλευση του ιού) με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να στηθούν εκ νέου για 5η, 6η, 7η και πάει λέγοντας…



O Netanyahu που στο μεταξύ σε συνεργασία με τον Trump επιχειρούσε να χτίσει συμφωνίες με κάποια από τα Αραβικά κράτη βρέθηκε στο στόχαστρο και για την διαχείριση της πανδημίας. Καθώς βρισκόταν κάτω από πίεση, με τους θανάτους να αυξάνονται και τις εκλογές να έχουν ορισθεί για τις 23 Μαρτίου 2021 μόνο μέσα σε ένα 24ωρο θα τηλεφωνήσει 17 φορές στον Μπουρλά της Pfizer για να παραγγείλει δεκάδες εκατομμύρια εμβόλια. Πράγματι με μια εμβολιαστική εκστρατεία που θα κέρδιζε τον θαυμασμό της παγκόσμιας κοινότητας θα εμβολίαζε μέσα σε χρόνο dt πάνω από 5,5 εκατ. Ισραηλινούς με αποτέλεσμα πάνω από 57% των Ισραηλινών πολιτών να είναι σήμερα πλήρως εμβολιασθέντες.

Ταυτόχρονα όμως η χώρα παρέμενε και παραμένει ερμητικά κλειστή σε τουρίστες. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό πρόκειται να ανοίξει την 1η Ιουλίου του 2021. Μερικούς μήνες πριν η Aμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal θα ρίξει μια παγκόσμια βόμβα κάνοντας λόγο για 3 επιστήμονες του εργαστηρίου της Wuhan οι οποίοι είχαν νοσηλευθεί σε Νοσοκομείο με συμπτώματα Covid-19 από τον Νοέμβριο του 2019.

Η βόμβα της εφημερίδας θα έλυνε τα χέρια σε επιστήμονες, δημοσιογράφους και ερευνητές να ξανακοιτάξουν πιο προσεκτικά την εργαστηριακή προέλευση του ιού την οποία είχε απαξιώσει η σχετική δήλωση του Trump αλλά και η εκστρατεία συγκάλυψης του Daszak. Όταν η εργαστηριακή προέλευση του ιού άρχισε να γίνεται πλέον κυρίαρχη είδηση στα διεθνή ΜΜΕ και να φωτίζεται ο ρόλος προσώπων και οργανισμών η Hamas εξαπολύει μια καταιγίδα πυραύλων εναντίον των πολιτών του Ισραήλ με αποτέλεσμα τα βλέμματα της κοινής γνώμης να φύγουν για λίγο από την εργαστηριακή προέλευση του ιού και να στραφούν για μια ακόμη φορά στο Ισραήλ. Ο Ισραηλινός λαός μέσα σε λίγους μήνες θα δεχόταν με πειθαρχία να εμβολιαστεί καθώς ο Netanyahu που στο μεταξύ είχε εξασφαλίσει σπουδαία επιτεύγματα για τη χώρα του πίεζε για τον εθνικό εμβολιασμό σε μία προσπάθεια επανεκλογής του.

Οι Πύραυλοι της Hamas και τα Εμβόλια της Pfizer

Εντελώς “συμπτωματικά” ο ιδανικότερος επικοινωνιακός αντιπερασπισμός ώστε να συγκαλυφθεί ένα ακούσιο ή εκούσιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας είχε αρχίσει να λειτουργεί καθώς στα διεθνή ΜΜΕ οι βομβαρδισμοί κατά του ισραηλινού λαού έπαιζαν πρώτο θέμα. Όπως και στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Εβραίοι θα ήταν τα θύματα και τα εργαλεία των νοσηρών φασιστικών εγκεφάλων.

Οι εκλογές της 23ης Μαρτίου στο Ισραήλ ήταν η αφορμή ώστε να επιτρέψει το ισραηλινό κράτος σε πολίτες με Ισραηλινά διαβατήρια που ήταν κάτοικοι εξωτερικού να έλθουν στη χώρα και να ψηφίσουν. Από τις 23 Μαίου άνοιξαν κάπως τα σύνορα και δέχθηκαν και τα πρώτα group εμβολιασθέντων τουριστών. Στους κατά μόνας τουρίστες όπως σημειώναμε πριν η είσοδος σχεδιάζεται να επιτραπεί μετά την 1η Ιουλίου. Κι όμως αυτό το light άνοιγμα των συνόρων της χώρας στάθηκε αφορμή τα τελευταία 24ωρα να καταγραφεί έκρηξη κρουσμάτων κοροναιού σε ανάμεσα σε έναν από τους πλέον εμβολιασθέντες πληθυσμούς του κόσμου. Μάλιστα το 30% όσων βρέθηκαν εκ νέου θετικοί είχαν εμβολιαστεί πλήρως!!!

Τι σημαίνει αυτό κατά τη γνώμη μας; Οτι η αποτελεσματκότητα ή όχι του εμβολιασμού στο Ισραήλ δεν έχει δοκιμασθεί κάτω από συνθήκες ανοιχτής χώρας. Με το που τόλμησε να ανοίξει τα σύνορά της τα κρούσματα απογειώθηκαν. Η επιμονή του Netanyahu στον εμβολιασμό αποτέλεσε παράδειγμα αντιγραφής από πολλούς ξένους ηγέτες ανά τον κόσμο. Μόνο που ο Ισραηλινός πρώην πρωθυπουργός κατέφυγε σ΄αυτόν τον αγωνιώδη εμβολιασμό καθώς αισθάνονταν την ανάσα της δικαιοσύνης και την πίεση των επερχόμενων εκλογών. Ο αριθμός των θανάτων στο Ισραήλ από Covid-19 πράγματι σταθεροποιήθηκε και στη συνέχεια ελέγχθηκε. Μόνο που δεν γνωρίζουμε σε τι ποσοστό αυτό οφείλεται στον εμβολιασμό και σε τι ποσοστό στα ερμητικά κλειστά σύνορα. Τόσο η Νέα Ζηλανδία όσο και η Αυστραλία που είναι χώρες με κλειστά σύνορα επίσης από τον Μάρτιο του 2020 καταγράφουν κάποιες δεκάδες θανάτους χωρίς να έχουν εμβολιαστεί οι πληθυσμοί τους. Μόνο ένα 4,5% ήταν έως πρόσφατα οι εμβολιασθέντες στη Νέα Ζηλανδία και μόλις αυτό το Σαββατοκύριακο η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας έκανε η ίδια το πρώτο εμβόλιο με σκεύασμα της Pfizer.

Στο μεταξύ στο Ισραήλ οι επιστήμονες της χώρας παρατήρησαν μία απρόσμενη για καλοκαίρι εκτίναξη των ιογενών λοιμώξεων και μάλιστα βαριάς μορφής. Τα νοσοκομεία άρχισαν να γεμίζουν. Σε συνδυασμό με την εκτίναξη των κρουσμάτων η επιστημονική κοινότητα του Ισραήλ εμφανίζεται αποφασισμένη να προχωρήσει ακόμη πιο πιεστικά στον εμβολιασμό των ηλικιών 12-15. Κι αυτό χωρίς να έχει τεσταριστεί η αποτελεσματικότητα των εμβολίων αλλά και οι παρενέργειές τους υπό συνθήκες ανοιχτών συνόρων. Kατά τη γνώμη μας η επέκταση του εμβολιασμού στις ηλικίες 12-15 την ώρα που δεν γνωρίζουμε την αποτελεσματικότητά του σε συνθήκες ανοιχτών συνόρων είναι λάθος.

Τι θέλουμε να πούμε με όλο αυτό; Ότι όπως και στο Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο οι Εβραίοι πλήρωσαν με πάνω από 6 εκατ. νεκρούς τους νοσηρούς φασιστοειδείς εγκεφάλους για μια ακόμη φορά στην ιστορία αυτός ο λαός μοιάζει να βρίσκεται παθητικός πρωταγωνιστής ενός ακόμη εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

-Δεν είναι Χίτλερ, δεν έβαψα τα χέρια μου με αίμα…,

ακούγεται στο βάθος ο Fauci μιλώντας τους Times της Nέας Υόρκης τη στιγμή που τα συστημικά ΜΜΕ των ΗΠΑ εξαπολύουν πρωτοφανή επίθεση κατά του παρουσιαστή του FOX, Τucker Carlson ο οποίος επιμένει να αναδεικνύει τις ευθύνες του Fauci στην συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού αλλά και τις ευθύνες του deep state των Δημοκρατικών.

Η PFIZER ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ. Η ΠΙΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΟΣ ΑΙΩΝΑ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ




Xάρη σε ένα νεαρό επίμονο Εβραίο δικηγόρο της Νέας Υόρκης, υπήρξε μία πρώτη ρογμή στο Σιδηρούν Θόλο της Pfizer, εδώ όπου καταγράφονται οι παρενέργειες των εμβολίων της.

Tην ίδια στιγμή η FDA ζητεί εμπάργκο 75-95 χρόνων ώστε να δώσει στη δημοσιότητα ένα “θησαυροφυλάκιο” 451.000 εγγράφων τα οποία υποτίθεται ότι μελέτησε σε διάστημα 180 ημερών για να δώσει την άδεια στο εμβόλιο της Pfizer.

Καθώς ηχούν στα αυτιά μας οι προτροπές του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου, της Μαρίας Θεοδωρίδου και ένα τάγματος των υπολοίπων οι οποίοι κάνουν λόγο για τα ασφαλή εμβόλια της Pfizer, πάρτε μια βαθιά ανάσα> Aπό τα ελάχιστα έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα (ο FDA ζητά εμπάργκο 95 ετών) ξεδιπλώνεται ο εφιάλτης των παρενεργειών.

Ο Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri-κεντρική photo-, είναι ο πρώτος στο κόσμο που θα προκαλέσει ρήγμα σε ένα παγκόσμιο τείχος σιωπής των εμπλεκομένων οργανισμών όπως ο ΠΟΥ, ο ΕΜΑ και φυσικά ο αντίστοιχοι φορείς του κάθε κράτους των ελληνικών συμπεριλαμβανομένων.


Τα άκρως εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer, τα οποία ήταν συνώνυμα με την ακραία έλλειψη διαφάνειας που αποκαλύφθηκε από τις ενέργειες των κεντρικών κυβερνητικών υπηρεσιών, τους τελευταίους 20 μήνες, που οδηγούν τους επικριτές της επίσημης αφήγησης να απαιτούν «να μας δείξουν τα δεδομένα», τελικά αποκαλύπτονται.

Οι πρώτες εκατοντάδες ανανεωμένες σελίδες από ένα θησαυροφυλάκιο 451.000 εγγράφων είναι ήδη αρκετές ώστε να δώσουν μία γεύση του εφιάλτη. Την ίδια στιγμή κορυφαίος Γάλλος φαρμακοβιομήχανος θα εξολογηθεί σε Ελληνίδα ανταποκρίτρια στη Γαλλία ότι θα πρέπει να περιμένουμε ένα παγκόσμιο τσουνάμι αυτοάνοσων ασθενειών.

By Sonia Elijah/Trial Site News

Τι οδήγησε στην αποκάλυψη;

Η ρωγμή στη διαφύλαξη δεδομένων τύπου σιδήρου θόλου της Pfizer και της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), έφτασε με τη μορφή έκδοσης του νόμου περί ελευθερίας πληροφοριών (FOIA) με το αίτημα που κατατέθηκε στις 27 Αυγούστου 2021, για πρόσβαση σε όλη την τεκμηρίωση της Pfizer στο οποίο είχε βασιστεί η FDA για να εγκρίνει το εμβόλιο Pfizer-BioNTech Covid-19 για άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης.

Μια υπηρεσία που έχει λάβει αίτημα FOIA απαιτείται να «καθορίσει εντός 20 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή οποιουδήποτε τέτοιου αιτήματος εάν θα συμμορφωθεί με αυτό το αίτημα», όπως ορίζεται από το νόμο FOIA του 1967.

Η FDA χρειάστηκε ωστόσο τρεις μήνες για να κυκλοφορήσει τις πρώτες 91 ανανεωμένες σελίδες, στις 20 Νοεμβρίου.

Το αίτημα FOIA εκδόθηκε από μια ομάδα άνω των 30 επιστημόνων και ακαδημαϊκών που κατέθεσαν αγωγή πολιτικής αγωγής εναντίον του οργανισμού επειδή δεν συμμορφώθηκαν πλήρως με το αίτημα, καθώς λιγότερο από το 1% της τεκμηρίωσης κυκλοφόρησε και η FDA πήρε τη θέση ότι όλα τα δεδομένα θα κοινοποιούνταν μέχρι το 2076 (!).

Στη συνέχεια, η κυβερνητική υπηρεσία είχε το θράσος να ωθήσει την ημερομηνία ακόμα πιο πίσω στο 2096. Αυτό οφειλόταν στην πρόσφατη αποκάλυψη της ύπαρξης χιλιάδων επιπλέον σελίδων, συνολικού αριθμού 451.000 έναντι του αρχικά δηλωθέντος 320.000 σελίδες. Ωστόσο, ο ρυθμός με τον οποίο ο FDA είναι πρόθυμος να δημοσιεύσει την τεκμηρίωση δεν έχει αλλάξει και παραμένει στις 500 σελίδες το μήνα.

Δηλαδή με το σταγονόμετρο, για τη ακρίβεια με το μαρτύριο της σταγόνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο FDA χρειάστηκε μόλις 108 ημέρες για να εξετάσει όλη την τεκμηρίωση της Pfizer προτού εγκρίνει το εμβόλιο Pfizer BNT162B2 για χρήση έκτακτης άδειας την 1η Δεκεμβρίου 2020.


Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Trial Site News, ο Aaron Siri, διευθύνων σύμβουλος της νομικής εταιρείας Siri & Glimstad LLP, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία σε αστικές διαφορές, δήλωσε:

«Το δικαστήριο δεν έχει διατάξει ακόμη την παραγωγή ούτε μιας σελίδας. Ως επί το πλείστον, όταν η εταιρεία μας υποβάλλει αίτημα FOIA, [ο οργανισμός] θα παράγει έγγραφα, αλλά η FDA θέλει να το κάνει με έναν απίστευτα αργό ρυθμό, όχι ανάλογο με τις ανάγκες του αιτήματος. Ο αγώνας δεν είναι αν θα το παράγουν – θα το παράγουν. Ο αγώνας είναι πόσος χρόνος θα πάρει και μετά ο αγώνας μόλις τα πάρουμε θα είναι οι διασκευές που θα κάνουν.

Όταν τον ρώτησα εάν θα υποβληθούν αιτήματα FOIA για την απόκτηση της τεκμηρίωσης της Moderna και της Janssen (θυγατρική της Johnson and Johnson) που παρέχεται στην FDA για να εξασφαλιστεί η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, απάντησε:

«Δεν μπορείτε να υποβάλετε αίτημα μέχρι να αδειοδοτηθεί ένα εμβόλιο. Η εξουσιοδότηση για χρήση έκτακτης ανάγκης δεν είναι η ίδια με την άδεια ή την έγκριση. Το εμβόλιο Pfizer είναι το μόνο εμβόλιο που έχει λάβει άδεια/εγκεκριμένο ως «ασφαλές και αποτελεσματικό» σύμφωνα με τον FDA στις 23 Αυγούστου 2021.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση και τα σχετικά δικαστικά έγγραφα μπορείτε να βρείτε στο blog του Aaron Siri, Injecting Freedom.


Οι πρώτες μερικές εκατοντάδες σελίδες των πρόσφατα δημοσιευμένων εγγράφων της Pfizer κοινοποιήθηκαν στον ιστότοπο του PHMPT.

Το επίκεντρο αυτής της ερευνητικής έκθεσης επικεντρώνεται στο έγγραφο 38 σελίδων, με τίτλο «Σωρευτική Ανάλυση Αναφορών Ανεπιθύμητων Συμβάντων μετά την Εξουσιοδότηση του PF-07302048 (BNT162B2) που ελήφθη έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021».“Cumulative Analysis of Post-Authorization Adverse Event Reports of PF-07302048 (BNT162B2) received through 28 February 2021.”

Η αναφορά συντάχθηκε από την ίδια την Pfizer, από την 1η Δεκεμβρίου 2020 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021. Οι αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και άλλες 56 χώρες.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το τεχνούργημα αντιπροσωπεύει μια τροποποιημένη ανάλυση που παρέχεται από την Pfizer, μια απάντηση στις αποτυχίες της που σχετίζονται με την ελλιπή υποβολή ενός πακέτου δεδομένων ασφαλείας στην FDA, την οποία σχολίασε η υπηρεσία.


Γίνεται αναφορά στο αίτημα του FDA της 9ης Μαρτίου προς την Pfizer: «Ενδιαφερόμαστε περισσότερο για μια σωρευτική ανάλυση δεδομένων ασφάλειας μετά την έγκριση για να υποστηρίξουμε τη μελλοντική σας υποβολή BLA. Υποβάλετε μια ολοκληρωμένη ανάλυση των σωρευτικών δεδομένων ασφαλείας σας μετά την έγκριση, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας μετά την έγκριση των ΗΠΑ και του εξωτερικού, στην επερχόμενη υποβολή BLA. Συμπεριλάβετε μια αθροιστική ανάλυση των Σημαντικών Προσδιορισμένων Κινδύνων, των Σημαντικών Πιθανών Κινδύνων και των περιοχών Σημαντικών Ελλειπόμενων Πληροφοριών που προσδιορίζονται στο Σχέδιο Φαρμακοεπαγρύπνησης, καθώς και ανεπιθύμητων συμβάντων ειδικού ενδιαφέροντος και σφαλμάτων χορήγησης εμβολίου (είτε σχετίζονται είτε όχι με ανεπιθύμητη ενέργεια). Συμπεριλάβετε επίσης δεδομένα διανομής και ανάλυση των πιο κοινών ανεπιθύμητων ενεργειών. Επιπλέον, υποβάλετε το ενημερωμένο Σχέδιο Φαρμακοεπαγρύπνησης μαζί με την υποβολή BLA.»

Τα πολλά άγνωστα



Στη σύντομη τρίμηνη περίοδο κατά την οποία τα δεδομένα «αναφέρθηκαν αυθόρμητα στην Pfizer», καταγράφηκαν 42.086 περιπτώσεις με 158.893 συμβάντα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, μπορεί κανείς να ερμηνεύσει ότι ο μέσος άνθρωπος (περίπτωση) θα είχε υποφέρει από μόλις τέσσερα συμπτώματα (γεγονότα). Ιδιαίτερα ανησυχητικό, το γεγονός ότι η FDA επέλεξε να προστατεύσει τα συμφέροντα της Pfizer μεταφέροντας τον συνολικό αριθμό δόσεων στο (β) (4), εμποδίζοντας τη δυνατότητα υπολογισμού των ποσοστών επίπτωσης και παροχής ουσιαστικής ανάλυσης των δεδομένων. Ένα άλλο πολύ ανησυχητικό γεγονός επικεντρώνεται σε σημαντικούς περιορισμούς που αναφέρει η Pfizer: «Το μέγεθος της υποαναφοράς είναι άγνωστο.»

Σε σχέση με αυτό το θέμα, ερευνητές που ηγήθηκαν μιας εξέχουσας μελέτης του Χάρβαρντ που διεξήχθη από το 2007-2010, ανακάλυψαν ότι «λιγότερο από το 0,3% όλων των ανεπιθύμητων φαρμάκων συμβάντα και το 1-13% των σοβαρών συμβάντων αναφέρονται στον FDA.» Υποθέτοντας ότι αυτά τα μαθηματικά είναι σωστά, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι οι 42.086 περιπτώσεις αντιπροσωπεύουν ένα εκπληκτικά υποαναφερόμενο ποσό.


Οι 1228 Θάνατοι

Άλλα σημαντικά «άγνωστα» που περιέχονται σε όλη την ανάλυση της Pfizer είναι:


2990 περιπτώσεις όπου το φύλο είναι άγνωστο
6876 περιπτώσεις όπου η ηλικία είναι άγνωστη
9440 περιπτώσεις όπου τα αποτελέσματα είναι άγνωστα



Μια άλλη ανωμαλία που ξεχωρίζει είναι ότι για τις εκβάσεις των περιπτώσεων, η Pfizer επέλεξε να συμπεριλάβει όσους αναρρώνουν από ανεπιθύμητες ενέργειες στην ίδια κατηγορία με αυτούς που αναρρώθηκαν, με την ετικέτα «Ανακτήθηκε/Ανάκτηση». Αυτή η κίνηση από μόνη της φαίνεται αμφισβητήσιμη.

Ο μεγάλος αριθμός αυθόρμητων αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών

Ανησυχητικά, η ανάλυση σημειώνει το γεγονός ότι υπήρξε τόσο μεγάλος όγκος ανεπιθύμητων ενεργειών, που έχουν ταξινομηθεί ως «σοβαρές περιπτώσεις» σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, που η Pfizer χρειάστηκε να προσλάβει περισσότερους υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης και να δημιουργήσει σημαντική τεχνολογία αλλαγές για την αντιμετώπιση των ογκωδών αναφορών, ενώ παράλληλα τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα υποβολής εκθέσεων. Όπως καταγράφεται στο έγγραφο:

«Λόγω του μεγάλου αριθμού αυθόρμητων αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που ελήφθησαν για το προϊόν, ο Κάτοχος Αδείας Κυκλοφορίας έχει δώσει προτεραιότητα στη διεκπεραίωση σοβαρών περιπτώσεων, για την τήρηση ταχέων ρυθμιστικών χρονοδιαγραμμάτων αναφοράς και για να διασφαλίσει ότι αυτές οι αναφορές είναι διαθέσιμες για δραστηριότητα ανίχνευσης και αξιολόγησης σημάτων.» Συνέχισε η έκθεση> «Η Pfizer έχει επίσης αναλάβει πολλαπλές ενέργειες για να βοηθήσει στην ανακούφιση της μεγάλης αύξησης των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών. Αυτό περιλαμβάνει σημαντικές τεχνολογικές βελτιώσεις και λύσεις διεργασιών και ροής εργασιών, καθώς και αύξηση του αριθμού των συναδέλφων εισαγωγής δεδομένων και επεξεργασίας υποθέσεων. Μέχρι σήμερα, η Pfizer έχει ενσωματώσει περίπου επιπλέον υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης (FTE).».


Στο έγγραφο που δημιούργησε η Pfizer, εμφανίζεται μια σοβαρή κόκκινη σημαία: καταγράφηκε ότι 1228 άνθρωποι πέθαναν μέσα σε τρεις μήνες μετά τη λήψη του εμβολίου, ενώ κανένα αρχείο δεν αναφέρει το φύλο των συμμετεχόντων στη μελέτη που πέθαναν. Αυτά τα δεδομένα, τα οποία έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην ασφάλεια, ήταν γνωστά στην Pfizer μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, ωστόσο, στις 12 Απριλίου, ο Dr Mace Rothenberg, πρώην επικεφαλής ιατρικός διευθυντής της Pfizer, μιλώντας στο Washington Journal σχετικά με την ανάπτυξη του εμβολίου Pfizer είπε: «Μπορώ να πω ότι δεν κόπηκαν οι γωνίες» και «δεν υπήρξαν θάνατοι που να έχουν συμβεί άμεσα ως αποτέλεσμα του εμβολίου και μόνο».

Όσοι υπερασπίζονται την ασφάλεια του εμβολίου Pfizer έχουν εγείρει το επιχείρημα ότι «η συσχέτιση δεν συνεπάγεται αιτιώδη συνάφεια», στην οποία δύο γεγονότα που συμβαίνουν μαζί δεν καθορίζουν μια σχέση αιτίου-αποτελέσματος (!).


Η σελίδα 10 της ανάλυσης της Pfizer παρουσιάζει έναν σημαντικό εντοπισμένο κίνδυνο αναφυλαξίας με εννέα αναφερόμενους θανάτους. Τέσσερα από τα εννέα συνέβησαν την ίδια ημέρα που τα άτομα εμβολιάστηκαν (βλ. παρακάτω).

Η Pfizer τόνισε ότι αυτά τα άτομα είχαν υποκείμενες ιατρικές παθήσεις, αλλά το να πεθάνουν και τα τέσσερα την ίδια ημέρα που έλαβαν το εμβόλιο, υποδηλώνει πιθανή αιτιότητα θανάτου από εμβολιασμό.


Στον Πίνακα 7 της σελίδας 16-17, αναφέρθηκαν 1403 περιπτώσεις Καρδιαγγειακών AESIs (Ανεπιθύμητη Συμβάν Ειδικού Ενδιαφέροντος) και τμηματοποιήθηκαν ως εξής: Αρρυθμία. Καρδιακή ανακοπή; Οξεία καρδιακή ανεπάρκεια; Καρδιογενές σοκ; Στεφανιαία νόσο; Εμφραγμα μυοκαρδίου; Σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας; Καρδιομυοπάθεια στρες; Ταχυκαρδία.

Η σχετική καθυστέρηση έναρξης συμβάντων κυμαινόταν από λιγότερο από 24 ώρες έως 21 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι τα σχετικά συμβάντα εμφανίστηκαν από οποιαδήποτε στιγμή λιγότερο από 24 ώρες έως 21 ημέρες από τη λήψη του εμβολίου, με διάμεσο διάστημα μικρότερο από 24 ώρες. 136 σχετικά αποτελέσματα συμβάντων ήταν θανατηφόρα. Ως εκ τούτου, το 50% αυτών των σχετικών αποτελεσμάτων (συμπεριλαμβανομένων των θανάτων) συνέβη σε λιγότερο από 24 ώρες από τη λήψη του εμβολίου. Αυτό υποδεικνύει και πάλι την αιτιότητα του θανάτου του εμβολίου.

Ωστόσο, η Pfizer καταλήγει κατά κάποιο τρόπο: «Αυτή η σωρευτική ανασκόπηση των περιπτώσεων δεν εγείρει κανένα νέο ζήτημα ασφάλειας. Η επιτήρηση θα συνεχιστεί.»

Κατά την εξέταση της κατηγορίας «Ανοσομεσολαβούμενα/Αυτοάνοσα AESIs», αναφέρθηκαν 1050 περιπτώσεις, με λίγο περισσότερες από τρεις φορές περισσότερες γυναίκες που προσβλήθηκαν από τους άνδρες – υπήρξαν 12 θανατηφόρες εκβάσεις. Ο διάμεσος λανθάνοντας χρόνος έναρξης του σχετικού συμβάντος ήταν μικρότερος από 24 ώρες, γεγονός που υποδηλώνει και πάλι την αιτιότητα θανάτου από το εμβόλιο.

Η σοβαρότητα των υποθέσεων

Βλέποντας το παρακάτω γράφημα, ένα σημαντικό μέρος των περιπτώσεων αναφέρονται ως σοβαρές σε σύγκριση με μη σοβαρές με τον υψηλότερο αριθμό σοβαρών περιπτώσεων στην κατηγορία «γενικών διαταραχών». Σοβαρή περίπτωση είναι αυτή που είναι ιατρικά σημαντική και καταλήγει είτε σε νοσηλεία είτε που έχει απειλητικές για τη ζωή συνέπειες ή θάνατο. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι για καρδιακές, ανοσολογικές, αγγειακές και λοιμώξεις κυριαρχούν οι σοβαρές περιπτώσεις και για τις ανοσοποιητικές περιπτώσεις, όλες ταξινομούνται ως σοβαρές.


Οι γυναίκες επηρεάστηκαν x3 φορές περισσότερο από ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο

Σε γενικές γραμμές, σε κάθε κατηγορία AESI (ανεπιθύμητες ενέργειες ειδικού ενδιαφέροντος), οι γυναίκες επηρεάστηκαν γενικά τρεις φορές περισσότερο από τους άνδρες. Ωστόσο, πουθενά αυτό δεν ήταν τόσο έντονο όσο στην περίπτωση της αναφυλαξίας (μια δυνητικά απειλητική για τη ζωή αλλεργική αντίδραση), όπου οι γυναίκες επηρεάζονταν περισσότερο από οκτώ φορές.

Από τις 1002 περιπτώσεις αναφυλαξίας που αναφέρθηκαν ότι πληρούσαν το επίπεδο Συνεργασίας Brighton 1-4 (το επίπεδο 1 είναι το υψηλότερο επίπεδο διαγνωστικής βεβαιότητας της αναφυλαξίας) προσβλήθηκαν 876 γυναίκες σε σύγκριση με 106 άνδρες. Οι γυναίκες επηρεάστηκαν επίσης σημαντικά περισσότερο από καρδιαγγειακά συμβάντα. 1076 γυναίκες αναφέρθηκαν ως κρούσματα σε σύγκριση με 291 άνδρες. Τα στατιστικά σημαντικά δεδομένα αποκαλύπτουν την πραγματική πιθανότητα κινδύνου για την ασφάλεια του εμβολίου ανάλογα με το φύλο.

Ωστόσο, πουθενά στην ανάλυση της Pfizer η εταιρεία δεν σχολιάζει αυτά τα δεδομένα, αλλά αντ’ αυτού επαναβεβαιώνει με σιγουριά ότι «η σωρευτική ανασκόπηση της υπόθεσης δεν εγείρει κανένα νέο ζήτημα ασφάλειας».

Οι πληροφορίες που λείπουν

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα δεδομένα που σχετίζονται με τη «Χρήση στην εγκυμοσύνη και τη γαλουχία» αποκλείστηκαν κατά κάποιο τρόπο στην αρχική ανάλυση που υποβλήθηκε στον FDA. Στην τροποποιημένη έκδοση, αναφέρονται 413 ανεπιθύμητες περιπτώσεις με τις 84 να ταξινομούνται ως σοβαρές.

Τα αποτελέσματα εγκυμοσύνης για τις 270 εγκυμοσύνες αναφέρθηκαν ως αυτόματη αποβολή (23), έκβαση σε εκκρεμότητα (5), πρόωρη γέννηση με νεογνικό θάνατο, αυτόματη αποβολή με ενδομήτριο θάνατο (2 η καθεμία), αυτόματη αποβολή με νεογνικό θάνατο και φυσιολογική έκβαση (1 η καθεμία) .

Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι η Pfizer υποστηρίζει ότι «δεν προέκυψαν σήματα ασφαλείας από την ανασκόπηση αυτών των περιπτώσεων χρήσης στην εγκυμοσύνη και κατά τον θηλασμό.» Τα δεδομένα που περιέχονται στο έγγραφο με μεγάλη αναθεώρηση φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με αυτήν την αισιόδοξη αξιολόγηση.

Σε παιδιά ηλικίας 12 ετών για τα οποία αρχικά απουσίαζαν στοιχεία, από την ανάλυση της Pfizer, αναφέρθηκαν 34 κρούσματα με τα 24 να κατηγοριοποιούνται ως σοβαρά. Το γεγονός ότι χορηγήθηκε το εμβόλιο Pfizer σε μικρά παιδιά εγείρει ανησυχία, καθώς δεν είχε δοθεί άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στην εταιρεία για να το χορηγήσει στον παιδιατρικό πληθυσμό εκείνη την εποχή. Επιπλέον, το εύρος ηλικιών προκάλεσε σημαντικό συναγερμό δεδομένου του «από 2 μηνών έως 9 ετών». Στην έκθεση δεν υπάρχουν δεδομένα σχετικά με το σε πόσα παιδιά συνολικά χορηγήθηκε το εμβόλιο, επομένως, δεν υπάρχει τρόπος υπολογισμού των ποσοστών επίπτωσης για να προεκτεθεί μια ουσιαστική ανάλυση.

Δείγμα λίστας των γνωστών AESI στην αθροιστική ανάλυση της Pfizer.

Διαταραχές του αίματος και του λεμφικού συστήματος: Λεμφαδενοπάθεια

Καρδιαγγειακά συμβάντα: οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Αρρυθμία, Καρδιακή ανακοπή, Οξεία καρδιακή ανεπάρκεια; Καρδιογενές σοκ, Στεφανιαία νόσος, Εμφραγμα μυοκαρδίου, Σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας, Καρδιομυοπάθεια στρες, Ταχυκαρδία

Γαστρεντερικές διαταραχές

Γενικές διαταραχές και καταστάσεις του σημείου χορήγησης

Μολύνσεις και προσβολές

Διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος και του συνδετικού ιστού: Αρθραλγία; Αρθρίτιδα; Βακτηριακή αρθρίτιδα; Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης; Πολυαρθρίτιδα; Πολυνευροπάθεια; Σύνδρομο μετα-ιογενούς κόπωσης. Ρευματοειδής αρθρίτιδα

Διαταραχές του νευρικού συστήματος

Διαταραχές του αναπνευστικού, του θώρακα και του μεσοθωρακίου: Λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος. Αναπνευστικές ανεπάρκειες, Ιογενείς λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος. σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας; Ενδοτραχειακή διασωλήνωση; Υποξία; Πνευμονική αιμορραγία; Αναπνευστική διαταραχή; Σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο.

Διαταραχές του δέρματος και του υποδόριου ιστού

Αναφυλαξία

Βελτίωση της νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAED) συμπεριλαμβανομένης της αναπνευστικής νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAERD).

Παράλυση προσώπου

Ανοσομεσολαβούμενες/Αυτοάνοσες διαταραχές

Νευρολογικά (συμπεριλαμβανομένης της απομυελίνωσης): Σπασμοί. Αταξία; Καταπληξία; Εγκεφαλοπάθεια; Ινομυαλγία; Η ενδοκρανιακή πίεση αυξήθηκε. Μηνιγγίτιδα; Μηνιγγίτιδα άσηπτη; Ναρκοληψία

Σχετική με την εγκυμοσύνη: Λοίμωξη αμνιακής κοιλότητας. Καισαρική τομή; Συγγενής ανωμαλία; Νεογνικός θάνατος; Εκλαμψία; Σύνδρομο εμβρυϊκής δυσφορίας; Μωρό με χαμηλό βάρος γέννησης; Έκθεση της μητέρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Praevia Placenta; Προεκλαμψία; Πρόωρος τοκετός; Νεκνότητα; Ρήξη μήτρας; Vasa praevia

Νεφρός: Οξεία νεφρική βλάβη, νεφρική ανεπάρκεια

Θρομβοεμβολικά επεισόδια: Εμβολή και θρόμβωση. Εγκεφαλικό επεισόδιο AESI, Εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση. Διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη; Εμβολισμός; Εμβολή φλεβική; Πνευμονική εμβολή

Αξίζει να συγκρίνετε την παραπάνω λίστα με την παρακάτω λίστα στην οποία έχετε πρόσβαση μέσω του ιστότοπου του FDA κάτω από το έγγραφο «Ενημερωτικό δελτίο Pfizer-BioNTech για παραλήπτες και φροντιστές», που αναθεωρήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2021. Είναι προφανές ότι πολλές από τις απειλητικές παρενέργειες δεν έχουν συμπεριληφθεί, παρόλο που η αθροιστική ανάλυση της Pfizer για τις αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών μετά την έγκριση δημιουργήθηκε για τον FDA στις 30 Απριλίου 2021.


Συμπέρασμα

Ενώ αυτός ο συγγραφέας προσπαθεί να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός και αμερόληπτος, μια διεξοδική ανασκόπηση αυτής της έκθεσης υποδηλώνει ότι η FDA και η Pfizer φαίνεται να αποκρύπτουν την πλήρη έκταση των παρενεργειών του εμβολίου Pfizer-BioNTech από το κοινό. Εάν αυτή η υπόθεση είναι πράγματι αληθινή, τότε η ρυθμιστική υπηρεσία «Gold Standard» και η διάσημη πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία έχουν πετάξει από το παράθυρο ολόκληρη την έννοια της ενημερωμένης συναίνεσης.

Είναι επίσης παρωδία το γεγονός ότι μήνες αργότερα, η FDA έσυρε τα πόδια της και κυκλοφόρησε αυτό το σημαντικό έγγραφο ασφάλειας με βάση τις αναφορές περιστατικών ανεπιθύμητων συμβάντων σύμφωνα με τη νομοθεσία FOIA. Οι αναφορές περιπτώσεων διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη φαρμακοεπαγρύπνηση. Η αναγνώριση της σχέσης μεταξύ της θαλιδομίδης που χορηγείται στις μητέρες και των δυσπλασιών στα μωρά τους προκλήθηκε από μια αναφορά περιστατικού.

Ίσως ακόμη πιο καταστροφικό -και μια κοροϊδία για το όλο θέμα των προηγμένων ρυθμιστικών συστημάτων που προορίζονται για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας- θα ήταν εάν ο FDA κερδίσει τη συνεχιζόμενη διαμάχη για την καθυστέρηση της δημοσιοποίησης πληροφοριών, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει άλλα 75 χρόνια για να έχει πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα. Μέχρι τότε θα είναι πολύ αργά.


Hamas Rockets and Pfizer Vaccines
The Pandemic as an attack against the Israeli people. Some similarities with the 2hd World War

-I am not Hitler, my hands are not covered with blood…., Fauci states now

Israelis take cover under a bridge at the entrance of the central city of Tel Aviv, on May 11, 2021, after rockets were launched towards Israel from the Gaza Strip controlled by the Palestinian Hamas movement. (Photo by Gil COHEN-MAGEN / AFP)




Facts speak for themselves.
Today Tuesday the 22nd of June 2021 international Media feature that the notorious Peter Daszak is no longer a member of the W.H.O committee that is investigating the Covid-19 origins. He is the contractor of the “gain of function” experiments of the Wuhan lab which were funded by Fauci without oversight control by the American authorities.



Peter Daszak has been trying to cover up the laboratory origin of the virus for a year now, publishing “studies” on special scientific websites which were then reproduced by befriended Media while big platforms had ruled out the lab origin of the virus.

Among the scientists who rushed in January 2020(!) to publish spontaneously a study for the natural origin of the virus, is the mysterious Mr Tsiodras, the ambitious and media lover young Mr Magiorkinis and some other colleagues of theirs.

And one year after that both Biden and the infamous W.H.O would be obliged to give a directive for the virus origin to be investigated thoroughly. Just yesterday Dr. Fauci declared in the NYT that he is not Hitler, and he has not got blood on his hands! And this after his correspondence disclosure in which Peter Daszac appears to be thanking him (Fauci) for the disappearance of the virus lab origin.

Fauci’s mentioning of Hitler (which surged out of his subconscious) was not the first occasion the global community had compared the pandemic and its origin as well as its consequences with the 2nd World War. Let us see why. The importance of the virus origin upon which the “The Clockwork Orange Times” has insisted for months is immense, absolute, and crucial for the historical continuity of Humanity.

Even if it has to do with a lab leak from the Wuhan labs the pandemic is going to be turned into a crime against humanity- something already happening in the consciousness of the world public opinion.

Over 50% of the American population believe that the virus is of lab origin. Simultaneously under Biden’s order the American Secret Services are investigating the virus origin.

We are in Spring 2020. The Greek Prime Minister Mr Kiriakos Mitsotakis and his Israeli counterpart Benjamin Netanyahu will be two of the few leaders that will rush into a (effective for that period) lockdown.

During that time Netanyahu was in pressure with Justice for probably inexistent scandals with the Israeli Media people. In Greece, these relationships are self-evident. Ha ha! Demonstrators were protesting almost daily outside the Prime Minister’s house. At the same time and even if Israel was hermetically sealed to foreign tourists Israelis had the chance to travel abroad and they took advantage of it. While they were returning to their country the Health Ministry noticed an outbreak of Covid-19 cases which would be followed by more than 6000 deaths.

Netanyahu who in the meantime in cooperation with Trump was trying to close some deals with the Arab countries was targeted for the pandemic handling as well. As he was under pressure, with the deaths rising and the elections having been planned for the 23rd of March 2021 only in 24 hours he will call Pfizer’s Bourla to order millions of vaccine doses. Indeed, with a vaccine campaign that would gain global admiration he would vaccinate in a year over 5,5 million Israelis and as a result 57% of the Israelis are today fully vaccinated.

In the meantime, the country was and still is hermetically closed to tourists. According to the plan it is to open on the 1st of July 2021.

Some months before the American newspaper Wall Street Journal will drop a bomb speaking of 3 scientists of the Wuhan lab that had been hospitalized with Covid-19 symptoms since November 2019.

The newspaper’s bomb would untie the scientists, journalists, and researchers’ hands so as to look again carefully at the lab origin of the virus which was scorned by Trump’s statement but also by Daszak’s cover up campaign. When the lab origin of the virus started to feature in the international media and the role of people and organizations started to be discrete, Hamas launches a storm of rockets against the people of Israel and as a result public opinion’s attention is attracted to Israel once more and distracted from the virus origin.

The Israeli people in a few months-time would disciplinarily accept to be vaccinated as Netanyahu who in the meantime had accomplished great achievements for his country, was pushing for national vaccination as he wanted to be re-elected.

Hamas rockets and Pfizer Vaccines


By mere “coincidence” the most ideal communicative distraction to cover up an accidental or deliberate crime against humanity, had already started to function as the international Media were featuring the bombarding of the Israeli People as Breaking News. Like in the 2nd World War when the Jews would be the victims and the tools of the morbid fascistic brains.
The 23rd of March Israeli elections were the excuse for the Israeli state to allow to the people with Israeli passports to come to the country to vote.



From the 23rd of March the borders were somehow opened, and they accepted the first vaccinated groups of tourists. To individual tourists the entrance is going to be allowed after the 1st of July as we have noted.

Yet this “light” opening of the borders was the reason why in the last days there has been recorded a surge in coronavirus cases among one of the most vaccinated people of the world! Indeed 30% of the people found positive had been fully vaccinated!!

What does this mean in our opinion? That the effectiveness of the vaccination of Israel has not been tested under the circumstances of an open borders country. As soon as it opened its borders the cases took off.

Netanyahu’s insistence on vaccination set an example to a lot of foreign leaders all over the world. Only the Israeli ex-Prime Minister resorted to this anxious vaccination as he was feeling the breath of Justice and the pressure of the upcoming elections.


The number of deaths from Covid -19 was indeed stabilized and afterwards controlled. We just do not know if this is thanks to the vaccination or the closed borders. Both New Zealand and Australia that are countries with closed borders since March 2020 have recorded some deaths without having their populations vaccinated. Only the 4.5% were vaccinated in New Zealand and just this weekend the attractive Prime Minister of New Zealand had the first shot herself, a Pfizer formulation.
In the meantime, the scientists in Israel have noticed an unexpected for a summer outbreak of severe viral infections. Hospitals began to fill up. In combination with the rise of the number of cases the scientific community of Israel is determined to proceed even more excessively with the vaccination of the 12-15 ages. And this without having the effectiveness of the vaccines or their side effects tested under open borders circumstances.



In our opinion the expansion of the vaccination to the 12-15 aged people when we do not know their effectiveness under open border circumstances is a mistake.


What do we want to say with all this? That just like during the 2nd World War the Jews paid with more that 6 million dead people the morbid fascist brains for one more time in history these people seem to be the passive leading actor of one more crime against humanity.
-I am not Hitler; I do not have blood on my hands….
Fauci is heard in the distance talking to the New York Times the moment that mainstream Media of the USA unleash an unprecedented attack against FOX’s presenter Tucker Carison who insists on highlighting Fauci’s responsibilities for the virus lab origin cover up but also the responsibilities of the deep state Democrats.